Zlín – Karviná 1:4 (kon.) | Příbram – Jablonec 4:0 (kon.) | Slavia – Bohemians 4:0 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
4:0 (1:0)
Bohemians 1905
cz Sobota 24.08.2019, 19:30 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Česká FORTUNA:LIGA • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek z Edenu vše. Loučím se s vámi a ve středu se budu těšit u odvety 4. předkola Ligy mistrů mezi Slavií a Kluží. Na shledanou. (21:26:59)
     
    Je konec. Sešívaní potvrdili roli jasného favorita a přejeli svého vršovického rivala z Ďolíčku rozdílem třídy – díky brankám Hušbauera, Frydrycha, Kúdely a Traorého Slavia vyhrála 4:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Král zkusil Fryštáka překvapit střelou z velké dálky, jeho rána byla ale zablokována ještě před vápnem, odkud záhy vystřelil Baluta. Fryšták byl u své levé tyče včas a míč ukryl do rukavic.
     
    90+1
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí si dlouho vyměňovali krátké přihrávky kolem pokutového území svého soka, až ho dokonale uspali. Škoda šikovně prostrčil míč za obranu do tutovky pro IBRAHIMA TRAORÉHO a ten z první přesnou ránou propálil bezmocného Fryštáka.
     
    90
    Holeš opět zkusil stříleným centrem nalézt některého ze svých spoluhráčů ve vápně, ani tentokrát však úspěšný nebyl. Míč prolétl až do autu.
     
    89
    Nyní si zase nakrátko přihrávají klokani. Je zřejmé, že je o vítězi jasno, a proto se ani jeden z celků nikam nežene.
     
    88
    Fotbalisté z Edenu drží balon na svých kopačkách a kombinují kolem poloviny hřiště.
     
    87
    S další nabídkou přispěchal Holeš, jenž po dobré průnikové přihrávce z první poslal přízemní centr do vápna. Nikdo z jeho spoluhráčů na něj ovšem nedosáhl.
     
    86
    Skákavý balon propadl v pokutovém území klokanů k Balutovi, který zkusil z první přehodit brankáře Fryštáka. To sice zvládl, přehodil ale také bránu a míč tedy uvede do hry právě gólman Bohemians odkopem.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 16 243 diváků.
     
    84
    Ugwu dle mě čistě vyhrál vzdušný souboj, hlavní sudí měl ale jiný názor – odpískal faul a nigerijskému útočníkovi navíc udělil žlutou kartu.
     
    84
    Van Buren dostal výborný pas do běhu. Chvíli se zdálo, že nizozemský forvard půjde sám na bránu, nakonec se však rozhodl míč zaseknout a následně o něj byl obrán hned dvěma obránci Bohemians.
     
    83
    Klokani se tentokrát ubránili a naopak na druhou stranu upaloval Schumacher. Slávisti si ale také směrem dozadu počínali dobře, včas se vrátili a šanci zneškodnili.
     
    82
    Frydrychův centr přizvedl jeden z obránců hostí do zámezí – další roh.
     
    81
    Baluta se ve vápně Bohemians krásně uvolnil ke střele. Tu chtěl zakroutit na zadní tyč, ale zhruba o dva metry zacílil vedle.
     
    80
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Vodháněl, přichází Jan Záviška.

    Adam Kolář

    Góly: 9. Hušbauer, 49. Frydrych (Ševčík), 56. Kúdela, 90+1. Traoré (Milan Škoda)

    Karty:   40. A. Baluta (SLA), 45+1. Júsuf Hilál (SLA), 54. Hušbauer (SLA) – 31. Keita (BOH), 42. Vacek (BOH), 49. Fryšták (BOH), 84. Ugwu (BOH)   59. Vacek (BOH)


    Rohy: 6:1.
    SK Slavia Praha: Markovič – Holeš, Kúdela (66. Traoré), Frydrych, Zelený – Král – Ševčík, Hušbauer (C), A. Baluta – Tecl (73. Van Buren), Júsuf Hilál (58. Milan Škoda).
    Náhradníci: Kovář – Bořil, Olayinka, Stanciu, Traoré, Milan Škoda, Van Buren.

    Bohemians 1905: Fryšták – Bartek, Hůlka, Krch, Podaný – Vaníček (71. Schumacher), Jindřišek (C), Vacek, Vodháněl (80. Záviška) – Hronek, Keita (63. Ugwu).
    Náhradníci: Valeš – J. Rada, Nečas, Schumacher, Šmíd, Ugwu, Záviška.

    Rozhodca: Rejžek – Kotalík, Pečenka – Ginzel

    Diváci: 16 243