Slovan Bratislava – Ružomberok 3:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:2 (1:0)
MFK Ružomberok
Nedeľa 21.04.2019, 15:00Niké liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Ružomberok dal gól!
    Prudká prihrávka Qoseho smerovala na zadnú žrď, kde bola až dvojica Ružomberčanov, Kostadinov sa neulakomil, prihral do lepšej pozície VIKTOROVI JEDINÁKOVI a ten rozvlnil sieť.
     
    74
    Slovan dal gól!
    Po šanci Ružomberka prichádza trest. Rýchly protiútok a prečíslenie domácich, Moha sa neulakomil, prihral voľnému DEJANOVI DRAŽIČOVI, ktorý si vychutnal Macíka a rutinérsky ho preloboval.
     
    62
    Slovan dal gól!
    Exekútorom penalty bol kto iný ako ANDRAŽ ŠPORAR a nemýlil sa. Prudkú loptu poslal k pravej žrdi a tá končí v sieti! Macík smer strely vystihol, no gólu už zabrániť nedokázal. Slovan – Ružomberok 2:1.
     
    48
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberok rozohral roh nakrátko, Mustedanagič poslal presný center na hlavu DOMINIKA KRUŽLIAKA, ktorého obrana Slovana neustrážila a Kružliak hlavou trafil do ľavej časti brány!
     
    19
    Slovan dal gól!
    Gólu predchádzala chyba v ružomberskej defenzíve, Rabiu potom prihrával medzi dvojicu hráčov hostí, našiel ANDRAŽA ŠPORARA, ktorý si poradil s Jánom Maslom a namieril popri Macíkovej ľavej nohe k ľavej žrdi!

    Daniela Mesíková

    Góly: 19. Šporar (Rabiu), 62. Šporar (pen.), 74. Dražić (Moha) – 48. Kružliak (Mustedanagić), 90. Jedinák (Kostadinov)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau, Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Ljubicić, Rabiu (81. Nono) – Holman (79. Strelec) – Čavrić (46. Moha), Šporar, Dražić.
    Náhradníci: Šulla – Moha, Cmiljanić, Strelec, Guzmics, Nono, Medvěděv.

    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Kružliak (C), Maslo, Qose – Takáč (81. Kochan), Madleňák – Mustedanagić, Kmeť (69. Kostadinov), Gál-Andrezly (86. Jedinák) – Gerec.
    Náhradníci: Čtvrtečka – Jonec, Kochan, Kružliak, Kostadinov, Jedinák, Brenkus.

    Rozhodca: Chmura – Jenčura, Galo

    Diváci: 6 845