Slovan Bratislava – Žilina 6:2 (kon.) | Dunajská Streda – Sereď 3:4 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 0:3 (kon.)
Nitra – Senica 2:3 (kon.) | Trnava – Podbrezová 3:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
FC Nitra
2:3 (1:2)
FK Senica
Sobota 11.05.2019, 17:00 • Štadión pod Zoborom • Niké liga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas nám priniesol dva góly. Do dvojgólového vedenia šli Nitrania v priebehu 73. minúty, kedy sa presadil Ramírez. Následne prišlo ešte skorgiovanie výsledku zo strany Kóňu, ale Nitrania už potom nedokázali nájsť sily na vyrovnanie. Senica teda vyhráva už šiesty zápas v sérii a v tabuľke si rozhodne pomôže. (18:54:55)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Eric Ramírez smeroval do individuálneho zakončenia, ale napokon sa ukázalo, že bol vo výraznom ofsajde. Nedokázal teda úspešne zapracovať na defenzívnej línii súpera.
     
    90+3
    Zezinho posunul na ľavú stranu Ramirezovi, ktorý už hral s časom a zdržiaval loptu v rohu ihriska a pýtal si rohový kop alebo aut. Nitrania rázne zakročili.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Márius Charizopulos (FC Nitra).
     
    90+2
    Frederik Bilovský sa nedovolený zákrokom previnil v súboji proti Sofianovi El Moudanemu. Zezinho môže rozohrávať.
     
    90+1
    Eric Ramírez už dnes dal dva góly a takmer mal našliapnuté k hetriku. Zezinhov center došiel pred malé vápno, kde Ramírez bol ale výrazne zle trafil loptu.
     
    90
    Rozhodcovia k druhému polčasu nadstavujú štyri minúty. Nitra sa môže ešte pokúsiť o vyrovnávajúci gól.
     
    89
    Spoza pokutového územia sa k zakončeniu dostal Frederik Bilovský. Nitrania avizovali ruku v šestnástke, ale k žiadnemu takémuto odpískaniu nedošlo.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 682 divákov.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Ondrej Vrábel (FC Nitra).
     
    87
    Bilovského center do vnútra pokutového územia dokázal z vlastnej šestnástky Ramirez odvrátiť a poradil si s touto situáciou.
     
    86
    Na pravej strane Bilovský prenechal loptu Gatarićovi. Potom nasledovali viaceré súboje v rohu ihriska, kde si dokázali Nitrania poradiť a získali aut.
     
    85
    Prihrávka Macdonalda Nibu nenašla kopačky Nikolu Gatariča. Seničania teda môžu zahráva na vlastnej polovici autové vhadzovanie.
     
    84
    Center Kóňu vyzeral vcelku sľubne. Poslal loptu na Šurnovského. Následne to už však zo strany Nitry stroskotalo a domáci futbalisti sa nepresadili.
     
    83
    Center z kopačky Kóňu zapadol za senickú defenzívu. Dostalo sa to však iba na pozorného Tabordu, ktorý si poradil so situáciou.
     
    82
    Seničania nakopávali loptu na útočnú polovicu. Teraz sa budú hostia poriadne sústrediť na defenzívu, keďže aj do týchto chvíľ majú dobre rozbehnutý tento zápas a blíži sa záverečná fáza.
     
    81
    Nitra dala gól!
    Futbalisti spod Zobora znižujú stav zápasu. TOMÁŠ KÓŇA sa stal aktérom štandardky Nitry a parádne napálil loptu do pravého horného rohu!
     
    80
    K streleckému zakončeniu sa chcel presadiť Nikola Gatarić, ale proti nemu v súboji rázne vystúpil Zezinho, ktorý dostal loptu mimo nebezpečných priestorov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 31. Farkaš (Bilovský), 81. Kóňa – 7. Ramírez (El Moudane), 41. Fabiš (vla.), 73. Ramírez

    Karty:   24. Farkaš (NIT), 88. Vrábel (NIT), 90+2. Charizopulos (NIT) – 33. Dias (SEN), 39. El Moudane (SEN), 67. Da Graca (SEN)


    FC Nitra: Pindroch (46. Šípoš) – Šurnovský, Niba, Farkaš (C), Fabiš (63. Gatarić) – Kóňa, Bilovský – Chobot (77. Vrábel), Vestenický, Charizopulos – Fábry.
    Náhradníci: Šípoš – Chovanec, Štefanec, Kuník, Gatarić, Vrábel.

    FK Senica: Taborda – Krč (45. Dubois), Dias, Da Graca (C) (77. Otrísal), Klapan – Tesija, El Moudane, Dangubič (68. Zezinho) – Deretti – Ramírez, Castaňeda.
    Náhradníci: Vorel – Otrísal, Dubois, Totka, Azankpo, Petshi, Zezinho.

    Rozhodca: Ziemba – Pozor, Bednár

    Diváci: 682