Švajčiarsko – Česko 3:5 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
Česko
cz Streda 14.08.2019, 15:00 • BLZ Arena Füssen • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
    50:29 REMEŠ - 3:5
     
    50:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    V pravý čas se Češi vracejí zpět do dvoubrankového vedení, jenom musí takhle aktivně zase pokračovat! Marek Slavík nejdřív schytal ve středním pásmu čistý hit, ale pak vypíchl Švýcarům rozehrávku a rozehrál puk na ALEXANDRA REMEŠE, který po rychlém vpádu zakončoval z levé strany. Pasche se po jeho výtečné střele na druhou tyčku natahoval marně a je to 3:5! Asistence: Dominik Soukup, Marek Slavík.
    43:32 BIASCA - 3:4
     
    43:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Trenérům přibyl materiál na videoporadu, protože český tým si v prvním oslabení absolutně nevěděl rady a nemůže se divit, že inkasuje kontaktní gól. Mats Alge našel z úrovně brankové čáry ATTILA BIASCU, jenž výtečnou kombinaci zakončil přesně – 3:4. Asistence: Mats Alge, Brian Zanetti.
    39:30 RYŠAVÝ - 2:4
     
    39:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi střílejí před sirénou moc důležitý a taky parádní gól! Do vyhraného vhazování Gabriela Szturce se opřel MARTIN RYŠAVÝ a i když střílel ze vzdálenějšího vrcholu kruhu, jeho rána nádherně zaplula do růžku branky – 2:4! Asistence: Gabriel Szturc.
    31:05 SZTURC - 2:3
     
    31:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naštěstí ale český tým pokračující přesilovku opět využívá a splácí předešlé hříchy. Petr Moravec se tentokrát ujal role asistenta a zpoza branky našel GABRIELA SZTURCE, jenž po své střele chvilku myslel, že gólman puk udržel. Jenže neudržel a pak už mohl Szturc zvednout ruce nad hlavu – 2:3! Asistence: Petr Moravec, Ondřej Cubo.
    29:51 NICOLET - 2:2
     
    29:51
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jenže nepomohla, opak je pravdou! Naši hráči trestuhodně propadli na útočné modré čáře a druhý bek nestihl dobruslit švýcarské přečíslení dva na jednoho. Benjamin Bougro v něm poslal nádherný pas před Krále na hokejku KEVINA NICOLETA, který nezaváhal a vyrovnal – 2:2! Asistence: Benjamin Bougro.
    23:48 MORAVEC - 1:2
     
    23:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhou možnost už naše reprezentace využívá a otáčí skóre utkání! Ondřej Cubo nezvládl vykroužit do středu hřiště, ale puk ještě na modré čáře zastavil Jiří Ticháček. Ten si všiml, že Švýcaři nechali před brankou naprosto volného PETRA MORAVCE, jenž puk zasunul bekhendem za bezmocného gólmana – 1:2! Asistence: Jiří Ticháček, Ondřej Cubo.
    14:15 RYŠAVÝ - 1:1
     
    14:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo elitní formaci, to zvládla druhá, a česká sedmnáctka využívá zlepšený výkon k zaslouženému vyrovnání! Jakub Brabenec nabil zpoza branky MARTINU RYŠAVÉMU, který se z první nemýlil a střílí druhý gól ve druhém utkání – 1:1! Asistence. Jakub Brabenec, Matouš Menšík.
    03:36 JABOLA - 1:0
     
    03:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Národní tým vstoupil do utkání hodně špatně, nechal se od Švýcarů zatlačit a stejně jako včera inkasuje první gól! Hráči si špatně rozebrali protivníky a na středu nechali volného JEREMYHO JABOLU, jenž velmi snadno zamířil do odkrytého koutu brány – 1:0! Asistence: Tiziano Pauchard, Brian Zanetti.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 4. Jabola (Pauchard, Zanetti), 30. Nicolet (Bougro), 44. Biasca (Alge, Zanetti) – 15. Ryšavý (Brabenec, Menšík), 24. Moravec (Ticháček, Cubo), 32. Szturc (Moravec, Cubo), 40. Ryšavý (Szturc), 51. Remeš (Soukup, Slavík)


    Švajčiarsko: Pasche (Groce) – Pauchard, Zanetti, Cantin, Perrenoud, Wüthrich, Schweingruber, Hausherr, Despont – Biasca, Jabola, Canonica – Nicolet, Bougro, Marchon – Kosik, Ramel, Azevedo – Karrer, Garessus, Alge. Trenér: Patrick Schöb.
    Česko: Král (3.–4. Suchánek) – Jiříček, Chvátal, Šedivý (A), Ticháček, Cubo, Pinkas, Špaček – Ramik, Szturc, Menšík (C) – Ryšavý, P. Moravec (A), Brabenec – Půček, Soukup, Remeš – Slavík, Měchura, Pajer – Gajda. Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodca: Flad – Rudolph, Schusser (všichni GER).