Saint-Étienne – Brest 1:1 (kon.) | Remeš – Štrasburg 0:0 (kon.) | Rennes – Paríž 2:1 (kon.)
koniec
AS Saint-Étienne
1:1 (0:1)
Stade Brestois 29
cz Nedeľa 18.08.2019, 15:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek všem, přeji Vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:57:34)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:3.
    Střely mimo: 14:6.
    Rohy: 4:2.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 16:8.
     
    Je konec! Saint-Étienne bušilo do svého soupeře i většinu druhého poločasu, ale dočkalo se jenom srovnání stavu. To obstaral ve třiaosmdesáté minutě Denis Bouanga , jenž nadvakrát dostal míč do sítě. Domácí klidně mohli vyhrát, ale v nastaveném čase šla hlavička jejich hráče jen nad branku, přestože okolo nikoho sebe neměl. Pro Brest je tento bod velmi cenný, jakožto pro nováčka soutěže.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Denis Bouanga přiťukl míč svému spoluhráči. Ten se dostal už do velkého úhlu, přesto to zkusil na bližší tyč. Jeho rána šla však několik decimetrů vedle.
     
    90+2
    Brest se znovu velmi rychle zbavil míče a bude se muset bránit. Domácí se však provinili zbytečným útočným faulem a hosté natahují rozehrávku, co to jde.
     
    90+1
    Hosté si opravdu hodně koledují o inkasování druhé branky! Denis Bouanga byl úplně sám na malém vápně, jenže svou hlavičkou přestřelil!
     
    90+1
    Nastavovat se budou ještě čtyři minuty!
     
    90
    Fotbalisté v zeleném jsou už ale znovu u míče. Se svou akcí však museli začínat až od svého gólmana. V současné době jsou někde na středu hřiště.
     
    89
    Tak tahle přihrávka se tedy nepovedla. Mělo přijít rychlé přenesení hry na levou stranu, jenže pas byl hodně vysoký a skončil až v zámezí.
     
    88
    Tato přihrávka měla oči, jenže nakonec domácímu celku nevyšla! Na poslední chvíli totiž zastavil dobrý pas hostující obránce.
     
    87
    Jenže moc dlouho se tam nezdržel. U míče jen Saint-Étienne, který se snaží obléhat šestnáctku soupeře, a ten s tím začíná mít značné problémy.
     
    86
    Brest měl k dispozici standardní situaci, jenže domácí obrana si s ní poradila bez nějakých problémů. Přesto se hosté nadále drží na útočné polovině.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Harold Moukoudi (AS Saint-Étienne).
     
    83
    Střídání v týmu Stade Brestois 29: ze hřiště odchází Samuel Grandsir, přichází Christian Battocchio.
    83. Denis BOUANGA - 1:1
     
    83
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně prosazují a srovnávají stav dnešního zápasu! Navíc mají ještě spoustu času na získání plného počtu bodů. DENIS BOUANGA si jako první našel odražený míč. jeho první pokus byl sice zblokován, jenže jeho druhá rána propálila vše, co jí stálo v cestě!
     
    82
    Teď se několik vteřin nehrálo, jelikož domácí se snažili diskutovat s rozhodčím. Jeho výroky se jim evidentně moc nelíbí, ale nic s tím neudělají.

    Denisa Józsová

    Góly: 83. Bouanga – 45+1. Faussurier (Autret)

    Karty:   85. Moukoudi (SET) – 18. Belkebla (BST)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 14:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:8.
    AS Saint-Étienne: Ruffier – Trauco, Moukoudi, Perrin, Debuchy – M'Vila, Aholou (39. Youssouf) – Bouanga, Boudebouz, Hamouma (64. Berić) – Chazrí (74. Nordin).
    Náhradníci: Moulin – Youssouf, Nordin, Berić, Diony, Nade, Palencia.

    Stade Brestois 29: Larsonneur – Perraud, Bain, Castelletto, Faussurier – Grandsir (83. Battocchio), Belkebla, Diallo, Court (78. Ludovic Baal) – Charbonnier, Autret (70. Lasne).
    Náhradníci: Léon – Mayi, Battocchio, Chardonnet, N'Goma, Ludovic Baal, Lasne.

    Rozhodca: Hamel – Pignatelli, Aube