Ufa – Jekaterinburg 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 5:2 (kon.)
S.Moskva – Riga 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Štvrtok 12.09.2019, 16:00 • Ufa-Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:45 Dan SEXTON - 0:2
     
    57:45
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Publikum i hráči Ufy se už radovali z branky, ovšem Kovářů beton je dnes nepřekonatelný. Český gólman zničil další tutovku soupeře a založil protiútok Avtomobilistu. Hosté ujížděli do přečíslení a celou akci na sebe vzal DAN SEXTON, jehož pokus zapadl ke vzdálenější tyči. Asistence: Geoff Platt a Peter Holland.
    12:03 Nigel DAWES - 0:1
     
    12:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist otevírá stav zápasu přesilovkovým gólem! Od modré čáry se napřáhl Alexej Vasilevskij, jehož pokus byl nepřesným, a tak zamířil jen do zadního mantinelu. Na odraz už číhal střelec z povolání NIGEL DAWES, před nímž byla odkrytá brána. Asistence: Alexej Vasilevskij a Andrej Obidin.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 13. Dawes (Alexej Vasilevskij, Obidin), 58. Sexton (Platt, Holland)


    HC Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin (C), Arzamascev, Koledov, Ar. Sergejev, Pašnin, Muchamadullin, Semionov – Hartikainen, Manninen, Omark (A) – Kugryšev, Burmistrov (A), Šošnikov – Gimatov, Kadejkin, Soloduchin – Amirov, Chochriakov, M. Majorov.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (Gross) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, Trjamkin, Berezin, Višnevskij, Batyršin, Valitov – Macek, Litovčenko, Dawes (C) – Sexton, Holland, Platt (A) – Obidin, Kučeriavenko, A. Garejev – Chripunov, V. Popov, Mozer – Ovčinnikov.

    Rozhodca: Denis Bondar, Konstantin Olenin – Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin