KHL
Vladivostok – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Jaroslavľ – Soči 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 4:2 (kon.)
S.Moskva – Omsk 2:3 (po pr.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
HK Soči
cz Utorok 10.09.2019, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:24:54)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:17
     
    Dnešní utkání sledovalo 7 000 diváků.
     
    Střely na branku: 21 – 31
     
    Je dobojováno. Hostům se povedlo na konci třetí třetiny snížit na rozdíl jediné branky a vyrovnání pak viselo ve vzduchu. Nakonec ale hráčům Soči nepomohla ani powerplay a Jaroslavl své těsné vedení uhájila. Lokomotiv tak zapisuje vůbec první výhru v nové sezóně.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HK Soči (Stěpan Starkov – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Andrej Altybarmakjan – 2 min., hrubost).
     
    59:52
    Oleg Pogorišnyj zachytil puk u brankoviště, který sice směřoval do opuštěné klece, ale vzhledem k tomu, že neměl rychlost, asi by za čarou neskončil.
     
    59:24
    Domácí se dostali k puku a ten nahodili před branku hostů, kterou těsně minuli. A hned se vrací zpátky do obranného pásma.
     
    58:53
    Až nyní se to povedlo a Apalkov ho posílá do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:14
    Hosté zamkli svého soupeře v jeho pásmu a na Lazušina šla nebezpečná střela. Tu však zastavil, ale domácí nemají vyhráno a stále nemohou dostat puk pryč.
     
    58:05
    Hosté si berou oddechový čas a poté budou hrát se šesti bruslaři v poli. Branka Šikina je prázdná.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Domácí hráči se tak mohou začít o svůj výsledek strachovat. Hosté ožili a tlačili se opět před Lazušina, ten své brankoviště nyní uhájil.
    56:26 Stěpan STARKOV - 2:1
     
    56:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě, hosté se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Andrej Altybarmakjan si sjel k brance hostů a chtěl puk přenechat spoluhráči. Ten se ale odrazil od jednoho z domácích a poté ho STĚPAN STARKOV poslal za záda domácího brankáře k protější tyči – 2:1. Asistence: Nikita Točickij a Andrej Altybarmakjan.
     
    55:10
    Stěpan Sannikov střílel z prostoru mezi kruhy, jeho pokus však kryje Dmitrij Šikin. Sklapl své betony, neinkasoval a pak raději přerušil hru.
     
    54:56
    Oleg Pogorišnyj čekal za vlastní brankou, až mu dostřídají spoluhráči a až poté založil další akci. Jenže ta skončila ve středním pásmu a hru na opačnou stranu otáčejí domácí.
     
    53:55
    Da Costa jej všude, nyní pomohl obraně Jaroslavle a sebral puk z hole jednoho z hostů a opět tak nemohli hráči Soči zakončit.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 33. Denisenko (Kajumov), 36. Savčenko (Nakládal) – 57. Starkov (Točickij, Altybarmakjan)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Lazušin (Konovalov) – Kronwall (C), Savčenko, Rafikov, Nakládal, Čerepanov, M. Osipov, Misjul – S. Da Costa, Lander, Rattie – Sannikov, Alexejev, J. Averin – Kajumov, Ivanov, Denisenko – Iljenko, Svitov (A), Apalkov (A) – Kraskovskij.
    HK Soči: Šikin (Proskuriakov) – Gordejev, Ellis, J. Alexandrov, Vorobjev, Pogorišný, D. Alexandrov, Nazarevič – Krikunov (C), R. Rosén, Strömwall – Kapustin, Točickij, Altybarmakjan – Starkov, Collins (A), Archipov – Lugin (A), Kaletnik, Orlovič-Grudkov – Tomilin.

    Rozhodca: Kuljov, Spirin – Maximovskij, Osipov

    Diváci: 7 000