Augsburg – Hertha 3:4 (kon.) | Dortmund – Düsseldorf 3:2 (kon.) | Hannover – Freiburg 3:0 (kon.)
Hoffenheim – Brémy 0:1 (kon.) | Leverkusen – Schalke 1:1 (kon.) | Norimberk – Mönchengladbach 0:4 (kon.)
Lipsko – Bayern 0:0 (kon.) | Stuttgart – Wolfsburg 3:0 (kon.)
koniec
FC Augsburg
3:4 (1:0)
Hertha BSC
cz Sobota 11.05.2019, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga • 33. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Salomon KALOU - 3:4
     
    90+3
    Hertha právě vstřelila branku!
    WWK Arenou zmítá obrovský šok! Oxford na hranici vápna srazil kolenem k zemi pronikajícího Köpkeho, což hlavní arbitr ohodnotil jako penaltový zákrok! K exekuci "trestňáku" se postavil SOLOMON KALOU, jenž se příliš nerozpakoval a míč poslal prakticky doprostřed brány, navíc po zemi. Kobel neměl šanci, neboť v době střely plachtil k pravé tyči. Hertha se tak poprvé za celý zápas ujímá dost možná rozhodujícího vedení!
    76. Salomon KALOU - 3:3
     
    76
    Hertha právě vstřelila branku!
    Bláznivý druhý poločas pokračuje! Hosté tentokrát rozehráli roh na přední tyč, odkud domácí odvrátili balon jen za sebe k Lazarovi. Ten si jej rychle zpracoval a následně jej vrátil zpět do ohně, kde si nejvýše vyskočil SALOMON KALOU, který následně prudkou hlavičkou rozvlňuje síť a srovnává na 3:3! Asistence: Valentino Lazaro.
    70. Michael GREGORITSCH - 3:2
     
    70
    Augsburg právě vstřelil branku!
    S góly se nám ve druhém poločase doslova roztrhl pytel! Marco Richter náramnou kolmicí vyslal do úniku po straně MICHAELA GREGORITSCHE, jenž se neukvapil a přesnou placírkou pod padajícího gólmana přidává svou druhou dnešní branku a navrch vrací Augsburgu vedení! Asistence: Marco Richter.
    66. Marko GRUJIĆ - 2:2
     
    66
    Hertha právě vstřelila branku!
    Beru svá slova zpět, vyrovnávací branka je přeci jen na světě! Lazaro našel ve vápně naprosto přesně hlavu MARKO GRUJIČE, jenž prudkou hlavičkou k levé tyči vyrovnává na 2:2! Asistence: Valentino lazaro.
    50. Michael GREGORITSCH - 2:1
     
    50
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Rekik si při bránění počínal nešikovně a na chytrý manévr Maxe zareagoval zbytečným faulem v pokutovém území, za nějž zároveň obdržel žluté napomenutí. Míč si na penaltový puntík postavil MICHAEL GREGORITSCH, jenž přízemí ranou k tyči vrací Augsburgu vedení – Kraft zvolil špatný směr a skočil na opačnou stranu.
    47. Marvin PLATTENHARDT - 1:1
     
    47
    Hertha právě vstřelila branku!
    A jeho výhodu přetavila ve srovnávací branku! Samotný roh sice žádné větší měřítko nesnesl, hosté po něm však zůstali u míče a Duda náramným centrem našel nabíhajícího MARVINA PLATTENHARDTA, jenž z voleje usměrnil balon přesně k tyči! Asistence: Ondrej Duda.
    10. André HAHN - 1:0
     
    10
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je tu první branka! ANDRÉ HAHN přijal na ose hřiště balon vybojovaný Janem Morávkem, prosmýkl se přes dva bránící hráče a zpoza posledního obránce vyslal prudký projektil letící doprostřed brány, který však Krafta překvapil natolik, že vůbec nereagoval! Asistence: Jan Morávek.

    Tomáš Pauček

    Góly: 10. Hahn (Morávek), 50. Gregoritsch (pen.), 70. Gregoritsch (Richter) – 47. Plattenhardt (Duda), 66. Grujić (Lazaro), 76. Kalou (Lazaro), 90+3. Kalou (pen.)

    Karty:   49. Rekik (HER)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 0:8. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:4.
    FC Augsburg: Kobel – Schmid, Gouweleeuw, Oxford, Max (57. Stafylidis) – Morávek (73. Janker), Baier (C), Ku Ja-Čeol (43. Gregoritsch) – Hahn, Richter, Teigl.
    Náhradníci: Luthe – Danso, Gregoritsch, Janker, Či Tong-won, Schieber, Stafylidis.

    Hertha BSC: Kraft – Klünter (67. Dilrosun), Lustenberger, Rekik, Plattenhardt – Skjelbred, Grujić – Lazaro, Duda (87. Köpke), Kalou – Ibišević (82. Selke).
    Náhradníci: Smarsch – Dilrosun, Köpke, Mittelstädt, Pekarík, Selke, Torunarigha.

    Rozhodca: G. Winkmann