Vsetín – Slavia 7:5 (kon.) | Přerov – Zlín 4:1 (kon.)
koniec
VHK ROBE Vsetín
7:5 (4:2, 1:3, 2:0)
HC Slavia Praha
cz Štvrtok 15.08.2019, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Zubr Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky u online přenosu z přípravného zápasu mezi týmy VHK ROBE Vsetín a HC Slavia Praha, které se odehraje v rámci turnaje ZUBR CUP.
     
    VHK ROBE Vsetín
    Valaši zatím odehráli dva přípravné zápasy, a to se stoprocentní úspěšností.

    Nejprve na Lapači přivítali slovenský Trenčín. Utkání bylo dlouho vyrovnané a hrdinou se nakonec stal Martin Procházka, který dvěma góly pomohl k výhře Vsetína 4:3. Druhý zápas, už v rámci turnaje, odehráli Vsacané na přerovském ledě. Tento zápas bylo dlouho bezbrankový a hostující celek nakonec zvítězil poměrem 3:1. Druhý vsetínský zápas na turnaji se neodehrál. Utkání se Zlínem bylo kontumováno ve prospěch Vsetína.

    V brankovišti už se stihli ukázat tři vsetínští brankáři. První duel odchytal Davíd Gába, o ten druhý se podělili David Sachr a Ondřej Bláha, přičemž Sachr ani jednou neinkasoval.
     
    HC Slavia Praha

    Hráči pražské Slavie už mají za sebou v rámci přípravy na novou sezónu pět utkání, výhru však ani jednu. První zápas sehráli sešívaní na ledě Kladna, kterému podlehli 4:6. Následovalo derby se Spartou, které nevstřelili ani jednu branku a z ledu odcházeli s výsledkem 0:5. Před zahájením tohoto turnaje ještě změřili síly s kazašským Pavlodarem, s nímž prohráli od dva góly 1:3.

    V rámci turnaje ZUBR CUP má Slavia odehrané dva zápasy a zbývá poslední. V obou případech Pražané nebodovali a se Zlínem i Přerovem prohráli shodně 2:3.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Teper, Slováček, Hryciow, Dudáš, Ondračka, Drtina, Holomek, Jeřábek – Dostálek, Pechanec, Jonák – Procházka, Rehuš, Březina – Klímek, Volf, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Hořanský.

    HC Slavia Praha: Šorf (Michajlov) – Hořava, Šmíd, Duda, Hejda, Ryzák, Valík, Barák – Brož, Hovsepyan, Šťastný, Šteiner, Všetečka, Vrdlovec, Martínek, Šagát, Ondráček, Furch, Šmerha, Doležal, Vlček.

    Rozhodčí: Kovařčík, Škrobák – Kurtin, Horažďovský.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Úvodní buly šlo na hokejky Slavie, což vybídlo k úniku po pravém křídle Všetečku. Ten střelou z ostrého úhlu otestoval Bláhův levý beton. Domácí gólman kotouč vykopl před sebe a do útoku jde Vsetín.
     
    00:55
    Vsetínskou akci zakončoval po Březinově přihrávce z levého křídla Dudáš. Jeho rána končí ve výstroji Šorfa.
     
    01:34
    Domácí sice vyhráli vhazování v útočném pásmu, ale puk na svých hokejkách neudrželi. Hostující hráči protečovali až k Bláhovi, odkud teď Valaši rozehrávají.
     
    02:07
    Vítkovu střelu z vrcholu levého kruhu chtěl Hořanský před brankou ještě tečovat, byl však těsně bráněn a celá situace končí úspěšným zákrokem hostujícího Šorfa.
     
    03:00
    Dostálek vybojoval v rohu kluziště kotouč pro sebe a následně z mezikruží přihrál volnému Pechancovi. Ten puk nezpracoval, a tak se k prudké střele dostal Jonák. Hra je přerušena.
     
    03:15
    Vsetínští se nepřesnou přihrávkou sami vyhnali ven z pásma. Návrat zpátky do útočné třetiny jim ale problém nedělá a velmi rychle jsou opět před brankou Slavie.
     
    03:47
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hořava – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo hned na úvod oslabení vyhodit, Vsetínští si ale puk za svou brankou našli a předvedli přesnou souhru na jeden dotyk, díky které se puk dostal do mezikruží na TOMA ONDRAČKU. Ten se ocitl sám před gólmanem a poslal kotouč mezi jeho betony. Asistence: Lukáš Volf, Daniel Klímek.
     
    05:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši rychle zvyšují svůj náskok a postarala se o to druhá útočná formace. Z pozice před brankovištěm zakončoval tuto souhru MARTIN PROCHÁZKA. Asistence: David Březina, Branislav Rehuš.
     
    06:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Drtina – 2 min., hákování).
     
    07:35
    Domácí se oprostili od úvodního tlaku Slavie a nyní se jim daří vyhazovat.
     
    08:12
    Valaši se v oslabení dokonce ocitli v přečíslení tři na dva, které z pravého křídla zakončoval obránce Hryciow. Jeho střelu zblokoval Ryzák.
     
    08:23
    Domácí v plném počtu.
     
    08:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru hosté sice nevyužili, snížit náskok soupeře ale dokázali v signalizované výhodě. Kotouč putoval od Martina Ondráčka k levé tyčce na DAVIDA ŠTEINERA, který dokázal těžký puk zpracovat a dostat jej až za Bláhova záda. Asistence: Martin Ondráček.
     
    09:12
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Rehuš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:08
    Přesilovka Slavie Valachy nejprve trápila, ale Slováčkovi se povedlo vybojovat puk u mantinelu a po levém křídle ujet do útočné třetiny. Zde kotouč podržel a poslal jej na právě najíždějícího Klímka. Ten prokličkoval bránícími hráči, dostal se sám před gólmana, odkud hostující branku přestřelil.
     
    11:12
    Domácí v plném počtu.
     
    11:50
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Doležal – 2 min., sekání).
     
    12:26
    Dlouhou kombinaci Vsetína vystihl na modré čáře Ondráček. Puk se ocitá ve středním pásmu a bránící čtveřice hostů se vydává střídat.
     
    13:02
    Od modré čáry vystřelil Slováček, jeho pokus ještě v mezikruží tečoval Teper a o další teč se chtěl pokusit také Dostálek. Ten byl připraven u levé tyčky, ale puk k němu nedoputoval.
     
    13:50
    Hosté v plném počtu.
     
    14:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se i po návratu Doležala na led udrželi v útočném pásmu, vybojovali kotouč u mantinelu a pustili se do kombinace. Ránu Branislava Rehuše nakonec usměrnil do branky DAVID BŘEZINA. Asistence: Branislav Rehuš, Martin Procházka.
     
    15:06
    O opětovné snížení se pokusil Všetečka, který zakončoval z hranice brankoviště. Pro Bláhu to nebyl jednoduchý zákrok, ale v dalších dorážkách zabránil Jeřábek.
     
    15:23
    Hned po buly v útočné třetině vypálil od modré čáry Hořava. Bláha pokus vyrazil před sebe, což hostům umožnilo další útok. Ten ale netrvá dlouho a na druhou stranu se vydávají domácí.
     
    16:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A domácí jsou při svém útočném snažení úspěšní. V mezikruží byl dobře připraven ADAM HOŘANSKÝ, který se přihlásil o střelu Jiřího Drtiny a usměrnil ji pod Šorfovu lapačku. Asistence: Jiří Drtina, Tom Ondračka.
     
    17:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující přechod do útočné třetiny po pravém křídle nebyl příliš rychlý, ale zato byl efektivní. Z vrcholu pravého kruhu putoval kotouč do předbrankového prostoru k Tomáši Dudovi, který se rozhodl pro individuální zakončení k pravé tyčce. Bláha si s tímto střeleckým pokusem dokázal poradit a beton přitiskl pevně k ledu. Nebyl však připraven na následnou dorážku NORAIRA HOVSEPYANA, která skončila v bráně. Asistence: Tomáš Duda, Jaroslav Brož.
     
    18:56
    Šteinerův pokus od modré čáry mířil do horních pater branky. Bláha jej na poslední chvíli pokryl.
     
    19:12
    Rychlou souhru před brankou soupeře předvedli hráči Vsetína, kteří zaměstnali hostující obranu natolik, že si vůbec nevšimla najíždějícího Tepera na vrcholu pravého kruhu. Michajlov vyráží puk před sebe.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou divokou první třetinu, která přinesla celkem šest branek. Nejprve se trefil vsetínský Ondračka a o minutu později jej napodobil Procházka. Hráči Slavie se však rychlého nástupu soupeře nezalekli a snížili na rozdíl jednoho gólu. Valaši následně přidali další dvě branky, a to už začali domácí fanoušci požadovat desítku. Ani tohle však hostující celek nevystrašilo a opět se Pražanům podařilo překonat Bláhu ve vsetínské brance. Uvidíme tedy, co přinese další pokračování dnešního utkání.
    Druhá třetina začne cca v 17:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Dudáš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hovsepyan – 2 min., hrubost).
     
    20:51
    Druhá třetina začíná v klidném tempu. Hraje se ve čtyřech na obou stranách a Valaši zpoza své branky rozehrávají.
     
    21:24
    Březina dostal kotouč k pravé tyčce, odkud se posunul před brankoviště. Pokoušel se najít místo mezi Michajlovovými betony, v chumlu hráčů však neuspěl.
     
    22:00
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    22:07
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Barák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    22:28
    Vsetínské kombinace na levém křídle a v mezikruží byla hostujícími hráči zatlačena k mantinelu. Domácím se ale povedlo vrátit zpět do původních pozic a vše korunovali střelou Procházky, která byla ztečována do ochranné sítě.
     
    23:02
    Slavii se podařilo vyhodit, Vsetín se nyní nemůže dostat přes útočnou modrou čáru.
     
    23:44
    Volfovu střelu z předbrankového prostoru nadvakrát zblokoval Šmíd. K střele z větší vzdálenosti se nakonec dostal Jeřábek, ale i jeho střelecký pokus byl bránícími hráči zastaven.
     
    24:07
    Hosté v plném počtu.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Ondráček – 2 min., podrážení).
     
    24:55
    Hosté vyhazují. Bláha od pravé tyčky rozehrává.
     
    25:18
    Vsetínští se po přechodu do pásma nahrnuli do brankoviště. Šorf kryje pokus Pechance.
     
    25:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Odlišná situace nyní znamená další gól pro domácí. Prudkou ranou od modré se prosadil MARTIN DUDÁŠ. Asistence: Branislav Rehuš, Vít Jonák.
     
    25:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gól Vsetína je téměř okamžitě následován brankou Slavie. Kolem pravé tyčky procpal puk do brány TOMÁŠ ŠMERHA. Asistence: Vojtěch Šmíd, Robin Všetečka.
     
    26:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia bleskově snižuje na rozdíl pouhé branky. Za necelou minutu jsme tak na Lapači viděli tři góly, které opět změnili ráz utkání. Po přihrávce Noraira Hovsepyana na levý kruh poslal ALEŠ FURCH puk na bližší tyč. Asistence: Norair Hovsepyan.
     
    27:22
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vítek – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hovsepyan – 2 min., krosček).
     
    27:55
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách a byl to domácí Teper, kdo nahrávkou po levém křídle vyslal do brejku Jonáka. Vsetínský útočník nic nevymýšlel a už z vrcholu levého kruhu vystřelil. Pro hostujcího brankáře Michajlova se nejednalo o těžký zákrok, protože na střelu dobře viděl.
     
    28:56
    Vsetínská kombinace skončila u Hryciowa, který se rozhodl proklouznout mezi bránícími hráči a zakončovat z hranice brankoviště. Přesun se mu povedl, ale v zakončení byl nedovoleně zastaven.
     
    28:56
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Valík – 2 min., hákování).
     
    29:15
    Jeřábek nahrál na pravý kruh zcela volnému Volfovi. Ten při přesilovce čtyři na tři přestřelil.
     
    29:22
    Vítek s Hovsepyanem jsou na ledě. Vsacané hrají klasickou přesilovku 5 na 4.
     
    30:35
    Valaši puk dostali na brankoviště, kde stál připravený Dostálek. Tomu se natřikrát nepovedlo překonat betony pozorného Michajlova.
     
    30:56
    Hosté v plném počtu.
     
    31:16
    Březina vybojoval kotouč u mantinelu a přesně jej předal najíždějícímu Procházkovi. Ten z první pálil mezi Michajlovovy betony. Hostující brankář si tuto svižnou střelou pohlídal.
     
    31:43
    Šmerha se po pravém křídle nebezpečně blížil k vsetínské brance, čehož si všiml Karafiát a obětavým zákrokem mu znemožnil vystřelit. Hosté však zůstali v útočném pásmu a právě Šmerhovy střely od modré se chopil Všetečka, jenž od pravé tyčky nevyzrál na vsetínského gólmana.
     
    32:33
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Holomek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    33:05
    Vrdlovec přestřelil. Hosté stále kombinují.
     
    33:30
    Doležal v pozici za brankou nic nevymýšlel. Pouze si nabruslil k levé tyčce a pokusil se překvapit domácího Bláhu. Ten byl připraven.
     
    34:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a je srovnáno. Martin Ondráček vybojoval kotouč u mantinelu a vybídl ke skórování MARKA RYZÁKA. Ten s touto šancí naložil nejlépe, jak mohl. Dostal se před brankoviště a poslal puk mezi gólmanovy betony. Asistence: Martin Ondráček.
     
    35:55
    Hraje se za brankou Michajlova, ani jednomu celku se nedaří převzít kotouč.
     
    36:18
    Šmerha byl ve svém brejku nedovoleně zastaven. Jeřábek dostává dvouminutový trest za podrážení.
     
    36:21
    Síly na ledě se srovnají. Stejný trest totiž dostává i hostující Ondráček.
     
    37:32
    Oba týmy nyní brzdí nepřesné přihrávky. Vsetín se snaží rozehrát zpoza vlastní branky.
     
    38:17
    Přihrávka domácího obránce vybídla k soupeře k přečíslení. To z pravého křídla zakončoval Všetečka na bližší tyč. Bláha si toto místo pohlídal a hra je přerušena.
     
    38:18
    Domácí v plném počtu.
     
    38:21
    Hosté v plném počtu.
     
    39:10
    Slavia zakončovala z dalšího přečíslení, ve kterém se ocitli Ondráček s Valíkem. Střela nakonec přišla od druhého jmenovaného a nebyla přesná.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nabídla podobnou hru jako ta první, ale gólově se více dařilo hostům. Valaši sice dokázali navýšit svou náskok, a v zápase tedy vedli 5:2, Slavia se ale pomalými krůčky dostala až k současnému stavu 5:5.
    Třetí třetina začne cca v 18:49.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pechanec – 2 min., podrážení).
     
    40:39
    Teper se chopil kotouče ve středním pásmu a podařilo se mu obejít dva hráče Slavie. Až před branku se ale nedostal.
     
    41:16
    Domácí vyhazují. Bláha v tomto oslabení zatím neměl moc práce.
     
    41:53
    První střela této početní výhody šla od Ryzáka na modré čáře. Bláha zasahuje levým betonem.
     
    42:17
    Domácí v plném počtu.
     
    42:42
    Karafiát se dostal k puku, který po zákroku zůstal volný před ležícím Michajlovem. Nikdo z domácích však nedokázal této nabídky a odkryté brány využít.
     
    44:07
    Všetečka šikovně tečoval puk u levé tyčky. Jeho pokus Bláha přes bránící hráče neviděl, k jeho štěstí ale mířil mimo prostor třech tyčí.
     
    44:48
    Březinovi nevyšel vstup do útočného pásma, který byl spojen s přihrávkou na Rehuše. Kotouče se tak chopila Slavia a vydává se do útoku.
     
    45:23
    Rychlý protiútok předvedl Procházka, který se protáhl okolo mantinelu a vydal se sám na Michajlovovu bránu. Z levého křídla trefil vsetínský útočník pravou tyč a byl také nedovoleně bráněn dojíždějícím obráncem hostů. Vsetín tedy čeká přesilová hra.
     
    45:23
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Šmíd – 2 min., sekání).
     
    46:30
    Slavia je velmi pozorná a odebírá Vsetínu kotouč při každém náznaku větší šance. Valachům se nedaří dostat do pásma.
     
    47:00
    Tvrdá střela Dudáše se zastavila o betony. Následující pokus Tepera zase Michajlov vytěsnil vyrážečkou.
     
    47:33
    Hosté v plném počtu.
     
    47:44
    Ondračka měl dobře nakročeno k druhé brance v utkání. Při střele k levé tyčce však žádné volné místo v hostující brance nenašel.
     
    49:00
    Vsetín se drží před Michajlovem. Jeřábkova zadovka do mezikruží byla sice zblokována, Hořanský si ale kotouč přeci jen našel a přes bránící hráče vypálil. Hostující gólman zasahuje levým betonem.
     
    50:15
    Šagát to zkusil ihned po přechodu modré čáry. Jeho ránu ze situace tři na tři Bláha dobře viděl a zakročil vyrážečkou. Na levém kruhu se k takto vyraženému puku dostal Ondráček a také volil střelu. Tento pokus skončil na zadním mantinelu.
     
    51:16
    Nyní jsou v útočném pásmu opět Vsacané a doplácí na nepřesnost přihrávky. I v těchto situacích mají ale hodně štěstí, když se jim daří zastavovat puky na modré čáře a držet útočnou třetinu.
     
    52:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pohlednou souhru nyní předvedli Lukáš Volf s JIŘÍM KARAFIÁTEM. Volf poslal puk přes obránce na Karafiáta, který byl před ním. Ten si kotouč zpracoval a poslal jej do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Lukáš Volf, Radek Jeřábek.
     
    52:56
    Šmerhům pokus o individuální akci zastavil před brankovištěm domácí obránce Slováček. Puk se však dostal na pravý kruh, odkud vypálil Ryzák. Na tuto střelu se Bláha nachystal a zasáhl betonem.
     
    53:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Šmíd – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    53:28
    Teperův pokus z pravého kruhu tečoval Duda nad branku. Vsetín zůstává v útočném pásmu.
     
    54:03
    Valaši se tlačí do branky a Dostálek už po střele a dorážce mezi betony zvedal ruce nad hlavu. Puk ale za brankovou čarou neskončil.
     
    54:33
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Rehuš – 2 min., sekání).
     
    55:02
    Březina už si najížděl ke střele z mezikruží, ale nepovedlo se mu vymanit ze Šťastného sevření. Slavia tak vyváží kotouč mezi modré čáry.
     
    55:11
    Hosté v plném počtu. Začíná zkrácená přesilová hra Slavie.
     
    56:14
    Hořava ze středního pásma pouze nahazuje na branku. Bláha ukrývá kotouč v lapačce a urychleně rozehrává.
     
    56:33
    Domácí v plném počtu.
     
    57:10
    Hosté se nahrnuli do útočného pásma a ženou se za vyrovnáním. Valík dostal puk na modrou čáru, kde si ho taky zpracoval, ale zakončení se mu přes vsetínskou obranu nepovedlo. Puk končí vedle Bláhovy brány.
     
    57:32
    Zajistit Vsetínu dvougólový náskok dvě a půl minuty před koncem základní hrací doby mohl Březina. Hostující branku však z pravého kruhu přestřelil.
     
    57:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Sedmá branka Vsetína je přeci jen na světe. Postaral se o ní MARTIN PROCHÁZKA, který u levé tyčky zvedl kotouč nad beton gólmana Michajlova. Asistence: Branislav Rehuš, Radek Jeřábek.
     
    59:04
    Z otočky v mezikruží pálil Doležal. Jeho pokus končí vedle vsetínské branky.
     
    59:13
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Teper – 2 min., podrážení).
     
    59:13
    Oddechový čas pro hosty. Michajlov zůstává na střídačce.
     
    59:30
    Slavii se nepovedlo zahájit kombinaci a o kotouč se bojuje v rohu kluziště.
     
    Konec zápasu.
     
    Do třetí třetiny se vstupovalo za nerozhodného stavu 5:5. Poslední dějství vyšlo opět lépe domácím, za které se v 53. minutě prosadil Karafiát. Domácí tento stav a své vedení o jeden gól kontrolovali po celý zbytek zápasu, přičemž Procházka vítězství domácí celku ještě dvě minuty před koncem základní hrací doby definitivně pojistil.
     
    Po skončení základní hrací doby proběhlo ještě pět sérií samostatných nájezdů. Také v této disciplíně byli úspěšnější domácí a zvítězili v ní poměrem 3:1.
    Za domácí svůj nájezd proměnili Vít Jonák, Antonín Pechanec a David Vítek. Jediným úspěšným na straně Slavie pak byl Aleš Furch.
     
    Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni za Vsetín Martin Procházka, za Slavii Tomáš Šmerha.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:30:48)

    Helena Hegeďová

    Góly a asistencie: 5. Ondračka (Volf, Klímek), 6. Procházka (Březina, Rehuš), 15. Březina (Rehuš, Procházka), 17. Hořanský (Drtina, Ondračka), 26. Dudáš (Rehuš, Jonák), 53. Karafiát (Volf, Jeřábek), 58. Procházka (Rehuš, Jeřábek) – 9. Šteiner (Ondráček), 18. Hovsepyan (Duda, Brož), 26. Šmerha (Šmíd, Všetečka), 27. Furch (Hovsepyan), 35. Ryzák (Ondráček)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Teper, Slováček, Hryciow, Dudáš, Ondračka, Drtina, Holomek, Jeřábek – Dostálek, Pechanec, Jonák – Procházka, Rehuš, Březina – Klímek, Volf, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Hořanský.
    HC Slavia Praha: Šorf (17. Michajlov) – Hořava, Šmíd, Duda, Hejda, Ryzák, Valík, Barák – Brož, Hovsepyan, Šťastný, Šteiner, Všetečka, Vrdlovec, Martínek, Šagát, Ondráček, Furch, Šmerha, Doležal, Vlček.

    Rozhodca: Kovařčík, Škrobák – Kurtin, Horažďovský