Bayern – Mainz 6:1 (kon.) | Freiburg – Kolín nad Rýnom 1:2 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 0:0 (kon.)
Schalke – Hertha 3:0 (kon.) | Wolfsburg – Paderborn 1:1 (kon.) | Union Berlín – Dortmund 3:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
6:1 (2:1)
1. FSV Mainz 05
cz Sobota 31.08.2019, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Nemecká Bundesliga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:12. (17:24:07)
     
    Šedesát nastavených sekund uplynulo a zápas končí. Bayern přejel na domácím trávníku Mohuč 6:1!

    Mnichovský tým sice vstoupil do zápasu podle očekávání s velkým nasazením, ale do vedení se dostali hosté. Po centru Pierre-Gabriela využil lehkého zaváhání Benjamina Pavarda Jean-Paul Boëtius. Bayern se poté nadechl k velkému tlaku, ale na vyrovnání se načekal až těsně před poločas, kdy centru Perišiće zužitkoval Pavard. Ještě v nastaveném čase poté zavěsil parádní ránou přes zeď David Alaba.

    Po změně stran se rozjel ofenzivní kolotoč. Na 3:1 zvyšoval parádní hlavičkou pod břevno Ivan Perišić. Po rohovém kopu uklidil balon do sítě také Kingsley Coman. Deset minut před koncem zužitkoval Müllerovu přihrávku Robert Lewandowski, který prostřelil bezmocného gólmana Mohuče. Na konečných 6:1 poté upravil Alphonso Davies, který pouze doklepl míč do prázdné branky po přihrávce Thomase Müllera.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase jednu minutu.
     
    90
    Bayern už se po brankové smršti tolik netlačí do útoku. Souhra Mohuče ale vázne už ve středu pole a tak se balonu ujal opět Joshua Kimmich. Domácí mohou dohrát zápas s míčem pod kontrolou.
     
    89
    Bote Baku nebyl v zápasu příliš vidět, ale nyní se připomněl na trávníku. Průnikovou přihrávkou oslovil Szalaie, ale maďarský útočník byl obsazen hned dvojicí soupeřů.
     
    88
    Aaron Martín rozjel útočnou akci Mohuče podél levé postranní lajny. Se španělským bekem si narazil Malong, dále už ale postup hostů nepokračoval.
     
    86
    Také Mohuč se ještě pokusila útočit. Malong postupoval směrem na Neuera, ale ještě v dostatečné vzdálenosti od branky zakročil Benjamin Pavard.
     
    85
    Bayern se i nadále snaží útočit. Davies si narazil s Müllerem, poté proskočil do vápna, kde ho ale o balon připravil čistým způsobem Moussa Niakhaté.
     
    84
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Karim Onisiwo, přichází Jerry St. Juste.
    82. Alphonso DAVIES - 6:1
     
    82
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern v závěru rozebírá obranu Mohuče! Po lobu do pokutového území už mohl pálit Thomas Müller, ale kolem brankáře hostujícího celku postrčit balon na zcela volného ALPHONSE DAVIESE, který už měl poté velmi snadno úlohu dopravit míč do zcela prázdné branky.
     
    81
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thiago Alcântara, přichází Mickaël Cuisance.
    80. Robert LEWANDOWSKI - 5:1
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    Také na ROBERTA LEWANDOWSKÉHO se dostalo. Na pravé straně měl spoustu prostoru pro průnik do vápna Thomas Müller. Tentokrát ale místo střely ještě zvolil přihrávku na střed šestnáctky, kde si zpracoval míč polský snajpr a prudkou ránou překonal Müllera.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Pierre Malong (1. FSV Mohuč 05).
     
    78
    S Kimmichem si narazil David Alaba, poté se rakouský bek dostal rychlostně před Martína, ale do pokutového území nedokázal prolétnout kolem Niakhatého.
     
    76
    Žlutý trest vidí také Thiago Alcanatara, který zadržel Pierrea Malonga u středového kruhu. Bayern bude muset ještě přidat pokud nechce nechat soupeře rozehrát.
     
    75
    Lucas Hernández podrazil rozběhnutého Bakua a od hlavního rozhodčího vyfasoval žlutou kartu.
     
    75
    Alcantara společně s Kimmichem přehrávali soupeře ve středu pole. Nakonec to byl právě Joshua Kimmich, který se rozhodl o přihrávku na Daviese.
     
    74
    Souhra Müllera s Kimmichem nebyla přesná, ale domácí se velmi rychle zmocnili balonu po chybě Malonga. Bayern už ale není tak hladový směrem do ofenzivy.
     
    73
    Mohuč zkusila vysunout napadání až téměř k vápnu soupeře Thomas Müller se poprvé zapojil do hry a ihned nebezpečně rozběhl Comana, kterému ale zatarasil cestu Hack.
     
    72
    Alaba je dnes hodně vidět. Nyní přenesl hru na střídajícího Daviese, který ještě chtěl vyzvat ke skórování Lewandowského, ale k polskému útočníkovi už balon neprošel.
     
    71
    Nápor Bayernu už není takový. Také Mohuč se mohla pokusit o útok, ale ten skončil již v zárodku po chybné rozehrávce Edimilsona Fernandese.
     
    70
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Thomas Müller.
     
    69
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Alphonso Davies.
     
    68
    Bayern kontroluje balon ve středu pole. Süleho kolmice byla na Perišiće až příliš prudká. Následovat bude dvojce střídání.
     
    67
    Onisiwo se chtěl prosadit proti velké přesile. Pavarda ještě dokázal překonat, ale na Hernándeze už neměl šanci vyzrát. Obrana Bayernu se oproti úvod výrazně zpřesnila.
    65. Kingsley COMAN - 4:1
     
    65
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovský gigant přidává čtvrtý gól! Po Kimmichově centru od rohového praporku se prosmýkl mezi dvěma soupeři KINGSLEY COMAN. Třiadvacetiletý Francouz poté z prvního doteku překonal bezmocného Müllera pokusem ke vzdálenější tyči.
     
    64
    Po souhře Coutinha s Perišićem přišel na řadu prudký centr ke vzdálenější tyči, kde byl ale pouze bránící Hack.
     
    63
    Naopak Bayern mohl přidat čtvrtý zásah. Alaba vystihl nepřesnou rozehrávku Hacka, poté naservíroval míč přesně k nohám Roberta Lewandowského. Ten sice překonal Müllera, ale na brankové čáře zasáhl na poslední chvíli Niakhaté.
     
    62
    Bayern po třetí vstřelené brance ubral na útočné snaze. Mohuč sice může útočit, ale kromě zblokované střely Malanga si nic nevytvořila.
     
    61
    A znovu musel být Manuel Neuer v pozoru. Po rohovém kopu hlavičkoval nejprve Hack, poté i Fernandes, ale nakonec míč zkrotil v rukavicích právě domácího gólman.
     
    60
    Po hodině hry vede favorizovaný Bayern nad Mohučí 3:1. Pierre Malang ale nebyl daleko od snížení, když jeho tečovaná střela skončila jen těsně nad břevnem.
     
    59
    Hacka přibrzdil při rozehrávce Kimmich jen za cenu faulu. Následně se dostal do souboje i Süle, který fauloval rozběhnutého Onisiwa. Mohuč může pokračovat v tlaku.
     
    58
    Mohuč se rozhodně nevzdává. Po parádním průniku se ocitl v nadějném postavení Onisiwo, ale ránou křížem Neuera nepřekvapil.
     
    57
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jonathan Burkardt, přichází Ádám Szalai.
    56. Ivan PERIŠIĆ - 3:1
     
    56
    Bayern právě vstřelil branku!
    Zničehonic Bayern navyšuje své vedení. Coutinho rozjel další akci přihrávkou na Pavarda, ten na nic nečekal a okamžitě odcentroval do vápna. V něm se prosadil k hlavičce IVAN PERIŠIĆ, který předskočil Niakhatého. Müller si ještě sáhl na balon, ale už ho nedokázal dostat nad břevno.
     
    55
    Alcantara byl sice pod tlakem hned třech napadajících soupeřů, ale i tak dokázal míč udržet pro domácí. Pokračovat v akci mohl Pavard se Sülem.
     
    54
    Znovu přes Davida Alabu to zkoušel domácí tým. Coman sice kličkou obelstil bránícího Martína, ale poté už nedokázal z koncové čáry lépe předložit mít Lewandowskému.
     
    53
    Aaron Martín si troufl na Pavarda, ale odcentrovat přes něj nedokázal. Na druhou stranu mohl mířit Perišić, ale ani chorvatská posila německého týmu neuspěla v náběhu do vápna.
     
    51
    A další faul předvedl Niklas Süle. Ve druhém poločase se ani jeden z týmů nemůže na delší dobu usadit na útočné polovině. Bayern se po změně stran ještě nedostal do tempa.
     
    50
    Fernandesova souhra s Malongem nebyla z nejpřesnějších. Bayern se téměř zadarmo dostal k balonu ještě na polovině hostujícího celku.
     
    49
    Druhý poločas začíná v pozvolném tempu. Na středové čáře přidržel Malonga Benjamin Pavard. Následně se ale Mohuč u balonu příliš dlouho nezdržela.
     
    48
    Až od Hernándeze musela vzniknout rozehrávka domácího týmu. Coutinho lehce tečoval míč, který ale už poté nedokázal zastavit Lewandowski.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupil rozehrávkou domácí Bayern. Alaba znovu startoval na levém kraji, ale prudká přihrávka od Coutinha proskákala do autu.
     
    46
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Danny Latza, přichází Pierre Malong.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:34.
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Bayern vede v polovině utkání nad Mohučí 2:1.

    Mnichovský tým sice vstoupil do zápasu podle očekávání s velkým nasazením, ale do vedení se dostali hosté. Po centru Pierre-Gabriela využil lehkého zaváhání Benjamina Pavarda Jean-Paul Boëtius. Bayern se poté nadechl k velkému tlaku, ale na vyrovnání se načekal až těsně před poločas, kdy centru Perišiće zužitkoval Pavard. Ještě v nastaveném čase poté zavěsil parádní ránou přes zeď David Alaba.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Thiago Alcantara mohl přidat ještě jeden zásah. Po přihrávce Comana se ocitl v solidní pozici, ale při střele podkouzl a míč skončil nad břevnem.
    45+1. David ALABA - 2:1
     
    45+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern ještě v prvním poločase otáčí skóre zápasu! Po faulu na Lewandowského si postavil míč na místo přestupku DAVID ALABA. Rakouský bek trefil volný přímý kop přes zeď neskutečně přesně do pravého horního rohu.
     
    45
    Ještě jedna šance pro Bayern. Před vápnem fauloval Alexander Hack Roberta Lewandowského. Žlutá karta pro hostujícího stopera.
     
    45
    David Alaba posunul míč směrem na Kimmicha, ve středu pole si poté narazil s Alcantarou. Akce Bayernu pokračovala k Perišićovi, ale ten byl ubráněn Hackem.
     
    44
    Minutu před pauzou spěchal do protiútoku Kingsley Coman. Souhra s Coutinhem ale postrádala potřebnou přesnost a akce Bayernu skončila nezdarem.
     
    43
    Také Mohuč se před koncem poločasu dostává do útoku. Po Fernandesově přihrávce pálil Baku, ale našel jen obránce postaveného před sebou.
     
    42
    Střelec první branky dnešního duelu Jean-Paul Boëtius zkoušel překonat v souboji jeden na jednoho Süleho, ale balon si dal daleko od kopačky.
     
    41
    Bayern měl k dispozici další roh. Obrana Mohuče musela zabrat při centru těsně na malé vápno, ale nakonec Lewandowského uhlídala.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Bayernu se stále daří držet balon, domácí chtějí ještě do přestávky otočit skóre na svou stranu.
    38. Benjamin PAVARD - 1:1
     
    38
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern využívá tlak k vyrovnávací brance! Kimmich našel na levé straně volného Perišiće, ten místo střely zvolil ještě centr ke vzdálenější tyči, kde byl BENJAMIN PAVARD. Francouzský obránce dokázal i v krkolomné pozici zakončit křížem do sítě.
     
    37
    Kimmich s Comanem rozehráli rohový kop jen na krátko. Bayern je i nadále v tlaku v těsné blízkosti pokutového území.
     
    36
    Převaha Bayernu se i nadále zvyšuje. Alaba vysouval na levé straně Perišiće, Coutinho poté mohl pálit do protipohybu brankáře, ale Müller byl u balonu opět včas.
     
    35
    Právě Robert Lewandowski s Davidem Alabou se postavili k rozehrávce. Nakonec pálil z místa přestupku rakouský obránce, ale parádní zákrok předvedl Florian Müller.
     
    34
    Lewandowski se uvolnit pět metrů před vápnem, ale po parádní kličce skončil na trávníku. Niakhaté zastavil soupeře jen za cenu faulu za žlutou kartu.
     
    33
    Hernándeze zasáhl při napadání do holeně Onisiwo. Francouzský obránce se velmi zle podíval po soupeři, ale hlavní rozhodčí kartu tentokrát nechal v kapse.
    32. Ivan Perišić v obrovské šance srovnat nedokázal
     
    32
    Velká šance Bayernu! Vše rozjel dokonalou přihrávkou Coutinho na Comana, ten ještě před vápnem předal balon Perišićovi, který ale z úhlu napálil jen boční síť.
     
    31
    Dnes to rozhodně není zápas Benjamina Pavarda. Po Kimmichově přihrávce se pokoušel Pavard zakroutit míč do vápna, ale balon přetáhl daleko za branku.
     
    30
    Mohuč vede nad Bayernem i po půlhodině hry. Nyní se prodral až na hranici vápna Kingsley Coman, ale průnik mladého Francouze skončil jen zblokovanou ránou.
     
    28
    Lewandowski byl zády k brance a tak chtěl ještě najít Coutinha. Patičkou už ale posunul míč jen velmi blízko Hackovi, který nakonec odvrátil nebezpečí prudkým odkopem.
     
    27
    Pierre-Gabriel zaměstnal na pravé straně Alabu. Hosté se opět hnali do nebezpečného protiútoku, ale tentokrát do vápna nepřiletěl tak přesný centr jako při úvodním gólu.
     
    26
    Hráči jsou zpět na trávníku a první poločas může pokračovat. Bayern stále nikam nespěchá, ale na hřišti mnichovského týmu vede Mohuč.
     
    25
    Hlavní rozhodčí dává hráčům možnost občerstvení u laviček. První poločas bude pokračovat po krátké pauze.
     
    24
    Joshua Kimmich se uvolnil těsně před vápnem, ale ještě roztáhl hru na Comana. Ten z prvního doteku centroval zpět do šestnáctky, kde ale na míč nedoskočil Perišić.
     
    23
    Hernández posílal míč podél postranní lajny k Alabovi. Rakouský bek sice překonal v rychlostním souboji Martína, ale následný centr nedokázal namířit do vápna.
     
    22
    Po faulu Kimmicha rozehrávali hosté volný přímý kop. Před Neuerem bylo pořádně horko, ale Hack si pomohl při zpracování rukou.
     
    21
    Joshua Kimmich byl pozdě v souboji s Burkardtem, musel si pomoci faulem a je po zásluze potrestán žlutou kartou.
     
    20
    Na Kimmichovu kolmici navázal další přihrávkou Coutinho. Alaba následně mohl vhazovat zpoza postranní lajny, ale to už byla obrana Mohuče na svém místě.
     
    18
    Mnichovský tým sice i nadále drží balon pod kontrolou, ale šance nepřibývají ani na jedné straně. Kimmich zkoušel oslovit Lewandowského, ale ani on nebyl přesný.
     
    17
    Převaha Bayernu začíná být značná. Pavardova pobídka do pokutového území se sklouzla po nakropeném trávníku od Lewandowského až za koncovou čáru.
     
    16
    Hned dva rohové kopy v krátkém čase rozehrával domácí tým. Napodruhé se prosadil k hlavičce Perišić, ale poslední slovo měl přece jen Edimilson Fernandes.
     
    15
    Coutinho se po dlouhé době dostal k balonu. Po souhře s Comanem sice přilétl do vápna nepříjemný centr, ale s ním si bez potíží poradil Niakhaté.
     
    14
    Obrana Bayernu zatím nepůsobí vůbec jistě. Souhra Süleho s Pavardem opět zaskřípala, ale tentokrát skvěle podržel míč ve svém vápně Manuel Neuer.
     
    13
    Po Kimmichově přihrávce mířil do útoku Alaba. U postranní lajny si ale dal míč až příliš daleko od kopačky a toho využil k zisku bránící Alexander Hack.
     
    12
    Už už to vypadalo, že by se mohl Coman prosmýknout podél postranní lajny, ale Aaron Martín zastavil rozběhnutého útočníka domácího týmu faulem.
     
    11
    Süle musel pod tlakem přihrávat až k Neuerovi. Domácí tým je inkasovanou brankou viditelně zaskočen. Bayern se pokouší vrátit do tempa postupnou kombinací.
     
    10
    Bayern byl sice v úvodní desetiminutovce aktivnějším týmem, ale mnichovský gigant bude muset dotahovat. Zaváhání obrany totiž před malou chvílí využil Boëtius.
    8. Jean-Paul BOËTIUS - 0:1
     
    8
    Mainz právě vstřelil branku!
    První útočná akce Mohuče a hosté se ujímají vedení! Na pravé straně pláchl obraně Bayernu Pierre-Gabriel, který naservíroval parádní centr do pokutového území. V něm lehce zaspal Lucas Hernández a velmi rychle přišel trest v podobě nekompromisní hlavičky JEANA-PAULA BOËTIUSE.
     
    7
    Znovu byl u míče Robert Lewandowski. Nyní ale musel skousnout pořádně tvrdý zákrok od Dannyho Latzy. Kapitán hostujícího týmu nebyl daleko od první žluté karty.
     
    6
    Ale Robert Lewandowski se přece jen po chvíli dostal ke střele. Z hranice vápna pořádně vystrašil hostujícího gólmana, který mohl jen spoléhat na lehkou nepřesnost Polákovy střely.
     
    5
    Ivan Perišić na nic nečekal a okamžitě po zisku míče mířil do útoku. Přihrávka na Lewandowského ale byla příliš dlouhá a balon doputoval až k nohám Floriana Müllera.
     
    4
    U středové čáry si pomohl nedovoleným způsobem Thiago Alcantara. Mohuč mohla na moment uklidnit hru postupnou kombinací. Latza si několikrát vyměnil míč s Fernandesem.
     
    3
    Také Bayern se poprvé v zápase ocitl s balonem na útočné polovině. Comanova souhra s Coutinhem netrvala příliš dlouho. Brazilcovi utekl balon za koncovou čáru.
     
    2
    Do prvního poločasu vkročila rozehrávkou ze středového kruhu hostující Mohuč. Edimilson Fernandes zkoušel prudkou přihrávkou najít Onisiwa, ale balon skončil až u Süleho.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třetího kola nejvyšší německé soutěže Bundesligy může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Lucas Hernández, Alaba – Th. Alcântara, Kimmich, Coutinho – Perišić, Lewandowski, Coman.
    Náhradníci: Ulreich – Javi Martínez, Cuisance, J. Boateng, Goretzka, A. Davies, Gnabry, Tolisso, T. Müller.

    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Pierre-Gabriel, Niakhaté, Hack, Aaron Martín – E. Fernandes, Baku, Latza (C) – Onisiwo, Boëtius, Burkardt.
    Náhradníci: Zentner – Malong, St. Juste, Awoniyi, Öztunali, Maxim, Quaison, Brosinski, Szalai.

    Rozhodčí: Schmidt – Günsch, Assmuth.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    17.03. 2019 Bayern – Mohuč 6:0
    27.10. 2018 Mohuč – Bayern 1:2
    03.02. 2018 Mohuč – Bayern 0:2
    16.09. 2017 Bayern – Mohuč 4:0
    22.04. 2017 Bayern – Mohuč 2:2
     
    Bayern Mnichov

    Fotbalisté Bayernu Mnichov posedmé v řadě opanovali nejvyšší německou soutěž. Tentokrát ale musel mnichovský gigant bojovat až do samého závěru. Po ne zcela vydařeném úvodu sezony Bayern dlouho marně naháněl suverénní Dortmund, ve druhé části roku však Borussia ztrácela a čtyři kola před koncem se vyšvihl Bayern do čela, které už dokázal udržet s dvoubodovým náskokem.

    Po mistrovské sezoně se s Bayernem rozloučily dva symboly poslední dekády. S velkou slávou se loučili s německým týmem Frank Ribéry s Arjenem Robbenem. Do Real Madrid se vrátil z hostování v Bayernu James Rodríguez a do konkurenčního Dortmundu odešel i Mats Hummels. Bayernu se však podařilo ulovit dva francouzské reprezentanty! Z Atlética Madrid přišel Lucas Hernández, ze Stuttgartu poté Benjamin Pavard. Na poslední chvíli poté mnichovský tým přivábil n hostování Ivana Perišiče z Interu Milán a nakonec i Philippe Coutinha z Barcelony.

    V přípravě Bayern nepodával vůbec špatné výkony. V rámci International Champions Cupu porazil Real Madrid nebo AC Milán, na domácím Audi Cupu přehrál Fenerbahce 6:1 a o trofej přišel až v penaltovém rozstřelu s Tottenhamem.

    První nezdar ale musel Bayern skousnout v německém superpoháru, ve kterém padl 0:2 s Dortmundem. Ani první kolo Bundesligy nevyšlo Bayernu podle představ. V domácím prostředí s Herthou totiž pouze remizoval 2:2, když se dvakrát prosadil Robert Lewandowski. Ve druhém utkání už si ale svěřenci Nica Kovače připsali cenné vítězství, když přehráli Schalke na jeho trávníku 3:0 po hattricku Roberta Lewandowského.
     
    1. FSV Mohuč 05

    Mohuč se v minulém ročníku Bundesligy držela v klidném středu tabulky. I před povedený závěr se ale týmu ze západu Německa propadl až na konečné dvanácté místo. V závěrečném duelu prohrávala Mohuč s Hoffenheimem ještě po hodině hry 0:2, ale smrští v závěru čtyřmi góly jednoznačně otočila zápas na svou stranu.

    V přípravě nejprve Mohuč vysoko přehrála týmy z nižších německých soutěží. Následně si ale poradila 2:0 i se španělským Vallecanem. Se Sevillou ale poté padla jednoznačně 0:5. V generálce na nový ročník ale dvakrát shodně 1:0 přehrála francouzské Mety.

    Start do aktuálního ročníku se ale Mohuči vůbec nevyvedl. Nejprve prohrála Mohuč 3:0 ve Freiburgu. Následně v domácím prostředí sice Mönchengladbachu vstřelila gól zásluhou Quaisona, ale hosté třemi góly snadno utkání zvrátili.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Německá nejvyšší soutěž Bundesliga pokračuje již třetím kolem a my se společně zaměříme na utkání Bayernu Mnichov, který před domácím publikem přivítá Mohuč.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Vít Schück

    Góly: 38. Pavard (Perišić), 45+1. Alaba, 56. Perišić (Pavard), 65. Coman (Kimmich), 80. Lewandowski (T. Müller), 82. A. Davies (T. Müller) – 8. Boëtius (Pierre-Gabriel)

    Karty:   21. Kimmich (BAY), 75. Lucas Hernández (BAY), 76. Th. Alcântara (BAY) – 34. Niakhaté (MAI), 45. Hack (MAI), 79. Malong (MAI)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:12.
    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Lucas Hernández, Alaba – Th. Alcântara (81. Cuisance), Kimmich, Coutinho (70. T. Müller) – Perišić (69. A. Davies), Lewandowski, Coman.
    Náhradníci: Ulreich – Javi Martínez, Cuisance, J. Boateng, Goretzka, A. Davies, Gnabry, Tolisso, T. Müller.

    1. FSV Mainz 05: F. Müller – Pierre-Gabriel, Niakhaté, Hack, Aaron Martín – E. Fernandes, Baku, Latza (C) (46. Malong) – Onisiwo (84. St. Juste), Boëtius, Burkardt (57. Szalai).
    Náhradníci: Zentner – Malong, St. Juste, Awoniyi, Öztunali, Maxim, Quaison, Brosinski, Szalai.

    Rozhodca: Schmidt – Günsch, Assmuth