Malaga – La Coruña 0:1 (kon.)
koniec
Malaga CF
0:1 (0:0)
Deportivo La Coruña
cz Sobota 15.06.2019, 21:00 • La Rosaleda (Málaga) • Segunda División • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 22:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:16. (22:52:50)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím La Coruni, která zvítězila poměrem 1:0, což znamená postup do finálového souboje. Málaga sice měla v tomto utkání velkou územní převahu, avšak neustále narážela na pozornou obranu soupeře. Deportivo předvedlo velice zodpovědný výkon směrem dozadu, na druhou stranu to nebylo směrem dopředu zrovna ideální. I tak hosté udeřili z ojedinělé šance, hodně se o to zapříčinil domácí brankář Munir, který si srazil střelu za sebe.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do konce zápasu nezbývá zrovna moc času, Deportivo stále vede o jednu branku. Ochozy stadionu v Málaze pořádně prořídly.
     
    90+3
    Nakonec tu bude ještě jedna standardka pro hosty. Cartabia totiž unikal po levém křídle, načež ho ostře sestřelil jeden z protihráčů.
     
    90+2
    Koné neměl u pokutového území zrovna moc času, naopak si obrannou povinnost splnil Somma, který odpálil míč do zámezí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    V závěru utkání jsme sledovali dohru u rohového praporku, která nakonec přinesla žlutou kartu pro Ontiverose. Posléze to pořádně schytal hostující Cartabia, který má s protihráči velké starosti. Ti mu totiž neustále vyčítají simulování, což vyústilo k přistrčení Fedeho na trávník.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Určitě se bude nastavovat, avšak Málaga musí vstřelit minimálně tři branky.
     
    88
    Hernández předvedl ukázkové zpracování míče, načež Ontiveros kroutil centr do pokutového území soupeře. Tam pozorně číhal zadák Somma.
     
    87
    O provedení autového vhazování se postaral hostující García, který si na hranici pokutového území chtěl vybrat Quiqueho, což ale nevyšlo.
     
    83
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Miguel Cifuentes, přichází Daniel Pacheco.
    82. BERGANTIŇOS - 0:1
     
    82
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Obrovská minela domácího brankáře rozhoduje o postupujícím do finále play-off! Středopolař ALEX BERGANTIŇOS měl za pokutovým územím hodně času na zakončení, to směřovalo přímo na brankáře Munira, který si ale nepochopitelně srazil míč za sebe do sítě.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Deportivo je blízko finálovému souboji. Ještě nepředbíhejme, domácí se ženou kupředu.
     
    80
    Snad první vážnější práce pro domácího brankáře. Z velké vzdálenosti to totiž zkoušel záložník Exposito, který našel pouze rukavice brankáře.
     
    79
    Až nyní se Málaze podařilo kloudně odcentrovat, jenomže hlavičkový pokus trefil obětavého protihráče. La Coruňa se nyní snaží uklidnit hru.
     
    78
    Hrací předmět se opět dostal do moci hostujícího brankáře, který tentokráte dalekonosně vyhodil balón, jenž se po chvíli dostal k Munirovi.
     
    77
    Giménez si opět dával s rozehrávkou hodně načas. Nakonec odkopával na pravou stranu, kde se ve vzdušném souboji dokázal prosadit Pedro.

    David Suchý

    Góly: 82. Bergantiňos

    Karty:   10. Hernández (MLG), 41. Baré (MLG), 75. González (MLG), 89. Ontiveros (MLG) – 35. Boveda (DEP), 38. Fernández (DEP), 68. Giménez (DEP)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 22:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:16.
    Malaga CF: Munir – Cifuentes (83. Pacheco), Hernández, Torres, Juankar – Ontiveros, Adrián, Baré, Boussefiane (46. Santos) – Blanco, Harper (56. Koné)
    Náhradníci: Kieszek – González, Koné, Morán, Pacheco, Ricca, Santos

    Deportivo La Coruña: Giménez – Boveda, Duarte, Somma, García – Bergantinos, Gómez (62. Cartabia) – Pedro, Exposito, Nahuel (57. Borja) – Fernández (71. Quique)
    Náhradníci: Ortola – Borja, Caballo, Cartabia, Quique, Mosquera, Simon

    Rozhodca: Díaz de Mera – Santaursula, Porras
    12.06.2019
    La Coruña - Malaga 4:2

    Góly: 21. Fernández (pen.), 56. Pedro, 63. Fernández, 78. Borja – 18. Hernández, 37. Ontiveros

    Karty:   13. Sánchez (DEP) – 26. Rodríguez (MLG), 30. Baré (MLG), 90+1. Ontiveros (MLG)

    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:13.