Košice – HC Slovan 1:2 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
9:0 (2:0, 2:0, 5:0)
HC Motor České Budějovice
cz Štvrtok 12.09.2019, 18:00 • enteria arena • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Střed
Partner:
     
    58:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí stále nemají dost a jsou hladoví po desítce! Devátá trefa přišla opět po přihrávce zpoza branky, tentokrát si kotouč našel čepel MATĚJE KLOZE, který se nedokázal mýlit – 9:0! Asistence: Adam Novotný.
     
    52:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hrubá chyba hostujícího Ondřeje Kováře, který ledabyle vedl puk na vlastní modré čáře, byl mu zabaven Pavlatou, jenž vyslal do samostatného úniku ADAMA PALEČKA. Útočník Dynama si troufl na forhendovou kličku, položil si Šeba a zavěsil – 8:0! Asistence: Dominik Pavlata.
     
    51:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Debakl začíná narůstat! FRANTIŠEK FORMÁNEK dostal puk do jízdy, navedl si ho na střelu a následně umístil kotouč přesně pod břevno budějovické branky – 7:0! Bez asistence.
     
    48:45
    Petr Lukeš ujel všem zadákům a stál vstříc brankáři, nakonec zvolil přímou střelu zápěstím a branku Dynama jen o kousek přestřelil!
     
    47:56
    David Kašpar mohl vsítit čestnou branku ze strany Motoru, jeho ránu tahem ale Borovička umístil neomylně do své lapačky!
     
    47:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka číslo čtyři opět využita! PAVOL ŠTĚTKA dostal kotouč na kruh a tahem ho poslal přímo za záda přesouvajícího Erika Šeba – 6:0! Asistence: Tomáš Hebek.
     
    46:20
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Matouš Hail – 2 min., podrážení).
     
    45:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí dokonávají bůra! Rychlá akce Dynama přinesla pěknou zadovku zpoza branky na hokejku IVO NEKVINDY, který z bezprostřední blízkosti umístil kotouč mezi nohy Šeba – 5:0! Asistence: Dominik Špinka.
     
    42:11
    Jakub Kalčík dostal pořádný úder na středovém kruhu od Jana Matušky (PCE) který dostává 2 + 10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Myslím si, že kdyby pardubický hráč dostal trest do konce utkání, nikdo by se divit nemohl.
     
    37:20
    Místo šancí Motoru se do velké příležitosti Dominik Pavlata, který mohl navýšit náskok Dynama! Šebo ale vytáhl skvělý zákrok ramenem, čímž celou situaci zachránil.
     
    36:50
    Ondřej Chabada (PCE) nezachytil na modré čáře rychlého Lukeše, který se tak hnal do šance. Pardubický zadák ho musel faulovat a stráví tak další okamžiky na trestné lavici.
     
    33:00
    Jednu z největších šancí dosavadního průběhu utkání měl na hostující straně Radek Dub, jeho přízemní střelu ale brankář Borovička lapil včasným sklapnutím svých betonů!
     
    29:51
    Téměř přesně v polovině utkání je brankáře Lidák vyhnán z branky, nahrazuje ho Erik Šebo!
     
    29:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilové hry zatím Pardubicím šlapou! Početní výhoda číslo tři přinesla třetí gól poté, co brankáři Lidákovi proklouzla za záda tečovaná Hebkova střela ADAMEM PALEČKEM – 4:0! Asistence: Tomáš Hebek a Pavol Štetka.
     
    29:06
    Navíc půjde Motor znovu do čtyř. Zbytečný zákrok v útočném pásmu předvedl hostující Petr Lukeš (CEM), který již sedí za katrem za hákování.
     
    27:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to nakonec zakřikl. Dvě vteřiny před návratem vyloučeného hráče odskakují domácí do tříbrankového vedení! Po skrumáži v pravém rohu brankoviště se kotouč vykutálel vlevo přímo na hůl FRANTIŠKA FORMÁNKA, který moc lehčích branek za svoji kariéru nedal – 3:0! Asistence: Matěj Kloz a Vojtěch Tvrdík.
     
    25:32
    Přesilovku si vyzkouší Dynamo. Jakub Kalčík (CEM) zvedl hůl do obličeje pardubického hráče a po právu mu patří menší trest do jeho statistik.
     
    19:34
    Tak ještě jedna přesilovka pro Motor. Za hákování si půjde na trestnou lavici posedět Ivo Nekvinda (PCE).
     
    18:29
    Brankář Lidák vytáhl skvělý zákrok betonem, následně nevěděl, kde je puk a měl velké štěstí, že se vykutálel těsně vedle jeho levé tyče!
     
    09:52
    Hosté se přece jen dostali do tlaku a vykoledovali si početní převahu. Paleček (PCE) se provinil podražením.
     
    03:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tým Motoru úvod utkání vůbec nezvládl, brankář Lidák musí podruhé tahat kotouč z branky! Kloz přistrčil kotouč na FRANTIŠKA FORMÁNKA, jenž svoji střelou mezi obránci prostřelil vše před sebou – 2:0!
     
    01:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na sklonku druhé minuty se ale pardubičtí hokejisté radují z úvodní branky! Kombinaci v početní výhodě ukončil razantní střelou tahem do vzdálenější šibenice JAKUB KOUDELKA – 1:0! Asistence: Matěj Kloz a Tomáš Hebek.
     
    01:14
    Rázem jsme byli svědky dvou zajímavých příležitostí! Motor nejprve nevyužil přečíslení ve dvou proti jednomu, následně postupoval do samostatného úniku Pavlata, který byl ale podražen brankářem Martinem Lidákem (CEM) a hosty tak čeká nepříjemnost v podobě úvodního oslabení.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 2. Koudelka (Kloz, Hebek), 4. Formánek (Kloz), 28. Formánek (Kloz, Tvrdík), 30. Paleček (Hebek, Štetka), 46. Nekvinda (Špinka), 48. Štetka (Hebek), 52. Formánek, 53. Paleček (Pavlata), 59. Kloz (Novotný)


    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Kadlc) – Joudal, Hebek, Kubíček, Tvrdík, Koudelka, Chabada, Špinka – Pavlata, Matuška, Paleček, Kubíček, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Jaša, Štetka
    HC Motor České Budějovice: Lidák (30. Šebo) – Fousek, Dohnal, Hail, Placek, Kumpfmüller, Kovář, Dvořák – Lukeš, Dub, Marhoun, Kašpar, Petrásek, Kantor, Březina, Kalčík, Kundrát, Vavřík, Kudrnáč

    Rozhodca: Vepřovský – Hájková, Kolář