Denní přehled (kon.)
koniec udalosti
Denní přehled

cz Utorok 25.06.2019, 08:00EH Baku 2015

     
    20:20
    Český badmintonista Milan Ludík podlehl ve třech setech Švédovi Burestedtovi a ztratil naději na postup ze skupiny.
     
    19:29
    Rusko se radovalo vzápětí v disciplíně skupinová akrobatická gymnastika, kde bylo jednoznačně nejlepší. Stříbro putuje do Bulharska, bronz pak o kousek vedle, přesněji do Rumunska.
    Češky skončily šesté.
     
    19:20
    Slovensko se medaile ze stolního tenisu nedočkalo. Ve smíšené čtyřhře dvojice Ľubomír Pištej/Barbora Balážová prohrála v boji o třetí místo s francouzskými soupeři. Nepomohlo tomu ani to, že ovládla první set.
    Ze zlata se raduje Německo, druzí skončili Rumuni.
     
    17:07
    Jan Mužík v boxerské váhové kategorii do jednaosmdesáti kilogramů neuspěl v zápase s Belgičanem El Mohor Ziadem.
     
    17:06
    Badmintonové duo Bášová/Fuchsová prohrálo ve dvou rychlých setech se svými nizozemskými soupeřkami a ztrácí naději na postup ze skupiny.
     
    16:55
    Češkou dvojici Jandová/Ježová ve finále C2 neuvidíme. Češky v semifinále dojely na čtvrtém místě, bohužel na to třetí ztratily pouhou sekundu.
    Lépe si nevedly ani Slovenky, které dokončily jízdu jako předposlední.
     
    16:13
    V první části kvalifikace střelby rychlopalnou pistolí na pětadvacet metrů si vedli naši reprezentanti skvěle. Martin Strnad si vystřílel průběžné druhé místo, Martin Podhráský jedenácté.
     
    16:03
    K1 bude mít ve finále českého i slovenské zastoupení. Anna Kožíšková a Ivana Kmetová se mohou těšit na další pokračování.
     
    15:46
    Krása! Petr a Martin Fuksové překvapili a postoupili do finále C2! Rád bych podotkl, že ještě mezičas před cílem se nacházeli na čtvrtém, tedy nepostupovém místě.
     
    15:07
    Jak česká, tak ani slovenská ženská posádka K2 neprošla přes brány semifinále. Nutno říct, že obě k tomu měly opravdu daleko.
     
    14:56
    Slovák Matěj Rusnák se loučí se soutěží C1 v semifinále. V tom nenastoupil Martin Fuksa, neboť si vybojoval finálovou účast již v rozjížďkách.
     
    14:51
    Rychlostní kanoisté si zajeli ve své disciplíně K1 (1000m) semifinále. Všichni postoupili, takže se můžeme těšit ve finále na Jakuba Špicara a Slováka Ákose Gacsala.

     
    14:21
    Skvělá zpráva! Máme bronzovou medaili! Jan Bárta v cyklistické časovce dojel pro bronz! Bylo to velmi těsné, vždyť jeho náskok na této pozici činí jen jednu jedinou vteřinu! Soutěž ovládl Bělorus Kiryjenka, stříbro bere Portugalec Oliviera.
    Špatně si nevedl ani náš druhý reprezentant, Jakub Otruba skončil na osmé příčce.
     
    14:20
    V ženské K4 na 500m postupují taktéž všichni, Češky tedy uvidíme v semifinále, a to i přesto, že byli nyní poslední.
     
    13:40
    V kategorii mužské K4 na 500m jsme zástupce neměli. Oproti tomu favoriti ze Slovenska ano, kterým se povedlo postoupit rovnou do finále.
     
    13:39
    Rozjížďky K1 na 500m žen přinesly postup Anny Kožíškové. Ta sice byla poslední, ale díky dobrému času ji to vyšlo. Strachovat se nemusela Slovenka Ivana Kmetová, která projela cílem jako druhá.
     
    12:45
    Badmintonisté Tomáš Švejda a Jaromír Janáček podlehli ve dvou setech finské dvojici Kaisti/Larkimo. Nic strašného se neděje, ale Češi zítra musí vyhrát.
     
    11:09
    První úterní medaile jsou rozdány! Ženskou cyklistickou časovku ovládla Švýcarka Marlen Rausserová, stříbro bere Nizozemka Chantal Blaaková a pro bronz si dojela britská reprezentantka Hayley Simmondsová.
    Nikola Nosková končí na třiadvacátém místě, Jarmila Macháčová se nachází o příčku za ní.
     
    10:48
    Dnes se konala první část kvalifikace sportovní střelby s pistolí na pětadvacet metrů. Renata Červenková obsadila jedenáctou pozici, Anna Dědová jednatřicátou.
     
    09:51
    Bitman/Bášová prohráli ve třech setech i ve druhém skupinovém badmintonovém zápase a do čtvrtfinále nepostupují. Nad jejich síly byla švýcarská dvojice Schaller/Burkartová.
     
    09:48
    Martin a Petr Fuksovi postupují v závodě C2 na jeden kilometr z páté příčky do semifinálových bojů.
     
    09:45
    50m Puška přišla o obě české smíšené dvojice. Jak Mazurová/Nepejchal, tak i Brabcová/Nymburský skončili na chvostu výsledkové listiny v kvalifikaci.
     
    09:32
    Slováci mají svá želízka v ohni jinde, a to v mužské K2 na jeden kilometr. Dvojice našich sousedů zvítězila ve své rozjížďce, a to tak, že o celou jednu sekundu.
     
    9:30
    V ženském závodě K2 na 500 metrů si Češky z rozjížďky vysloužily postup předposledním místem. Třetí od konce byly Slovenky, které také uvidíme v semifinále.
     
    9:28
    Pokud jde o C1 na stejné trati, tak odtud jsou zprávy pro českou výpravu ještě lepší. Martin Fuksa zvítězil ve své rozjížďce a potvrdil roli velkého favorita.
     
    9:26
    Krátce po začátku dalšího programu se nám představili v rozjížďkách rychlostní kanoisté. V mužské K1 na kilometr postoupil s naprostým přehledem Jakub Špicar. Spokojený nemůže být Slovák Ákos Gacsal, neboť ten prošel do další fáze velmi těsně.

    Michal Hladký