Ostrava – Liberec 1:2 (kon.) | Příbram – Teplice 1:1 (kon.) | Plzeň – Sigma Olomouc 3:1 (kon.)
koniec
FC Baník Ostrava
1:2 (1:0)
FC Slovan Liberec
cz Sobota 13.07.2019, 17:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • Česká FORTUNA:LIGA • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Liberec právě vstřelil branku!
    V samotném závěru přichází obrovský šok pro všechny Ostravany! Nešický posadil vynikající centr na přední tyči na hlavu ROMANA POTOČNÉHO, který balón výborně lízl a hrací předmět posléze zapadl přesně na zadní tyč brány bezmocného Budinského.
     
    53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovská chyba domácích hráčů, po které máme srovnáno! Baník na útočné polovině zahrával standardní situaci u pokutového území, ale Liberec se dokázal ubránit a vyrazil do brejku. Ten měli domácí pod kontrolou, ale Fleišmanovu krátkou malou domů vystihl JAKUB PEŠEK, který udělal kličku váhajícímu Budinskému a poté již neměl problém trefit odkrytou bránu Ostravy, do které marně sprintoval ostravský kapitán.
     
    9
    Baník právě vstřelil branku!
    Neuplynulo ani deset minut a Ostrava se již raduje z premiérové branky v novém ročníku! Obrovský podíl na gólu má Martin Fillo, který se chytrou kličkou zbavil na půlce svého strážce a poté jako nůž máslem prošel až k šestnáctce Slovanu, kde balón přihrál na střed na NEMANJU KUZMANOVIĆE, jenž přízemní ranou z první překonal Nguyena.

    Radomír Fukala

    Góly: 9. Kuzmanović (Fillo) – 53. Pešek, 90+4. Potočný (Nešický)

    Karty:   61. Jánoš (OVA), 75. Smola (OVA), 87. Fleišman (OVA) – 51. Oscar (LIB), 60. Breite (LIB), 75. Potočný (LIB), 77. Musa (LIB)

    Nepremenená penalta: 76. R. Hrubý (OVA), mimo


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 1:5. Rohy: 5:3.
    FC Baník Ostrava: Budinský – Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman (C) – Reiter, Jánoš, R. Hrubý (81. Baroš), Holzer (68. Granečný) – Kuzmanović (58. Diop), Smola.
    Náhradníci: Číž – Šindelář, Granečný, Diop, Jirásek, Baroš, de Azevedo.

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula, Karafiát, Kačaraba, Hybš – Breite (C), Oscar – Koscelník, Mara (87. Nešický), Pešek (65. Musa) – Potočný.
    Náhradníci: Knobloch – Chaluš, Beran, Nešický, Dordić, Musa, Pázler.

    Rozhodca: Berka – Kubr, Vaňkát

    Diváci: 7 542