AC Miláno – Brescia 1:0 (kon.) | Juventus – Neapol 4:3 (kon.)
koniec
Juventus Turín
4:3 (2:0)
SSC Neapol
cz Sobota 31.08.2019, 20:45 • Allianz Stadium (Turín) • Talianska Seria A • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tenhle gól obletí svět. Výstavní vlastenec znamená vítězství Juventusu v tomto šlágru Serie A a KALIDOU KOULIBALY bude mít tuhle situaci ještě hodně dlouho před očima! Trestný kop z pravé strany si KALIDOU KOULIBALY srazil levou nohou z pravé části šestnáctky do bližší šibenice a Juventus tak vede 4:3.
    KOULIBALY - 4:3
    83. Giovanni Di Lorenzo - 3:3
     
    81
    Neapol právě vstřelila branku!
    Juventus definitivně přichází o vedení 3:0! Volný přímý kop Callejóna zprava na vzdálenější tyč přes vyskakujícího Costu ve zdi. De Ligt nechal za sebou GIOVANNIHO DI LORENZA a ten k levé brankové konstrukci ze svého pohledu vyrovnává na 3:3.
    68. Hirving LOZANO - 3:2
     
    68
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z jasného zápasu dělá Juventus drama a čeká nás ještě velká zábava! Zielinski odcentroval zleva přes Bonucciho na střed, tam Sandro nepohlídal HIRVINGA LOZANA a ten do dolní části branky pokořil vybíhajícího gólmana.
    66. Konstantinos MANOLAS - 3:1
     
    66
    Neapol právě vstřelila branku!
    KONSTANTINOS MANOLAS využil na zadní tyči zaváhání obrany při volném přímém kopu Ruie z levé strany a křižnou hlavou okolo pravé ruky brankáře snižuje.
    62. Cristiano RONALDO - 3:0
     
    62
    Juventus právě vstřelil branku!
    Chiellini se na tribuně usmívá a má k tomu důvod! Matuidi oslovil Costu na levé straně, ten sklepl balón pod sebe do pravé poloviny vápna a CRISTIANO RONALDO usměrnil míč křížem přes padajícího Koulibalyho do delšího dolního rohu brány.
    19. Gonzalo HIGUAÍN - 2:0
     
    19
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus už vede 2:0 a s Neapolí to nevypadá vůbec dobře! Manolas propadl ve svém vápně. Koulibaly poté špatně vystoupil a GONZALO HIGUAÍN křižným bodlem z levé strany šestnáctky do vzdálenější šibenice dává druhý gól zápasu. Pavel Nedvěd z toho měl velkou radost.
    16. DANILO - 1:0
     
    16
    Juventus právě vstřelil branku!
    DANILO je na hřišti sotva minutu poté, co vystřídal zraněného De Sciglia a hned se prosazuje! Juventus nejprve zablokoval zakončení u svého vápna. Konkrétně Bonucci, který schytal pořádnou ránu do hlavy. Domácí kapitán zůstal ležet na zemi, ale spoluhráči hráli dál. Juventus podnikl výpad Costou po levé straně. DANILO si poté zpracoval jeho nahrávku a jeho střelu si Meret srazil levou kopačkou za sebe.

    Vít Muzikář

    Góly: 16. Danilo (Costa), 19. Higuaín, 62. Ronaldo (Costa), 90+2. Koulibaly (vla.) – 66. Manolas (Rui), 68. Lozano (P. Zieliński), 81. Di Lorenzo (Callejón)

    Karty:   52. Matuidi (JUV), 80. Sandro (JUV), 83. Costa (JUV) – 40. Ghoulam (NEA), 44. Di Lorenzo (NEA), 90+1. Elmas (NEA)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:5. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:13.
    Juventus Turín: Szczęsny – De Sciglio (15. Danilo), Bonucci (C), de Ligt, Sandro – S. Khedira (60. Can), Pjanić, Matuidi – Costa, Higuaín (76. Dybala), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Mandžukić, Rabiot, J. Cuadrado, Bernardeschi, Danilo, Demiral, Bentancur, Dybala, Rugani, Can.

    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam (46. Rui) – Callejón, Allan (74. Elmas), P. Zieliński, L. Insigne (C) (46. Lozano) – Ruiz – D. Mertens.
    Náhradníci: Karnezis, Ospina – Elmas, Rui, Hysaj, Gaetano, Lozano, Verdi, Younes, Luperto, Malcuit, Nikola Maksimović.

    Rozhodca: Orsato – Manganelli, Costanzo