Vsetín – Šumperk 3:2 (po pr.) | Havířov – Přerov 3:0 (kon.)
koniec po predl.
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Nedeľa 22.09.2019, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina B
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek dne. (17:42:51)
     
    Prodloužení netrvalo ani dvě minuty a rozhodli v něm Vsetínští, kteří tak navázali na svou hru a tlak ze závěru základní hrací doby.
     
    Konec zápasu.
     
    61:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je dobojováno, Vsetín dokonává obrat. ADAM HILŠER se ujal kotouče, poradil si s bránícím hráčem a z bezprostřední blízkosti zakončil na vyrážečku. Asistence: Vojtěch Vrána, Patrik Zeman.
     
    61:01
    Vogel šikovně roztrhl bránící dvojici Vsetína, aby Hladišovi vytvořil prostor pro střelu. Technicky to bylo provedeno bezchybně, ale Málek na střelu velmi dobře viděl a ukrývá ji ve výstroji.
     
    60:31
    Vašenka nahrál v přečíslení Klímkovi, který střílel z první. Jeho tvrdou ránu za přemisťujícího se brankáře vystihl právě pohotový Venouš.
     
    60:14
    Ondračka rozehrává z vlastního pásma.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Divoká třetí třetina je u konce. Hned po 10 sekundách se Šumperku podařilo navýšit svůj náskok na dvoubrankový, ale to si Valaši nenechali líbit. Tedy konkrétně Tadeáš Pospíšil, jehož dvě branky srovnaly skóre zápasu na 2:2. Vsetínští byli v této části zápasu jako vyměnění a nechybělo mnoho, aby se dostali do vedení. To se však nestalo, a my tak uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Vsacané jsou sice při chuti, ale nesmíme zapomínat ani na hostující Draky. Kapitán Haluza trefuje prudkou střelou z hranice brankoviště Málkovu masku.
     
    59:32
    Valaši jsou stále na puku, ale nedaří se jim založit útok ze středního pásma.
     
    59:02
    Do konce základní hrací doby zbývá necelá minuta a domácí už se chytají za hlavy. V jasné gólově šanci vychytal gólman Venouš vsetínského útočníka Frimela.
     
    58:37
    Zeman trefuje pravou tyčku.
     
    58:16
    Nyní se Málek rozhodl poněkud riskantně povyjet proti ujíždějícímu Kavanovi. Tento tah mu vyšel a u puku je Vsetín.
     
    57:27
    Také Málek má však plné ruce práce. Dva hráči Šumperka se usadili u jeho pravé tyčky a neúnavně posílali puky na jeho betony. Domácí gólman měl navíc stíženou situaci, jelikož se kolem něj pohybovali také jeho spoluhráči. Haluzův nadzvednutý kotouč končí na pravém betonu.
     
    56:57
    Na hattrick útočil Pospíšil, jenže jeho rána z pravého kruhu mířila příliš vysoko.
     
    56:10
    Frimel nadvakrát zkoušel překonat hostující brankáře mezi betony. Ani jednou se však radovat nemohl, protože Venouše si jeho pokusy dobře pohlídal.
     
    56:05
    Hosté v plném počtu.

    Helena Hegeďová

    Góly a asistencie: 43. Pospíšil (Frimel, Hilšer), 46. Pospíšil (Vavřík, Hilšer), 62. Hilšer (Vrána, Zeman) – 27. Vogel (Horký, Holub), 41. Haluza (Vogel, Holub)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Holáň, Zeman, Riedl, Siner, Houser, Kamas, Ondračka – Pospíšil, Hilšer, Holba, Vavřík, Zemánek, Vrána, Vašenka, Klímek, Frimel.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Venouš (Kašpar) – Hladiš, Holub, Štrbík, Ott, Cekr, Blaháček, Plhal – Habrman, Štefanišin, Jurča, Vogel, Horký, Kavan, Haluza, Šembera, Drlík, Kesler.

    Rozhodca: Škrobák – Poláček, Pospíšil