Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Slavia Praha
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 11.09.2019, 18:00Chance Liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:21 Jaroslav ROUBÍK - 1:2
     
    61:21
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec přece jen vítězí! Kružík nahrál JAROSLAVU ROUBÍKOVI, který měl na pravé straně hodně prostoru, čehož stoprocentně využil! Nabruslil si do dobré pozice, hodil si puk na forhend a přesnou ranou ke vzdálenější tyči rozsekl zápas úvodního kola Chance Ligy! Asistence: Daniel Kružík a Vladimír Brož.
    55:48 Filip KUŤÁK - 1:1
     
    55:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Střelu Nováka od modré Stahl vyrazil před sebe, kde byl připravený FILIP KUŤÁK! Přestože byl těsně bráněný protihráčem, dokázal v pádu kotouč doklepnout kolem betonu brankáře do sítě! Asistence: Jan Novák.
     
    53:08
    Další velká šance domácích! Po zásahu Stahla se puk odrazil k Ondráčkovi, který před sebou měl prázdnou branku, jenže mu puk utekl příliš daleko, a tak nakonec ani nezakončil!
     
    52:37
    Daniel Kružík (UNL) se postavil do cesty Vrdlovcovi, který si nahodil puk podél mantinelu, za což si odsedí menší trest.
     
    48:54
    Petr Vampola (SLA) brzdou těsně před brankářem ohodil Stahla sněhem, za což vyfasoval od rozhodčích dvouminutový trest.
     
    45:37
    Vampola jel za odraženým pukem, jenže se proti němu rozjel i Stahl! Přestože se Vampola ke kotouči dostal o chlup dříve, ústecký brankář protihráči stihl na poslední chvíli puk vypíchnout!
     
    44:55
    V přečíslení hledal Pšenička lépe postaveného spoluhráče, jenže puk se mu po zásahu obránce vrátil. Ústecký forvard tak okamžitě vypálil, jenže Michajlov byl pozorný a stihl se ke své levé tyčce vrátit!
     
    42:37
    Novákovu střelu vyrazil Stahl přesně k Šmerhovi, který ihned vracel kotouč na branku! Slávisté už se skoro radovali, jenže na poslední chvíli natáhl Stahl svůj beton a puk před brankovou čárou zastavil!
     
    32:07
    Obrovskou příležitost na vyrovnání měl Kuťák, který po přihrávce od Vampoly pálil jen do přesouvajícího se Stahla! Odražený puk se pak dostal k Šagátovi, který si v neméně dobré pozici vedl naprosto stejně jako jeho spoluhráč!
     
    31:02
    Brož žabičkou uvolnil Furcha, který byl při zakončení faulován. Dvě minuty si odsedí Petr Maršoun (UNL).
     
    24:45
    Jindřich Barák (SLA) sekl Havla, který se řítil sám na Michajlova, jenže po krátké kličce neuspěl. Slávistický obránce si tak odsedí dvouminutový trest.
     
    24:34
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jiří Severa – 2 min., podrážení).
     
    19:03
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Šteiner – 2 min., držení).
    16:15 Tomáš PŠENIČKA - 0:1
     
    16:15
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Celá akce začala za brankou, kde vybojoval puk Vildumetz, který chtěl po vyjetí rychle nahrát spoluhráči. První pokus mu ale nevyšel, napodruhé si však všiml mezi kruhy zcela volného TOMÁŠE PŠENIČKY, který se z první opřel do kotouče a tvrdou ranou se trefil přesně k pravé tyči! Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    10:58
    Po parádní kombinaci zakončoval Ondráček prakticky do odkryté klece, jenže Stahl se na poslední chvíli stihl natáhnout a kotouč srazit nad branku!
     
    09:16
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jakub Müller – 2 min., sekání).
     
    07:49
    Puk se odrazil k Brožovi, který neváhal a okamžitě vypálil. Brankář Ústí nad Labem měl zcela zakrytý výhled, a tak vůbec nereagoval, puk ovšem jen zazvonil o levou tyčku!
     
    04:09
    Procházka se hned dostal se svým spoluhráčem do přečíslení dvou proti jednomu a celou situaci se rozhodl vyřešit sám. Střelu po ledě ovšem zvládl Michajlov lehce tečovat, a tak puk prolétl těsně kolem tyčky!
     
    03:11
    Slávisté úplně zapomněli na Pšeničku, který se ve vlastním oslabení dostal do úniku. Ústecký útočník zkusil rychlou střelu k levé tyčce, ale Michajlov včas zasáhl!
     
    01:48
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ondřej Procházka – 2 min.).

    David Mencl

    Góly a asistencie: 56. Kuťák (J. Novák) – 17. Pšenička (Vildumetz), 62. Roubík (Kružík, Vl. Brož)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák (C), P. Hořava, Hejda, Barák, Steinocher, Antoš – Šmerha, Vampola (A), Kuťák – J. Doležal (A), Vrdlovec, Všetečka – M. Ondráček, Šagát, Šteiner – Furch, Kohút, Brož.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Volke) – Müller, Zelingr, Vl. Brož (A), Hes, Veber, D. Málek, M. Zdvořáček – Vildumetz, Pšenička, J. Havel (A) – Severa, Roubík (C), Kružík – O. Procházka, D. Merta, Maršoun – Wojnar, Kalaj, O. Bláha.

    Rozhodca: Čáp, Pavlovič – Hnát, Štofa