Vyšehrad – Sokolov 2:1 (kon.) | Chrudim – Třinec 1:0 (kon.) | Prostějov – Pardubice 0:0 (kon.)
koniec
FC Slavoj Vyšehrad
2:1 (0:0)
FK Baník Sokolov
cz Sobota 10.08.2019, 10:15 • Stadion Evžena Rošického (Praha) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    74
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Útočník Slavoje TOMÁŠ ČVANČARA stvrzuje svůj dobrý výkon druhým gólem, ale nutno říci, že k němu přišel jako slepý k houslím. Domácí střelec stál na penaltovém puntíku, kam zaletěl sražený centr, který se od domácího hráč odrazil do branky a skončil v síti – 2:1.
     
    70
    Sokolov právě vstřelil branku!
    Lavička Baníku trefila žolíka, protože je vyrovnáno. Na konci pěkné kombinace stál střídající STANISLAV VÁVRA, jenž dostal míč před vápnem, připravil si ho a parádní trefou ho zakroutil na zadní tyč Martina Otáhala – 1:1.
     
    56
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Sokolov je dnes aktivnějším týmem, ale Slavoj ho školí z efektivity. Na pěkný rohový kop si naběhl TOMÁŠ ČVANČARA, který byl ve vápně zcela nehlídaný a bezpečně uklidil míč za bezmocného Jakuba Dvořáka – 1:0.

    Daniel Ryl

    Góly: 56. Čvančara, 74. Čvančara – 70. Vávra

    Karty:   72. Čvančara (VYS), 75. Laňka (VYS), 90+1. Drozda (VYS) – 63. Machek (SOK), 72. Červenka (SOK), 90+2. Šmehyl (SOK)


    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Šandera, Švejdík, Žežulka, V. Mareš – Pouček (86. Veselý), Drobílek, Brejcha, Verner, Laňka (75. Vejvar) – Čvančara (88. Drozda).
    Náhradníci: Dočekal – Drozda, Vejvar, Pardubský, Veselý, Freit, Rataj.

    FK Baník Sokolov: Jakub Dvořák I. – Šmehyl, Hošek, Machek, Kopřiva (61. Štursa) – Štípek, Selnar (61. Vávra), Glaser, Jakub Dvořák II. (C) – O. Ševčík, Červenka (76. Wermke).
    Náhradníci: Šiman – Šulc, Fišer, Wermke, Vávra, Štursa, A. Čihák.

    Rozhodca: Jiří Houdek – Michal Myška, Petr Klupák.

    Diváci: 405