Turín – Lazio 3:1 (kon.) | Sampdoria – Juventus 2:0 (kon.) | AS Rím – Parma 2:1 (kon.)
Bergamo – Sassuolo 3:1 (kon.) | Cagliari – Udinese 1:2 (kon.) | Fiorentina – CFC Janov 0:0 (kon.)
Inter – Empoli 2:1 (kon.) | Spal – AC Miláno 2:3 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
2:0 (0:0)
Juventus Turín
cz Nedeľa 26.05.2019, 18:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Talianska Seria A • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 6:12. (19:54:00)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sampdorie poměrem 2:0. Druhý poločas byl z hlediska atraktivnosti o něco záživnější, neboť si oba celky vytvořily náznaky šancí. Na skutečně první vyloženou šanci jsme čekali dost dlouhou dobu, sám na branku totiž uháněl hostující Kean, jenž sice skóroval, avšak branka nebyla uznána kvůli ofsajdu. Posléze se do šance dostal také domácí celek, o branku se nakonec postaral Defrel, jenž propálil brankáře Pinsoglia. Aby toho nebylo málo, tak domácí ještě jednou udeřili.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tohle je pro Juventus téměř neřešitelný úkol, pár minutek před koncem zápasu totiž prohrává o dvě branky. Vypadá to na čtvrtou prohru v sezóně.
    90+1. Gianluca CAPRARI - 2:0
     
    90+1
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Sampdoria si totiž zajistila standardní situaci z velice nebezpečné vzdálenosti od branky. K rozehrávce se postavil GIANLUCA CAPRARI, jehož nádherný obstřel zamířil přesně k brankové konstrukci, za čímž se Pinsoglio pouze ohlédl.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí mají i nadále více ze hry. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.
     
    88
    Ochozy jsou ve varu, navic jejich miláčci zahrávali další rohový kop. Praet zvolil centr k penaltovému puntíku, kde míč propadl ke Caprarimu, jenž trefil soupeře.
     
    85
    Stará dáma to nyní bude mít hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Navíc do konce zápasu nezbývá moc času na vyrovnání.
    84. Grégoire DEFREL - 1:0
     
    84
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tady máme úvodní branku tohoto zápasu! Sampdoria totiž vhazovala z levé autové čáry, přičemž se po krátké souhře dostal ke kostrbatému zakončení GREGOIRE DEFREL, jehož rána byla dost možná tečována, což dokonale zaskočilo Pinsoglia.
     
    84
    Nakonec se do zakončení opřel domácí Linetty, jehož pohotové zakončení se stočilo daleko vedle svatyně. Ani tentokráte Pinsoglio nezasahoval.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na první branku stále čekáme. Juventus se před malým momentem radoval, branka ale neplatila.
     
    82
    Místo toho přišel na řadu rohový lop pro Janov. Z levé strany ho rozehrával Praet, jehož centr nepřinesl nic vážnějšího, avšak poté akrobaticky zakončoval Vieira.
     
    81
    Až nyní se Kean dostal do samostatného úniku, který zakončil přesně mezi nohy brankáře. Branka ale neplatí, přihrávka směřovala do ofsajdu.
     
    81
    Colley musel zasahovat na vlastním malém vápně, odkud odvracel za cenu dalšího rohu. Ten ale skončil na noze hned prvního z hráčů Sampdorie.
     
    80
    Další prudký pas měl v tomto případě směřovat na Keana, před kterým odehrál na jistotu Colley. Také Juventus si vyzkouší rohový kop.
    79. Caprari protáhl brankáře.

    David Suchý

    Góly: 84. Defrel (Gabbiadini), 90+1. Caprari

    Karty:   52. Rugani (JUV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 6:12.
    Sampdoria Janov: Rafael Cabral – Bereszyński, A. Ferrari, Colley, Sala – Praet, É. Barreto (70. Vieira), Linetty – G. Ramírez (58. Caprari) – Defrel, Quagliarella (C) (78. Gabbiadini).
    Náhradníci: Audero, Belec – Sau, Vieira, J. Andersen, Tonelli, Ekdal, Jankto, Caprari, J. Tavares, Saponara, Gabbiadini.

    Juventus Turín: Pinsoglio – Cáceres, Rugani, Chiellini (C) (66. Bonucci), De Sciglio – J. Cuadrado, Can, Bentancur, Pereira (75. Nicolussi Caviglia) – Kean, Dybala.
    Náhradníci: Szczęsny, Del Favero – Nicolussi Caviglia, Bonucci, Spinazzola, Pjanić, Barzagli.

    Rozhodca: Nasca – Tasso, Raspollini