Kuba – Martinik 0:3 (kon.) | Mexiko – Kanada 3:1 (kon.)
koniec
Kuba
0:3 (0:1)
Martinik
cz Štvrtok 20.06.2019, 02:00 • Sports Authority Field, Denver (USA) • CONCACAF Gold Cup • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (04:07:15)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 0:11. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 12:17.
     
    V tabulce skupiny A se Martinik bodově dotáhl na Mexiko a Kanadu, které za pár desítek minut čeká vzájemný zápas. Kuba naopak prohrála i svůj druhý zápas na turnaji a se skóre 0:10 už nemá šanci na postup do vyřazovací fáze.
     
    Je dobojováno! Martinik na hřišti Denveru Broncos potvrdil roli favorita a oživil své naděje na postup do čtvrtfinále. Svěřenci Maria Bocalyho díky zákrokům Loïca Chauveta přečkali dvě kubánské šance a těsně před koncem prvního poločasu poprvé udeřili z rohového kopu, o což se jmenovitě postaral Joris Marveaux. Druhá půlka už měla mnohem jednoznačnější průběh, Martinik se poměrně snadno dostával do šancí a díky Abaulovi v 70. minutě zvýšil na 2:0. Kubánci se v závěru na nic nezmohli a po vyloučení Daniela Luíse inkasovali ještě jednou, když ke dvěma asistencím přidal gólovou trefu Kévin Fortuné.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Arichel Hernández z jedničky vyslal do úniku Péreze, který ke smůle kubánských příznivců vybíhal z metrového ofsajdu.
     
    90+1
    Nad rámec rozhodnuté druhé půle jsou přidány další dvě minuty.
     
    90
    Baquero nebyl líný na krok a obětavě zabránil odkopu od branky. Velkou motivaci ukázal i při aktivním napadání, kdy to přehnal s důrazem.
     
    89
    Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Joris Marveaux, přichází Grégory Pastel.
     
    88
    Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Luis Paradela, přichází Alejandro Portal.
     
    86
    Kuba byla ve druhé půli v ofenzivě zcela bezzubá. Největší šanci si vytvořila až nyní, kdy Sánchez musel vyrážet nepříjemný střílený centr z pravého křídla.
    85. Kévin FORTUNÉ - 0:3
     
    85
    Martinik právě vstřelil branku!
    Navíc přichází třetí gól, který zhoršuje celkové skóre Kuby na 0:10. Kévin Parsemain použil patičku při parádní narážečce, kterou vyslal do úniku KÉVINA FORTUNÉHO. Hráč francouzského Troyes sám před brankou nezaváhal a pravačkou chladnokrevně vystřelil k bližší tyči.
     
    84
    Rychle jsme se dostali do závěrečné fáze zápasu. Martinik má vše pod kontrolou a nyní už začíná zvyšovat počet přihrávek ve střední části hřiště.
     
    82
    Další žlutá karta v ruce katarského rozhodčího. Ve zbytku zápasu si na své další zákroky bude muset dávat pozor také Samuel Camille.
     
    81
    Stéphane Abaul dostal za zadní tyč skvělý centr z pravé strany. V gólové šanci ho ale zradil první dotek a míč skončil v autu.
     
    80
    Teď už nemůže být o výhře Martiniku pochyb. Erick Rizo v prostoru mezi střídačkami trefil rukou do obličeje soupeře po odehrání balónu a po druhé žluté kartě si prohlédl podobu i té červené.
     
    79
    Kévin Fortuné zleva pronikl do pokutového území, ale přes dva protihráče se neprosadil. Martinik přesto zůstává nastěhován poblíž Chauveta.
     
    78
    Erick Rizo ve vzdušném souboji fauloval Arichela Hernándeze, což znamená opětovnou rozehrávku prohrávající jedenáctky.

    Michal Břuchanský

    Góly: 45. J. Marveaux (Fortuné), 70. Fortuné (Fortuné), 85. Fortuné (Parsemain)

    Karty:   21. Espino (CUB), 57. Luís (CUB), 64. Álvarez (CUB), 74. Rizo (CUB) – 26. J. Marveaux (MTQ), 82. Camille (MTQ)   80. Rizo (CUB)

    Nepremenená penalta: 59. Parsemain (MTQ), mimo


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 0:11. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 12:17.
    Kuba: S. Sánchez – Rizo, Morejón, Piedra, Espino (45. Álvarez) – Baquero, Hernández (C), Luís, Caballero (66. Pérez), Paradela (88. Portal) – M. Reyes.
    Náhradníci: Johnston, Pozo – Martínez, Abreu, Álvarez, Kindelán, Morris, Pérez, Portal, Rodríguez.

    Martinik: Chauvet – Babin, Delem, Camille – J. Marveaux (89. Pastel), Hérelle, Abaul (C), Barthéléry (76. Thimon) – Fortuné, Biron (60. Marajo), Parsemain.
    Náhradníci: Huygues des Étages, Michalet – César, Linord, Crétinoir, Thimon, Vitulin, Enelada, Jougon, Thimon, Marajo, Pastel.

    Rozhodca: Al-Jassim – Al-Marri, Al-Maqaleh (všichni QAT)