Slovan Bratislava – Ružomberok 3:2 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:2 (1:0)
MFK Ružomberok
Nedeľa 21.04.2019, 15:00Niké liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Ružomberok dal gól!
    Prudká prihrávka Qoseho smerovala na zadnú žrď, kde bola až dvojica Ružomberčanov, Kostadinov sa neulakomil, prihral do lepšej pozície VIKTOROVI JEDINÁKOVI a ten rozvlnil sieť.
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Peter Gál-Andrezly, prichádza Viktor Jedinák.
     
    81
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Nono.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Dalibor Takáč, prichádza Matej Kochan.
     
    79
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Dávid Holman, prichádza Dávid Strelec.
     
    76
    Gál-Andrezly si posadil na zadok Suchockijho, vystrelil, ale Greif bol pripravený. Na druhej strane mal obrovskú príležitosť Moha, no proti bol vynikajúci Macík!
     
    74
    Slovan dal gól!
    Po šanci Ružomberka prichádza trest. Rýchly protiútok a prečíslenie domácich, Moha sa neulakomil, prihral voľnému DEJANOVI DRAŽIČOVI, ktorý si vychutnal Macíka a rutinérsky ho preloboval.
     
    73
    Slovan rýchlo rozohral pri vlastnej 16-tke, prišiel o loptu, z čoho ťažil Madleňák, z veľkého uhla to skúsil a Greif musel vyrážať!
     
    69
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Matúš Kmeť, prichádza Tihomir Kostadinov.
     
    62
    Slovan dal gól!
    Exekútorom penalty bol kto iný ako ANDRAŽ ŠPORAR a nemýlil sa. Prudkú loptu poslal k pravej žrdi a tá končí v sieti! Macík smer strely vystihol, no gólu už zabrániť nedokázal. Slovan – Ružomberok 2:1.
     
    60
    Ljubičič padá v 16-tke po súboji s Takáčom, ktorý chcel odohrať loptu, no nechtiac kopol hráča domácich a hlavný arbiter ukazuje na biely bod! Trochu prísna penalta.
     
    52
    Ružomberok pohrozil a mohol vyhrávať! Prihrávka na Gereca, ktorý sa vyhol ofsajdu, v 16-tke mu loptu zobral Bajrič, Gerec padá, penalta sa nepíska.
     
    48
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberok rozohral roh nakrátko, Mustedanagič poslal presný center na hlavu DOMINIKA KRUŽLIAKA, ktorého obrana Slovana neustrážila a Kružliak hlavou trafil do ľavej časti brány!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Aleksandar Čavrić, prichádza Rharsalla Moha.
     
    39
    Krásna akcia belasých! Šporar poslal do 16-tky nadýchaný center, kam si presne nabehol Čavrič a z voleja opečiatkoval brvno!
     
    19
    Slovan dal gól!
    Gólu predchádzala chyba v ružomberskej defenzíve, Rabiu potom prihrával medzi dvojicu hráčov hostí, našiel ANDRAŽA ŠPORARA, ktorý si poradil s Jánom Maslom a namieril popri Macíkovej ľavej nohe k ľavej žrdi!
     
    9
    Mohlo byť 0:1! Na druhej strane ihriska Gerec našiel v 16-tke Slovana úplne voľného Gála-Andrezlyho, ktorý v 100%-nej šanci z približne 12-tich metrov prestrelil bránu!
     
    8
    Macík musel po prvýkrát zasahovať, po tom čo si Šporar nabehol na hlavičku a mieril do šibenice. Macík vyškriabal loptu na roh, ktorý však neznamenal nebezpečenstvo pre Ružomberok.

    Daniela Mesíková

    Góly: 19. Šporar (Rabiu), 62. Šporar (pen.), 74. Dražić (Moha) – 48. Kružliak (Mustedanagić), 90. Jedinák (Kostadinov)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau, Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Ljubicić, Rabiu (81. Nono) – Holman (79. Strelec) – Čavrić (46. Moha), Šporar, Dražić.
    Náhradníci: Šulla – Moha, Cmiljanić, Strelec, Guzmics, Nono, Medvěděv.

    MFK Ružomberok: Macík – Čurma, Kružliak (C), Maslo, Qose – Takáč (81. Kochan), Madleňák – Mustedanagić, Kmeť (69. Kostadinov), Gál-Andrezly (86. Jedinák) – Gerec.
    Náhradníci: Čtvrtečka – Jonec, Kochan, Kružliak, Kostadinov, Jedinák, Brenkus.

    Rozhodca: Chmura – Jenčura, Galo

    Diváci: 6 845