Sokolov – Prostějov 1:1 (kon.) | Chrudim – Vyšehrad 3:2 (kon.) | Třinec – Brno 1:1 (kon.)
Dukla Praha – Vlašim 4:0 (kon.) | Líšeň – Žižkov 3:3 (kon.)
koniec
SK Líšeň 2019
3:3 (1:1)
FK Viktoria Žižkov
cz Sobota 31.08.2019, 17:00 • SK Líšeň • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Pakliže si hosté zasloužili vést po prvním poločase, domácí si naopak nezaslouží tento zápas prohrát. Především za výkon ve druhém poločase. TOMÁŠ MACHÁLEK se stává hrdinou tohoto mače a v závěru vyrovnává na 3:3. Útočník Brna se natlačil na brankoviště a tvrdou střelou překonal Švengera.
     
    70
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Jako bych to přivolal. Střídající DAVID ČAPEK si naběhl na rohový kop a jeho hlavička končí za zády bezmocného Šustra. Domácí si dvakrát v řadě nepohlídali prostor na malém vápně a jsou za to potrestaní.
     
    65
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Tak ani tentokrát domácím vedení dlouho nevydrželo. Přesný centr z pravé strany propadl na hlavu LUISE GILA, který zamířil naprosto přesně. Šustr letěl k pravé tyči, ale na přesně mířený pokus neměl nárok dosáhnout.
     
    49
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Celá akce začala nenápadně a je z toho gól. Bednář uvolnil na levé straně vápna míč pro MICHALA JEŘÁBKA, který si naběhl na přízemní centr a poté propálil vše, co mu stálo v cestě. Tak to je parádní úvod pro domácí tým, který se hned záhy ve druhém poločase ujal vedení.
     
    32
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno a dá se říct, že zaslouženě. JOSEF BAZAL snad počtvrté v tomto zápase dostal ideální pas na malé vápno, kde si tentokrát důrazně poradil. Už nepřemýšlel a rovnou napálil míč z první. Šustr byl bez sebemenší šance. Navíc ještě protestoval a inkasoval žlutou kartu. Obrana domácích znovu propadla.
     
    27
    Líšeň právě vstřelila branku!
    A tak už to někdy bývá. Žižkov mohl dát v klidu čtyři góly, ale nedal žádný. Domácí se dostali do vůbec první šance a tu proměnil TOMÁŠ MACHÁLEK. Syn trenéra si naběhl na velké vápno, poradil si s protihráčem a střelou po zemi překonal vyběhnuvšího Švengera. Ten si na míč prakticky nesáhl, až vlastně poprvé, když jej vytahoval ze sítě.

    Roman Zajíček

    Góly: 27. T. Machálek, 49. Jeřábek, 88. T. Machálek – 32. Bazal, 65. Gil, 70. Čapek

    Karty:   32. Šustr (LIS), 77. Hladík (LIS), 85. Hlavica (LIS), 86. Jeřábek (LIS) – 90+2. Jaroslav Diviš (ZIZ)


    SK Líšeň 2019: Šustr – Suchý, Hlavica (C), Bednář (71. Rolinek) – Ad. Čermák – Jeřábek, Reteno Elekana, Málek (46. Zikl), M. Vintr (23. Minařík) – T. Machálek, Hladík.
    Náhradníci: Vítek – Minařík, Fila, Zikl, Kříž, Rolinek.

    FK Viktoria Žižkov: Švenger (C) – Řezáč, Opluštil, Březina, Tusjak – Batioja, Súkenník – Urbanec (58. Čapek), Gil (83. Cabaña), Bazal (90+1. Maksić) – Jaroslav Diviš.
    Náhradníci: P. Soukup – Muleme, Maksić, Petrlák, Halgoš, Čapek, Cabaña.

    Rozhodca: Vojkovský – Paták, Lakomý

    Diváci: 1528