Parma – AC Miláno 1:1 (kon.) | Bologna – Sampdoria 3:0 (kon.) | Cagliari – Frosinone 1:0 (kon.)
Empoli – Spal 2:4 (kon.) | CFC Janov – Turín 0:1 (kon.) | Lazio – Chievo 1:2 (kon.)
Udinese – Sassuolo 1:1 (kon.) | Juventus – Fiorentina 2:1 (kon.) | Inter – AS Rím 1:1 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
1:1 (0:1)
U.S. Sassuolo Calcio
cz Sobota 20.04.2019, 15:00 • Dacia Arena • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (16:59:00)
     
    Utkání třiatřicátého kola mezi Udinese a Sassuolem je u konce. Atraktivitou úplně nenadchlo, ale hlavně domácím se povedlo vybojovat cenný bod vzhledem k záchraně v Serii A. Skóre otevřel po půlhodině hry Stefano Sensi, jenž využil zmatku v obraně Udinese. Vyrovnání přišlo deset minut před koncem, kdy si nešťastně dal vlastní branku Pol Lirola.

    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:14.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Další faul, fotbal se už moc nehraje a stále někdo leží na zemi. Stefano Okaka se objevil na travnatém pažitu, ale nakonec se píská proti domácímu celku.
     
    90+1
    A pro Udinese mohlo být převelice zle! Domenico Berardi stál osamocen před malým vápnem, ale po přihrávce zakončoval levačkou jen vysoko nad branku!
     
    90
    Domácí aréna nyní po dalším sporném zákroku bouří. Mehdi Bourabia měl míč na kopačce, ale tam k němu přiběhl jeden z domácích a odebral mu jej. Píská se ovšem faul.
     
    89
    Základní hrací doba druhého poločasu je téměř u konce, zbývá šedesát sekund. Domácí celek kombinuje, ale aktuálně to vypadá, že i remíza bude stačit.
     
    87
    Nyní ovšem hosté vymysleli centr z pravé strany do vápna, který se ale neujal. Udinese se sice dostalo dopředu, ale hosté hned míč vybojovali zpět a jdou zpátky do šestnáctky.
     
    86
    Ve středu hřiště přišel faul domácích a pokračovat se tak bude rozehrou Sassuola. To je ve druhé půli takové bezbranné a do útoku se již moc ani nežene.
     
    85
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Alfred Duncan.
     
    84
    V posledních chvilkách se hraje hodně agresivně a hřišti to lehce vře. Ještě uvidíme nějakých deset minutek hry, klidně se můžeme dočkat i obratu ve skóre.
     
    82
    Ještě několik minutek po brance se nehrálo, proběhlo občerstvení a sudí nejspíše ještě něco řešili. Nyní se ale již hraje a domácí Udinese bude útočit na obrat v utkání.
    80. Pol LIROLA (vlastní) - 1:1
     
    80
    Udinese právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Centr vletěl do vápna, kde přišel hlavičkový souboj. Pokračovalo se tlakem ve vápně, kde se tak trochu šťastně domácí celek prosazuje. POL LIROLA si dal vlastní branku, nešťastná chvilka.
     
    79
    Kevin Lasagna si naběhl na míč a ze středu hřiště po zemi zakončoval. Jeho rána ale byla zablokována a uvidíme rohový kop. Manuel Locatelli byl navíc dodatečně žlutě potrestán.
     
    78
    Domácí mužstvo ovšem zvyšuje tlak a Sassuolo si musí dávat pozor. V posledních chvilkách se hraje pouze a jen na jednu branku.
    76. Tutovka Udinese
     
    76
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází William Troost-Ekong, přichází Łukasz Teodorczyk.
     
    76
    Obří šance domácích! Andrea Consigli vyrazil pokus z pravé strany jen k levé tyčce, kde přišla dorážka do odkryté branky, ale ten balon poslal jen nad branku!

    David Panuška

    Góly: 80. Lirola (vla.) – 31. Sensi (D. Berardi)

    Karty:   14. Mandragora (UDI), 28. Sandro (UDI), 70. Stryger Larsen (UDI) – 25. Demiral (SAS), 79. Locatelli (SAS)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:14.
    Udinese Calcio: Musso – Stryger Larsen, De Maio (57. Lasagna), Troost-Ekong (76. Teodorczyk), Samir, D'Alessandro – Fofana (17. Sandro), Mandragora, de Paul – Okaka, Pussetto.
    Náhradníci: Nícolas, Perisan – Wilmot, Nuytinck, Ingelsson, Zeegelaar, Badu, Teodorczyk, Sandro, Lasagna, Micin, Hallfredsson.

    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Demiral, Magnani (46. Peluso), G. M. Ferrari – Lirola, Sensi (65. Locatelli), Magnanelli, Bourabia, Rogério – D. Berardi, Boga (85. Duncan).
    Náhradníci: Pegolo – Brignola, Babacar, Matri, Di Francesco, Lemos, Peluso, Duncan, Djuričić, Odgaard, Sernicola, Locatelli.

    Rozhodca: Pairetto – Liberti, Bottegoni