Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miškovec – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Utorok 17.09.2019, 18:30 • Ice rink, Miškovec (Maďarsko) • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:51:55)
     
    Domáci takticky výborným výkonom s prehľadom kontrolovali tretiu tretinu. Hostia si chvíľami dokázali vytvoriť veľký tlak, vyložených gólových príležitostí ale mali veľmi málo. Definitívnym klincom do ich rakvy bolo vylúčenie Lalancettea tri minúty pred koncom, ktoré navyše domáci krásnym gólom Reszegha potrestali. Mužom zápasu je teda Davis Vandane, ktorý hetrikom rozhodol o zaslúženej výhre Miškovca.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Jesse Ray Dudás – 2 min., napadnutie).
     
    59:20
    Po zlej rozohrávke Beacha sa ocitol z ničoho nič pred Rajnom Lalancette, jeho blafák do pravej strany ale domáci brankár skvelým zákrokom lapačkou chytil.
     
    58:59
    Miškovec dal gól!
    Domáci nádhernou akciou využívajú svoju záverečnú presilovku! Dudás dostal od Vasa puk na ľavú stranu a prihrávkou na zadnú tyčku prihral úplne dokonale TAMÁSOVI RESZEGHOVI, ktorý ušiel radaru obrancov hostí. Mladému útočníkovi domácich už stačilo len nastaviť hokejku a puk usmerniť za chrbát bezmocného Trenčana. Asistencie: Jesse Ray Dudás, János Vas.
     
    58:10
    Hostia vyhodili puk za Rajnovu bránku. Domáci brankár chcel rýchlo rozohrať, svojou prihrávkou ale dostal Beauvillera do ofsajdu.
     
    57:43
    O osude zápasu je týmto vylúčením zrejme rozhodnuté. Presilovkovú kombináciu zakončil z ľavého kruhu Ross, bránku Trenčana ale minul.
     
    57:15
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Christophe Lalancette – 2 min., podrazenie).
     
    56:56
    Štvrtá formácia Michaloviec domácich vytlačila hostí do stredného pásma, o puk ich ale pripraviť nedokázala. Navyše Rajna už ide na svoju striedačku, pretože je signalizovaný trest pre michalovského hráča.
     
    56:11
    Hostia sa stále musia brániť a sekundy im v závere rýchlo utiekajú. Vandane podržal puk pri mantineli a posunul ho na svojich spoluhráčov, ktorý si ho naďalej posúvajú v útočnej tretine.
     
    55:45
    Následne Trenčan chytil i Gözovo nahodenie na teč od modrej.
     
    55:26
    Galanisz z pravej strany obišiel Bdžocha, ktorý nemal v tejto chvíli hokejku, spomedzi kruhov ale tesne minul Trenčanovu bránku.
     
    54:54
    Safaralejevovi puk pri prieniku odskočil na modrej puk, i tak ho ale dokázal poslať na Rajnovu bránku. Maďarský gólman ho vyrazil a domáci otáčajú hru.
     
    54:21
    Miškovec v plnom počte.
     
    54:10
    Hostia si puk posúvali po celej útočnej tretine, domáci ich ale výborným pohybom držia pri mantineloch a nepúšťajú k strele.
     
    53:40
    Až teraz boli úspešní. Strelu Lalancettea Rajna chytil a domáci obrancovia odtlačili od svojho brankára Juusela a Mašlonku, ktorí chceli dorážať puk.
     
    53:11
    Dalhuisen i Beach už sú na ľade, Michalovce tak majú klasickú presilovku 5 proti 4. Ani v tomto formáte sa im ale nedarí dostať sa do útočnej tretiny.

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Vandane (Vas), 17. Vandane (Vas, Reszegh), 29. Vandane (Vas, Reszegh), 59. Reszegh (Dudás, Vas) – 20. Juusela (Dalhuisen, Lalancette)


    DVTK Miškovec: Rajna – Dudás, Ross, Vandane, Göz, Szirányi, D. Kiss, Farkas, Láda – Beach, Tousignant, Rodman – Magosi, Vas, Beauviller – Harrison, Galanisz, Miskolczi – P. Kiss, Reszegh, Ritó
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Mesikämmen, Dalhuisen, Ventelä, Vorobjov, Kolba, Bdžoch, Borov, Zekucia – Mašlonka, Lalancette, Juusela – Hričina, Galamboš, Hvila – Giľák, Linet, Safaralejev – Hamráček, Toma, Chalupa

    Rozhodca: Goga, Fridrich – Bogdaň, Ordzovenský

    Diváci: 895