Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miškovec – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
koniec
HK Nitra
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 17.09.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Nitra v tretej tretine prekonala hosťujúcich gólmanov až štyrikrát a pred domácimi fanúšikmi zaknihovala hladké víťazstvo 6:0. S týmto konštatovaním sa s vami lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:20:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:28
    Nitra dala gól!
    Domáce mužstvo skóruje vo vlastnom oslabení. Postaral sa o to ANDREJ KOLLÁR, ktorý strieľal z otočky presne do vinkla. Bez asistencií.
     
    59:20
    Smutný sa vracia na ľadovú plochu. Keďže domáci kapitán Mezei dostal trest 2+2 minúty, hostia majú v samom závere zápasu k dispozícii skrátenú presilovku.
     
    58:00
    Zdá sa, že duel sa už iba dohráva. Domáci fanúšikovia už oslavujú víťazstvo a zisk troch bodov.
     
    57:40
    Pomer síl na ľadovej ploche sa v závere duelu vyrovnáva, oba celky hrajú so štyrmi hráčmi. Uvidíme, či viac priestoru prinesie ešte nejaké presné zásahy.
     
    57:20
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Michal Smutný – 2 min., hákovanie).
     
    56:30
    Nitra síce buly vyhrala, ale puk sa jej nepodarilo vyhodiť von z pásma a musí sa brániť. Liptáci majú k dispozcii početnú výhodu o jedného muža.
     
    56:26
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., hákovanie + 2 min., krosček).
     
    55:37
    Hrušík bojoval o puk pri mantinel v útočnom pásme. Síce ho tam udržal, ale nedokázal vystreliť a ani prihrávať, takže gólman Bátory teraz nezasahuje.
     
    55:00
    Pri päťgólovom náskoku domácich môžeme hovoriť o tom, že o osude zápasu je rozhodnuté. Otázkou záverečných minút bude, či sa Liptákom podarí aspoň raz prekonať Hanuljaka.
     
    53:53
    Nitra dala gól!
    Domáci hráči upravujú skóre už na 5.0. Postaral sa o to MATÚŠ RAIS veľmi prudkou strelou od modrej čiary, na ktorú Bátory nestihol zareagovať. Asistencia: Daniil Fominych.
     
    53:19
    Hostia sa pretlačili k bránke súpera. Ozolins to skúsil k pravej žrdi, le tú si Hanuljak pokryl.
     
    53:10
    Nitra sa udržala v útočnom pásme a bola z toho dobrá šanca. Čaládi bol na ľavej strane pred odkrytou časťou bránky, avšak Minárik sa z pravého kruhu rozhodol strieľať. Bátory to prečítal a úspešne zasiahol.
     
    52:20
    Nitrianski hráči získali puk. Do útočnej tretiny ho popri ľavom mantineli dostal Gabrielle a zadovkou chcel ponúknuť strelu spoluhráčom, ale nikoho nenašiel.
     
    51:55
    Zakončeni hosťujúcich Liptákov bolo zrazené na ochrannú sieť. Nasleovať bude vhadzovanie po pravej ruke gólmana Hanuljaka.
     
    51:20
    Žiaden tlak ale na ľadovej ploche nevidíme, a to ani na jednej strane. Zdá sa, že duel sa bude už iba dohrávať v ľahšom tempe.
     
    50:55
    Liptáci majú puk na svojich hokejkách, ale iba pri mantineli za Bátoryho bránkou. Nitra súpera nikam nechce pustiť.

    Onlajny.eu


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 16. Kollár (Šimun, Mezei), 24. Kerbashian (Scheidl), 47. Šimun (Fominych, Nemec), 48. Lušňák (Kollár, Rais), 54. Rais (Fominych), 60. Kollár


    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – M. Rais, Mezei, Olsen, Š. Nemec, Versteeg, Sloboda, Pätoprstý, Korím – Rác, Kollár, Lušňák – Gabrielle, Kerbashian, Scheidl – Fominych, Fetkovič, Šimun – Hrušík, Minárik, Čaládi
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Petran, Burzík, Smutný, Cebák, Stehlík, J. Nemec, Mezovský, Droppa – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – J. Sukeľ, Piatka, Ru. Huna – Vybiral, Ozolins, Nechaj, Lištiak, Uhrík, Michalík

    Rozhodca: Snášel, Nagy – Šoltés, Soltész