Košice – HC Slovan 1:2 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HC Slavia Praha
cz Štvrtok 12.09.2019, 18:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Střed
Partner:
     
    59:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    tři body míří do Prahy! Špatnou přihrávku Havlíčkova Brodu zachytil DOMINIK PALÁT, který trefil prázdnou branku!
     
    56:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    V Kotlině máme další zvrat v utkání. Pražané si berou své vedení zpět v přesilové hře. DOMINIK PALÁT byl na modré, když využil clony před Tučkem! Asistence: Matěj Svoboda a Jakub Štancl.
     
    36:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní dokázali z nenápadné šance vyrovnat stav utkání. V předbrankovém prostoru se nacházel MATĚJ KVASNIČKA, který využil volného prostoru a překonal přesouvajícího se gólmana. Asistence: Dominik Palát a Jakub Hofmann.
     
    34:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otáčejí vývoj utkání v přesilových hrách! TOMÁŠ KREJČÍ byl mezi čárkami, odkud poslal nechytatelnou dělovku, jež vymetla všechny pavouky v levém horním rohu! Asistence: Max Kutlvašr a Vladislav Juřica.
     
    32:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté využívají početní výhodu! VLADISLAV JUŘICA nabral rychlost dostal se do pásma, kde střelou přes obránce pověsil puk nad levé rameno Pittra!
     
    10:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané otevírají gólový účet utkání. Šimon Slavíček nahrál na MARKA VLASÁKA. Ten si sjel k brance po levé straně, když dostal ideální puk do předbrankového prostoru. Útočník hostí dokázal propálit přesouvajícího se Tučka! Asistence: Šimon Slavíček.

    Štěpán Ondráček

    Góly a asistencie: 33. Juřica, 35. T. Krejčí (Kutlvašr, Juřica) – 11. Vlasák (Slavíček), 37. Kvasnička (Palát, Hofmann), 57. Palát (M. Svoboda, Štancl), 60. Palát


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Besmák, Jakubec, Zych (C), Vaněček, Kuchta, Fišer, Kutlvašr, Doležal – Dymák (A), Juřica, Rauš (A), Janko, Holenda, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Kravec, Prášek
    HC Slavia Praha: Pittr (Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, M. Svoboda, Weitz, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Slavíček (A), Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, J. Svoboda, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal

    Rozhodca: Petr Úlehla – Tomáš Jiruška, Matěj Krejčí