Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | TK HC ZUBR Přerov (kon.)
Tisková konference HC Vítkovice Ridera (kon.) | TK ČEZ Motoru České Budějovice (kon.)
Tisková konference SKLH Žďár nad Sázavou (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Škoda Plzeň

cz Pondelok 09.09.2019, 10:00 • Tiskové centrum, LOGSPEED CZ Aréna • Tlačové konferencie
     
    Vážení přátelé, to je z oficiální části vše, nyní již následují pouze individuální rozhovory.

    Já vám děkuji za váš čas a přeji příjemný zbytek dne! (10:30:23)
     
    Představeny jsou i dresy pro mládež plzeňského klubu.
     
    Indiáni se vrací k tradici, nové dresy budou mít pruh s diamanty, který odkazuje na výbavy hokejistů Škodovky ze 70. let.
     
    Závěrečná část se bude týkat představení nových dresů HC Škoda Plzeň pro extraligovou sezónu 2019/2020.
     
    Petr Brzezina a Martin Straka následně podepisují i smlouvu o spolupráci mezi Škoda Transportation a HC Škoda Plzeň.
     
    Ing. Jaromír Šilhánek a Martin Straka nyní podepisují smlouvu o spolupráci mezi Škoda Electric a mládeží HC Škoda Plzeň.
     
    Ladislav Čihák (hlavní trenér HC Škoda Plzeň): Zranění hráči. Bohumil Jank už začal trénovat, uvidíme, co nám řeknou trenéři. U Jardy Pavelky to vypadá bohužel na delší pauzu, to nám dělá starosti, musíme na to reagovat, uvidíme v nejbližších dnech.
     
    Martin Straka (majitel a GM HC Škoda Plzeň): Smlouva je prodloužena na jeden rok. U mládeže i A týmu byla trochu navýšena.
     
    Milan Gulaš (kapitán HC Škoda Plzeň): Jako každý rok se tým obměnil, přišli noví hráči, někteří odešli. Vrátil se Tomáš Mertl, to je veliké plus pro náš tým. Po zápasech v přípravě a CHL je mužstvo velice kvalitní.
     
    Ladislav Čihák (hlavní trenér HC Škoda Plzeň): Letní příprava proběhla velmi dobře. Proběhlo osm zápasů, herně jsme předváděli to, co trénujeme, dobře se uvedli mladí hráči, budeme je chtít zapracovávat do týmu. Ve čtvrtek to začne, přijde hlavní část, a to extraliga, my budeme chtít ideálně odstartovat a navázat na minulé roky, bojovat o ty nejvyšší mety.
     
    Martin Straka (majitel a GM HC Škoda Plzeň): Je to desetiletá skvělá spolupráce, moc si vážíme, že za sebou můžeme mít tak silného partnera jako Škoda Transportation.
     
    Petr Brzezina (předseda představenstva a prezident Škoda Transportation): Škoda Transportation podporujeme A tým už desátou sezónu, je o dlouhodobá spolupráce, kulaté výročí. Jsme rádi, jsme hrdí, že hokejové mužstvo má úspěchy. Těší nás a doufám, že bude klub úspěšný i v dalších letech. Firmě se daří, je to dobré pro nás i celý region, jsme rádi, že díky tomu můžeme částí podpořit sport v Plzni. Přeji týmu všechno nejlepší a ať se mu daří!
     
    Martin Straka (majitel a GM HC Škoda Plzeň): Jsme rádi, že se spolupráce prodloužila, můžeme být silní v mládeži i v A týmu. Nejsme tolik silní, abychom si kupovali hráče odjinud, naše filozofie je vychovat si naše hráče a postupně je zabudovat do prvního týmu.
     
    Ing. Jaromír Šilhánek (generální manažer Škoda Electric): Důvod, proč podporujeme plzeňskou mládež: Každý, kdo chce být úspěšný v životě i byznysu, tak musí myslet, co bude za pět nebo deset let. Chceme toto přenést i do mládeže klubu. Rozhodli jsme ji podporovat stejně jako A tým, protože budoucnost jsou mládež a děti. Dělá se to tady dobře a my chce být u toho, rádi bychom, aby se v Plzni hrál skvělý hokej i v dalších letech.
     
    Petr Vojan (šéftrenér mládeže HC Škoda Plzeň): Musím poděkovat Škodovce, jsme moc rádi, že máme tak silného partnera, každý rok se můžeme posouvat dál a dál. Doufám, že budeme ve spolupráce pokračovat.
     
    Tiskové konference se zúčastní
    Martin Straka (majitel a GM HC Škoda Plzeň),
    Ladislav Čihák (hlavní trenér HC Škoda Plzeň),
    Milan Gulaš (kapitán HC Škoda Plzeň),
    Petr Vojan (šéftrenér mládeže HC Škoda Plzeň),
    Ing. Jaromír Šilhánek (generální manažer Škoda Electric),
    Petr Brzezina (předseda představenstva a prezident Škoda Transportation).
     
    Hezké dopoledne, vážení čtenáři, vítejte u sledování psaného přenosu z tiskové konference týmu HC Škoda Plzeň před startem nového ročníku Tipsport extraligy! Start konference je naplánovaný na 10:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Jan Picka

    Hosté tiskové konference:

    Martin Straka (majitel a GM HC Škoda Plzeň)

    Ladislav Čihák (hlavní trenér HC Škoda Plzeň)

    Milan Gulaš (kapitán HC Škoda Plzeň)

    Petr Vojan (šéftrenér mládeže HC Škoda Plzeň)

    Ing. Jaromír Šilhánek (generální manažer Škoda Electric)

    Petr Brzezina (předseda představenstva a prezident Škoda Transportation)