Manchester City – Watford 6:0 (kon.)
koniec
Manchester City
6:0 (2:0)
Watford FC
cz Sobota 18.05.2019, 18:00 • Wembley Stadium (Londýn) • FA Cup • Finále
Predzápasové kurzy
    88. Raheem STERLING - 6:0
     
    88
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Destrukce Watfordu pokračuje! De Bruyne nastartoval akci na pravém kraji, přízemním centrem našel v šestnáctce RAHEEMA STERLINGA, který na první pokus sice trefil jen Gomese a ten vyrazil míč na tyč. Po odrazu od brankové konstrukce byl ale u míče jako první právě Sterling, který završil hattrick.
    83. Raheem STERLING - 5:0
     
    83
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Heurelho Gomes popáté inkasuje! Na levém kraji se uvolnil k centru do pokutového území Bernardo Silva, na hranici malého vápna předskočil obránce RAHEEM STERLING, který poté pálil přesně pod břevno. Gomes si sice sáhl na balon, ale už ho nedokázal vyrazit.
    70. Gabriel JESUS - 4:0
     
    70
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka Manchesteru City! Tak i GABRIEL JESUS se dnes dočkal, zásah z prvního poločasu mu na brankové čáře sebral Sterling, nyní už si vše brazilský útočník pohlídal. Únik od středové čáry dotáhl až do pokutového území, naznačením sice Gomese nezmátl, ale poté ho dokázal prostřelit.
    62. Kevin DE BRUYNE - 3:0
     
    62
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Menchester přidává třetí zásah! Po ubráněné situaci v pokutovém území se City dostalo do smrtícího brejku. Gabriel Silva odvedl skvělou práci, zavezl míč až do šestnáctky, kde ho předložil KEVINU DE BRUYNEMU. Ten si ještě kličkou položil Gomese a poté zakončil do prázdné branky.
    40. Raheem STERLING - 2:0
     
    40
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester přidává pět minut před přestávkou druhý zásah! Už už to vypadalo, že se Watford dostane z tlaku. Přihrávku za obranu našel Gabriela Jesuse, který překonal Gomese lehkou střelou. Na brankové čáře poté balon zasáhl ještě RAHEEM STERLING a právě jemu je branka přiznána.
    28. David SILVA - 1:0
     
    28
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Manchester City se dostává ve finále FA Cupu do vedení! Gabriel Jesus nedokázal prostřelit obranu, následně ale vyhrál hlavičkový souboj pro DAVIDA SILVU, ten si tělem odstrčil bránícího Cathcarta a zakončil křížem ke vzdálenější tyči.

    Vít Schück

    Góly: 28. D. Silva, 40. Sterling, 62. De Bruyne, 70. Jesus, 83. Sterling, 88. Sterling

    Karty:   61. D. Silva (MAC) – 24. Doucouré (WAT), 82. Femenía (WAT)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:6.
    Manchester City: Ederson – Walker, Kompany, Laporte, Zinčenko – B. Silva, Gündogan (74. Sané), D. Silva (81. Stones) – Mahriz (57. De Bruyne), Jesus, Sterling
    Náhradníci: Murić – Danilo, Stones, Agüero, De Bruyne, Sané, Otamendi

    Watford FC: Gomes – Femenía, Mariappa, Cathcart, Holebas – Hughues (75. Cleverley), Capoue, Doucouré, Pereyra (69. Success) – Deulofeu (68. Gray), Deeney
    Náhradníci: Foster – Janmaat, Cleverley, Success, Masina, Gray, Kabasele

    Rozhodca: Friend – Hatzidakis, Wilkes