Ufa – Jekaterinburg 0:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 5:2 (kon.)
S.Moskva – Riga 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Spartak Moskva
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
HC Dinamo Riga
cz Štvrtok 12.09.2019, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům KHL! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Spartakem Moskva a Dinamem Riga. Duel startuje v 18:30.
     
    Dinamo Riga

    Jediný lotyšský zástupce v Kontinentální hokejové lize v posledních letech neprožil zrovna povedené ročníky. Letošní vstup je pro Rigu spíše smíšený. Ze čtyř zápasů jsou z toho dvě výhry a dvě porážky, které znamenají sedmou pozici Západní konference. Poslední dva duely však Riga prohrála se skóre 2:11. Naposledy schytala debakl 4:0 na ledě Nižněkamsku.
     
    Spartak Moskva

    Domácí Spartak na tom není o mnoho lépe. Spartak Moskva pro změnu odehrál pět zápasů, ve kterých nasbíral pět bodů a patří mu pátá pozice Západní konference. Doma zatím Spartak získal jediný bodík. V posledním utkání na svém stadionu prohrál 2:3 v prodloužení s Omskem.
     
    Češi a Slováci

    Robin Hanzl (SPM)
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Chomčenko (Truškov) – Rylov, Kutějkin, Nikišin, D. Višněvskij, Kulik, Gončarov, Kutuzov, Trišin – Nikoncev, Karsums, Zubov – R. Hanzl, Chochlačov, Fjodorov – Daugavinš, Talalujev, Juňkov – Cyplakov, Kokarev, Stoljarov.

    Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Balinskis, Marshall, Berglund, Sotnieks, Ališauskas, Zile, Gimajev – Trastasenkovs, Darzinš, M. Redlihs – Ullström, Ashton, Berglund – McMillan, Džerinš, Marenis – Gillies, Gegeris, Pavlovs – Meija..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Spartak bude hrát v červeném, zatímco Dinamo Riga oblékne bílé dresy.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní lotyšská a ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Spartak uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Hokejisté v červeném se ihned vydali do útoku, ale Stoljanov netrefil prudkou přihrávku.
     
    00:35
    Arťom Fjodorov s přehledem zastavil nepovedené vyhození hostujícího hráče, krásně se otočil s kotoučem a rozjel útočnou akci Spartaku.
     
    01:03
    Andrej Kutějkin dostal přihrávku na pravý kruh, zpracoval si skákavý kotouč a pohotově zakončil. Jeho ránu vykopl pozorný brankář Gudlevskis.
     
    01:38
    Brandon McMillan projel s kotoučem za branku Spartaku, kterou rychle objel, jenže jeho následná přihrávka na modrou čáru byla nepřesná.
     
    02:10
    Ilja Talalujev vybojoval puk na modré čáře, nechtěl si přidělávat práci a raději si pomohl přihrávkou do zadních řad.
     
    02:21
    Gudlevskis musel znovu zasahovat. Jeho pozornost tentokrát prověřil pěknou střelou Kulik. Gólman lotyšského celku schoval puk do lapačky.
     
    03:10
    Pavel Chomčenko si dal pozor na nahození od mantinelu a schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    03:28
    Carter Ashton dostal přihrávku do rohu útočného pásma, krásně se s pukem otočil, jenže jeho následná rozehrávka skončila u obránce v červeném.
     
    04:07
    Arťom Fjodorov dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil, jenže nikdo v červeném dresu jeho pobídku netečoval.
     
    04:35
    Úvodní minutky utkání jsou hodně opatrné. Oba týmy se zatím spíše oťukávají. Na ledové ploše kralují defenzivy.
     
    05:13
    Kristaps Sotnieks dostal přihrávku do jízdy, jenže jeho průjezd skončil na těle urostlého Cyplakova.
     
    06:10
    Zubov poslal hodně nepřesnou přihrávku do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    06:28
    Alexandr Chochlačov dojel přihrávku k mantinelu, krásně se prosmýkl kolem obránce, ale jeho pobídka z rohu útočného pásma skončila na brusli obránce.
     
    07:03
    Mikelis Redlihs dostal přihrávku na modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho rána prolétla kolem levé tyče domácí klece.
     
    07:28
    Emils Gegeris vybojoval puk v rohu útočného pásma. Gegeris bekhendem poslal přihrávku mezi kruhy, kde nenašel nikoho v bílém.
     
    08:05
    Alexandr Chochlačov projel s kotoučem na hokejce do útočného pásma, kde si jej přehodil na forhend, ale jeho rána zápěstím skončila v lapačce brankáře.
     
    08:28
    Denis Kokarev se uvolnil v rohu útočného pásma, krásně přihrál na modrou čáru, ale Cyplakov svou dělovkou trefil jen mantinel za brankou.
     
    09:02
    Domácí brankář vyrazil za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a rozehrál na levou stranu.
     
    09:19
    Bude se poprvé vylučovat! Přesilovou hru si zahraje Riga. Dmitrij Višněvskij dostává dvě minuty za hrubost.
     
    10:00
    Riga zahájila svou úvodní přesilovou hru velmi aktivně. Lotyšský celek se hned v úvodu tlačil do branky, ale David Ullström trefil jen obránce.
     
    10:19
    Andris Džerinš obdržel pěknou přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho rána měla dobré parametry, ale brankář Pavel Chomčenko zasáhl.
     
    11:02
    Obrovská šance Rigy! Chomčenko sice zasáhl betonem, ale kotouč zůstal ležet na brankovišti, jenže nikdo v bílém dresu jej nedopravil do sítě!
     
    11:19
    Domácí v plném počtu.
     
    12:10
    Anatolij Nikoncev projel volným prostorem do útočného pásma, ale nakonec musel zakončovat z ostrého úhlu a branku soupeře neohrozil.
     
    12:38
    Alexander Nikišin si zpracoval nepřesnou přihrávku hostujícího celku a rozjel akci Spartaku. Robin Hanzl jeho pobídku nezkrotil.
     
    13:03
    Tentokrát už měl Robin Hanzl o něco více prostoru, jenže mu vůbec nevyšla bekhendová klička a puk se odrazil mimo nebezpečný prostor.
     
    13:24
    Na druhé straně se Dinamo hnalo do přečíslení dvou proti jednomu. Gegeris bekhendem hledal Darzinše, který na puk nedosáhl.
     
    14:02
    Další přesilová hra pro Rigu. Střídačka Spartaku je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    14:20
    Spartak začíná další oslabení na podtrženou jedničku. Domácí celek se zmocnil kotouče a vyhodil jej přes všechny čáry za branku Dinama.
     
    15:06
    Hráči Spartaku znovu vyvezli kotouč do středního pásma, nicméně Riga rychle založila další útok a tlačí se do útočného pásma.
     
    15:30
    Alexandr Kutuzov tečoval rozehrávku hostujícího celku. Darzinš však zabojoval na modré čáře a ještě udržel lotyšský klub v útočném pásmu.
     
    16:02
    Domácí v plném počtu.
     
    16:15
    První přesilovku si zahraje také Spartak! Dvě nedovolené bránění dostává Colton Gillies.
     
    17:06
    Ilja Zubov dostal přihrávku do jízdy na modrou čáru, nádherně našel Chochljačova, ale tomu nezafungovalo zpracování.
     
    17:35
    Chochljačov tentokrát zpackal přihrávku na modrou čáru a Melja vyvezl kotouč do bezpečné vzdálenosti od branky lotyšského mužstva.
     
    18:03
    Hosté znovu vyhodili puk přes všechny čáry. Tohle oslabení už Riga podle všeho zvládne bez ztráty kytičky.
     
    18:15
    Hosté v plném počtu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:18
    Arťom Fjodorov se opřel do odraženého kotouče, nicméně jeho rána příklepem postrádala přesnost a kotouč prosvištěl kolem pravé tyče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce stále čekáme na první branku dnešního souboje. Hostující Riga přitom vlétla do utkání velmi aktivně, ale nedokázala využít ani dvě přesilové hry. Přesilovku si v závěru třetiny zahrál také domácí Spartak, ale obrana Rigy potvrdila svou dominanci. Po dvaceti minutách tak platí bezbrankový stav.
     
    Střely na branku: 7 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 19:23.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Spartak uspěl na úvodním vhazování druhé části. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale Riga získala puk už na modré čáře.
     
    20:35
    Daugavinš dostal prudkou přihrávku do jízdy, jenže měl velké problémy se zpracováním a kotouč mu utekl k obránci v červeném dresu.
     
    21:10
    Riga se usadila v útočném pásmu, nicméně nikdo v bílém si tentokrát netroufl na zakončení.
     
    21:29
    Andris Džerinš projel s pukem na hokejce do útočného pásma a svižnou střelou zápěstím prověřil pozornost brankáře, který puk vykopl.
     
    22:10
    Jevgenij Kulik kouzlil s kotoučem na modré čáře, nicméně jeho kličky neslavily úspěch. Riga brání dobře i na začátku druhé části.
     
    23:10
    Kaspars Daugavinš dostal přihrávku na modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl za branku Dinama Riga.
     
    23:31
    Robin Hanzl zkoušel dorazit odražený kotouč z levého kruhu. Jeho pokus se mu ale svezl po čepeli hole a puk proskákal kolem branky.
     
    24:09
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo Riga se dostává do vedení! NERIJUS ALIŠAUSKAS dostal nabito na modrou čáru, odkud vyslal dělovku příklepem a parádně vymetl horní roh branky Spartaku Moskva! Asistence: Jacob Berglund, Brandon McMillan.
    24:09 Nerijus ALIŠAUSKAS - 0:1
     
    24:50
    Spartak se okamžitě vydal do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Anatolij Nikoncev se dostal do zakončení z pravé strany, ale trefil brusli soupeře.
     
    25:10
    Domácí brankář si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma. Gólman Spartaku následně rozehrál na pravou stranu.
     
    25:38
    Kristaps Sotnieks vybojoval pro Rigu kotouč v rohu obranného pásma a skvělou prací okamžitě vyhodil kotouč do bezpečí.
     
    26:54
    Domácí Spartak si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování vyfasoval Meija.
     
    27:25
    Riga hraje oslabení opravdu skvěle. Lotyšský celek opět vybojoval kotouč a bez váhání jej poslal přes všechny čáry.
     
    27:50
    Robin Hanzl zpoza branky přihrál před branku Rigy, jenže nikdo v červeném dresu nebyl dostatečně důrazný a Spartak přišel o puk.
     
    28:13
    Ilja Talalujev vystřelil z dobré pozice. Před brankářem ještě clonil Alexandr Kutuzov, ale ani tato rána Gudlevskise nepřekvapila.
     
    28:48
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Spartak nakonec dokázal využít přesilovou hru! ANDREJ KUTĚJKIN dostal přihrávku na modrou čáru a parádní dělovkou vymetl horní roh! Asistence: Gennadij Stoljarov, Jakov Rylov.
    28:48 Andrej KUTĚJKIN - 1:1
     
    29:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    A pozor! Spartak Moskva bleskově otáčí vývoj dnešního souboje! Rozhodčí signalizoval další vyloučení na straně Rigy, jenže ILJA TALALUJEV tečoval nahození od modré čáry za záda brankáře Gudlevskise a vylučovat se nebude! Asistence: Maxim Gončarov, Jevgenij Kulik.
    29:33 Ilja TALALUJEV - 2:1
     
    30:03
    Domácí brankář si musel dát pozor na nahození od modré čáry. Brankář Spartaku Moskva ukryl neposednou střelu do lapačky.
     
    30:48
    Alexandr Kutuzov bekhendem rozehrál zpoza vlastní branky a málem namazal na střelu hostujícímu hráči. Jeho chybu napravil na poslední chvíli Kokarev.
     
    31:15
    Gennadij Stoljarov bekhendem poslal zpětnou přihrávku do obranného pásma. Spartak je sice nabuzený, ale snaží se uklidňovat hru.
     
    32:15
    Martinš Karsums si nabruslil na prudkou přihrávku do středního pásma, ale nepotykal si se zpracováním a puk mu utekl k obráncům.
     
    32:40
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak Moskva přidává třetí branku! Parádní třetina domácího mužstva! KASPARS DAUGAVINŠ si před Gudlevskisem zpracoval prudké nahození, položil si brankáře a zakončil do odkryté klece! Asistence: Jakov Rylov.
    32:40 Kaspars DAUGAVINŠ - 3:1
     
    33:10
    Alexandr Chochlačov dostal přihrávku do středního pásma, poslal prudký pas na levé křídlo, ale neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    33:36
    Dinamo se po delší době usadilo v útočném pásmu, nicméně tam nebyl nikdo v bílém dresu, kdo by dokázal nebezpečně zakončit.
     
    34:10
    Alexandr Chochlačov vybídl k zakončení Karsumse, který pohotově vystřelil zápěstím, ale svou střelou netrefil branku Dinama Riga.
     
    34:40
    David Ullström dostal přihrávku na levý kruh, odkud střílel příklepem, jenže jeho pokus pouze zaduněl o mantinel za brankou.
     
    35:10
    Carter Ashton střílel od modré čáry, jenže jeho pokus skončil na hrudi obětaveého obránce Kutuzova. Spartak brání opravdu skvěle.
     
    35:45
    Lotyšskému celku se vůbec nepovedla rozerávka. Přihrávka na levé křídlo skončila zakázaným uvolněním. Vhazuje se před brankou lotyšského mužstva.
     
    36:15
    Riga je v posledních minutách o něco aktivnějším týmem, ale hráči v červených dresech brání skvěle už od modré čáry.
     
    36:40
    Kulik uspěl v přetlačované za vlastní brankou a bekhendem vyhodil puk za modrou čáru. Spartak stále nestihl vystřídat.
     
    37:06
    Antons Trastasenkovs dotíral v mezikruží. Hostující útočník dokonce zakončil bekhendem, ale jeho pokus skončil v lapačce Chromčenka.
     
    37:28
    Ilja Talalujev dostal přihrávku na modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a nikdo v červeném mu navíc nepřijel pomoci.
     
    38:03
    Mikelis Redlihs projel do útočného pásma, rychlou kličkou se uvolnil kolem obránce, jenže jeho rána zápěstím minula vzdálenější tyč!
     
    38:33
    Spartak bude hrát další přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Ashton.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:21
    Kutějkin dostal fantastickou přihrávku na modrou čáru, jenže dělovkou příklepem poslal kotouč nad břevno hostující branky. Spartak zůstává v tlaku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Spartak Moskva může být po druhé části spokojenějším týmem! Domácí mužstvo totiž předvedlo parádní bojovný výkon. Dinamo se sice dostalo do vedení, když se prosadil Nerijus Ališauskas! Jenže Spartak dokázal rychle vyrovnat brankou Kutějkina! O necelou minutu později poslal Spartak do vedení Ilja Talalujev! Ve třinácté minutě dal domácím klid na hokejky Daugavinš, na což už hosté nenašli odpověď.
     
    Střely na branku: 19 – 22
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Riga tak podle všeho ubrání zbytek další přesilové hry Spartaku.
     
    40:33
    Hosté v plném počtu.
     
    40:44
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává čtvrtý zásah a výrazně se přibližuje k vítězství! Kaspars Daugavinš poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, kam si najel MARTINŠ KARSUMS a forhendem doklepl puk do sítě! Asistence: Kaspars Daugavinš.
    40:44 Martinš KARSUMS - 4:1
     
    41:10
    Cyplakov chyboval při rozehrávce od mantinelu a málem namazal hostujícímu útočníkovi na střelu z fantastické pozice.
     
    41:28
    Právě Cyplakov vystihl nepřesnou rozehrávku Dinama, dostal se do úniku, ale střelou těsně nad ledem trefil beton hostujícího brankáře!
     
    42:08
    Dinamu se vůbec nepovedla rozehrávka. Prudkou pobídku na pravé křídlo nezachytil nikdo v bílém a kotouč propadl na zakázané uvolnění.
     
    42:35
    Domácí brankář znovu vyrazil ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Dinamu chybí větší aktivita při napadání.
     
    43:05
    Martinš Karsums dostal přihrávku do středního pásma, bleskově přenesl kotouč na levou stranu, ale tam nebyl nikdo v červeném dresu.
     
    43:32
    Nerijus Ališauskas se dostal ke střele z pravé strany útočného pásma. Jeho dělovka příklepem prolétla kolem obránce, ale trefila vnější oblouk branky.
     
    44:08
    Lauris Darzinš měl velké problémy s napadáním domácího celku. Nakonec našel Ashtona, jehož dělovka prolétla kolem branky.
     
    44:30
    David Ullström si udělal prostor v útočném pásmu, obešel obránce Spartaku, jenže ránou zápěstím nechal vyniknout brankáře Spartaku.
     
    45:10
    Spartak kombinuje s kotoučem v zadních řadách. Domácí celek má k dobru znatelný náskok a nikam už se nežene.
     
    45:39
    Dinamo Riga bude hrát přesilovku. Stoljarov dostává dvě minuty za hákování.
     
    46:10
    David Ullström předvedl dobrý průnik do útočného pásma, ale jeho spoluhráči podobnou aktivitou nehýří. Domácí celek se ubránil.
     
    46:32
    Hráči Spartaku se v obranném pásmu zmocnili odraženého kotouče a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za branku Dinama.
     
    47:06
    Meija se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, jenže jeho střela skončila na betonu domácího brankáře.
     
    47:39
    Domácí v plném počtu.
     
    48:00
    Stoljarov projel za modrou čáru, srovnal si kotouč na forhend, ale jeho zakončení skončilo na rameni hostujícího brankáře.
     
    48:20
    Gudlevskis měl dobrý výhled a bez větších problémů zlikvidoval zakončení od modré čáry. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    49:05
    Ashton se dostal do útočného pásma, nicméně jeho zakončení skončilo na boční síťce.
     
    49:25
    Nerijus Ališauskas poslal prudkou přihrávku do útočného pásma, nicméně v souboji za brankou uspěli jen zadáci Spartaku Moskva.
     
    50:10
    Anatolij Nikoncev bojoval o kotouč na modré čáře, nicméně Riga opět získala kotouč pro sebe. Duel se už pouze dohrává.
     
    50:37
    Gints Meija se dostal do útočného pásma, ale jeho rána skončila vedle levé tyče. Puk zaduněl o zadní mantinel a odrazil se k domácím.
     
    51:10
    Maxim Gončarov projel do útočného pásma, napřáhl ke střele příklepem, ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    51:35
    Gudlevskis si dal pozor na nahození ze středního pásma. Hostující brankář následně rozehrál přihrávkou do středního pásma.
     
    52:08
    Riga bude hrát přesilovku! Dvě minuty za zdržování hry dostává Arťom Fjodorov.
     
    52:24
    Maxim Gončarov odvedl skvělou práci v obranném pásmu a nepustil nikoho v bílém dresu do zakončení.
     
    53:00
    Domácím se podařilo vyhodit kotouč ven z obranného pásma. Riga je v této přesilovce naprosto bezzubá.
     
    53:35
    Riga se opět nastěhovala do útočného pásma, ale lotyšskému celku chybí větší aktivita v zakončení.
     
    54:08
    Domácí v plném počtu.
     
    54:34
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává pátou branku a rozhoduje o svém vítězství! ROBIN HANZL dostal přihrávku od Nikonceva a od modré čáry zakončil do prázdné klece! Asistence: Anatolij Nikoncev, Arťom Fjodorov.
    54:34 Robin HANZL - 5:1
     
    55:00
    Do konce dnešního duelu stále chybí posledních pět minut a domácí Spartak už má takřka zajištěno další vítězství.
     
    56:10
    Daugavinš dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, ale jeho rána zápěstím skončila na hrudi pozorného brankáře Rigy.
     
    56:33
    Lauris Darzinš poslal přihrávku na modrou čáru, nicméně tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů, kdo by se dokázal uvolnit.
     
    57:06
    Maxim Cyplakov dostal přihrávku na modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho dělovka příklepem skončila na mantinelu za brankou.
     
    57:28
    Alexandr Truškov svedl souboj o puk na útočné modré čáře, jenže se nestačil zvednout a dotírající Kristaps Sotnieks mu ukradl kotouč.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:23
    Mikelis Redlihs bojoval o kotouč v rohu útočného pásma, nicméně jeho zadovka skončila na holi připraveného Kutuzova.
     
    59:10
    Alexandr Chochlačov napadal rozehrávku soupeře na modré čáře. Hokejisté Spartaku Moskva nechtějí vypustit ani poslední minutu rozhodnutého utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Spartak Moskva nakonec poráží Dinamo Riga vysoko 5:1. Hned v úvodu třetí části navíc přidal čtvrtou branku Martinš Karsums! Spartak poté nabídl Dinamu dvě přesilové hry, ale lotyšský celek je nedokázal využít. Pět minut před koncem se Dinamo pokusilo o hru bez brankáře, ale jejich risk potrestal Robin Hanzl!
     
    Střely na branku: 28 – 34
     
    Československá stopa v utkání

    Robin Hanzl (SPM) – 1+0, 3 střely, čas na ledě 16:25
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 7363 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (20:56:00)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 29. Kutejkin (Stoľarov, Rylov), 30. Talalujev (Gončarov, Kulik), 33. Daugavinš, 41. Karsums (Daugavinš), 55. R. Hanzl (Nikoncev, Fjodorov) – 25. Ališauskas (Berglund, McMillan)


    Spartak Moskva: Chomčenko (Truškov) – Rylov, Kutejkin, Nikišin, D. Višněvskij, Kulik, Gončarov, Kutuzov, Trišin – Nikoncev, Karsums, Zubov – R. Hanzl, Chochlačov, Fjodorov – Daugavinš, Talalujev, Juňkov – Cyplakov, Kokarev, Stoľarov.
    HC Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Balinskis, Marshall, Berglund, Sotnieks, Ališauskas, Zile, Gimajev – Trastasenkovs, Dārziņš, Rēdlihs – Ullström, Ashton, Berglund – McMillan, Džerinš, Marenis – Gillies, Gegeris, Pavlovs – Meija.

    Diváci: 7363