New England – Vancouver 4:0 (kon.) | Atlanta United – Houston 5:0 (kon.) | Chicago Fire – Columbus 2:2 (kon.)
Toronto – New York RB 3:1 (kon.)
koniec
Chicago Fire
2:2 (1:0)
Columbus Crew
cz Štvrtok 18.07.2019, 02:00 • Toyota Park, Chicago • MLS
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (04:07:48)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:10.
     
    Je dobojováno! V Chicagu byl k vidění velmi zajímavý zápas, který nabídl atraktivní útočný fotbal. Dlouhou dobu to byli domácí, kteří měli nakročeno ke třem bodům. Columbus se z nepříznivého stavu ale dvakrát dostal, když na rozdílové góly Mihailovice a Saponga dokázali zareagovat Zardes s Williamsem. Hlavně poslední gól musí hráče a fanoušky Fire hodně mrzet, neboť se z nenápadné situace zrodil až v devadesáté minutě. Zisk jednoho bodu u obou týmů nic moc neřeší, Chicago i Columbus zůstávají hodně daleko od postupu do play-off.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Po rychlé rozehrávce na krátko přeci jen přišel centr z levé strany. Nepřehlednou hlavičkovanou obrana Columbusu ale ustála a zápas tak skončí dělbou bodů.
     
    90+5
    Ještě jedná rychlá domácí akce, ze které se stalo zajímavé přečíslení. Střela Kataie ale byla sražená a Chicago si musí vystačit s rohovým kopem.
     
    90+4
    Totéž se ale dá říct i o domácím mužstvu. C. J. Sapong však byl v nebezpečném prostoru učebnicově odzbrojen Aboubacarem Keitou.
     
    90+3
    Luíz Días potáhl balón až k domácímu vápnu, kde ho dobrým obranným zákrokem zastavil Corrales. Columbus ještě cítí reálnou naději na tři body.
     
    90+2
    Brandt Bronico si při zpracování Kataiovy přihrávky pomohl rukou. Chicago si tak musí nechat zajít chuť na případnou rychlou gólovou odpověď.
     
    90+1
    Nad rámec vrcholícího druhého poločasu je přidáno dalších pět minut.
    90. Romario WILLIAMS - 2:2
     
    90
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pár desítek vteřin před začátkem nastaveného času se hostům povedlo i podruhé vyrovnat! Nenápadnou přechodovou fázi okořenil perfektní centr z hloubi pole od aktivního Díaze, který si ve vápně našel ROMARIO WILLIAMS a dobře umístěnou hlavičkou poslal balón k pravé tyči domácí branky.
     
    89
    Srbský záložník Aleksandar Katai je po svém nástupu střelecky hodně aktivní. Teď dostal do vápna přízemní pas z levé strany a technickým pokusem poslal míč těsně nad břevno.
     
    88
    Znovu hosté poslali míč do zámezí. Tentokrát při vlastní přechodové fázi, což jim pár minut před koncem na pohodě rozhodně nepřidá.
     
    87
    Ze standardní situace nic nebezpečného nevzniklo, Wil Trapp prudký centr z levého křídla odvrátil až za postranní čáru.
     
    86
    Przemyslaw Frankowski se v závěru zápasu nadechl ke sprintu podél levé autové čáry. Vrátil se s ním Argudo, který ho zastavil jen díky faulu.
     
    85
    Opět se Pedro Santos pokoušel tvořit. Centr z levé strany mu ale vůbec nevyšel a Kronholm rozhodně nebude spěchat s provedením nařízeného odkopu.
     
    84
    Santos zrychlil hru nákopem k hranici šestnáctky, kde však bylo příliš husto na to, aby hosté prošli s balónem do nějaké té palebné pozice.
     
    83
    Přenesení hry do pravého křídla vyšlo hostům tak napůl. Následoval aut Affula, po kterém Chicago zvolilo hned dva vysvobozující odkopy.

    Michal Břuchanský

    Góly: 28. Mihailovic (Frankowski), 63. Sapong (Gaitán) – 47. Zardes (Argudo), 90. Williams (Díaz)

    Karty:   52. Schweinsteiger (CHI)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:10.
    Chicago Fire: Kronholm – Bronico, Kappelhof, Schweinsteiger, Calvo – McCarty (C) (80. Corrales), Mihailović (58. Katai) – Herbers, Gaitán (74. Marcelo), Frankowski – Sapong.
    Náhradníci: Sánchez – Marcelo, Corrales, Katai, Moreno, Nikolić, Campos.

    Columbus Crew: Bendik – Afful, Crognale, Keita, Jiménez – Trapp (C), Clark (79. Williams) – Accam (54. Santos), Sosa (65. Díaz), Argudo – Zardes.
    Náhradníci: Kempin – Francis, Santos, Artur, Díaz, Williams, Hansen.

    Rozhodca: Villareal – Poeschel, Da Silva