Sparta – Ostrava 6:4 (kon.) | Bohemians – Chodov 8:9 (kon.) | Hattrick Brno – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Střešovice – Black Angels 6:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 6:9 (kon.)
koniec
PSN Tatran Střešovice
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
Black Angels
cz Nedeľa 22.09.2019, 17:00 • STODOLA Arena Střešovice • Livesport Superliga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:54:18)
     
    Hráči utkání:

    Tatran Střešovice – Milan Meliš
    Black Angels – Ondřej Matiášek
     
    Dnešní utkání je u konce! Tři zasloužené body si do tabulky připisují Střešovice, které vyhrály naprosto zaslouženě. Black Angels sice měli ostrý start do zápasy, kdy tlačili svého soupeře, ale k ničemu jim to nebylo. Na domácí straně totiž exceloval MIlan Meliš, který k hattricku přidal ještě jednu asistenci.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Hosté už to ani nebudou zkoušet bez gólmana. Na to už je opravdu pozdě. Black Angels měli dobrý start do utkání, ale to bylo vše.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    58:07 Martin MÜHLFAIT - 6:3
     
    58:07
    Tatran právě vstřelil branku!
    Navíc nejspíše rozhoduje dnešní utkání a tři body zůstanou na domácím hřišti! MARTIN MÜHLFAIT dostal nabito a jeho prudká rána se zatřepotala v síti. Asistence: Milan Meliš.
     
    57:40
    Navíc Ondřej Matiášek branku opustit prostě nemůže. Tatran nyní ukazuje zkušenosti a drží míček bez problémů na svých hokejkách.
     
    57:10
    Black Angles se drží na útočné polovině, ale gólman zatím zůstává mezi třemi tyčemi.
     
    56:20
    Až teď se dostali hostující hráči na delší dobu k míčku. Zradila je však velmi nepřesná přihrávka, která vyskočila jen mimo mantinely.
     
    55:30
    Uběhla další minuta a na hřišti se vlastně nestalo vůbec nic, co by stálo za zmínku. Domácí hráči si totiž mohli přihrávat na své obranné polovině.
     
    54:28
    Hra nadále plyne a nevypadá to, že by hosté měli utkání ještě nějak zdramatizovat. Každopádně je před námi ještě nějakých pět minut.
     
    53:30
    Jonáš Kreysa vybojoval míček na své obranné polovině. Měl před sebou hodně místa, a tak vypálil. Jeho tvrdá rána však šla těsně nad.
     
    52:54
    Střešovice se hnaly do rychlého kontru, když soupeř střídal, ale ani zde to nevedlo k ničemu. Ondřej Matiášek ani nemusel zasahovat.
     
    52:03
    Jenže o chvilku později už domácí florbalisté míček ztratili. Na druhou stranu Black Angles směrem dopředu nepředvedli vůbec nic.
     
    51:30
    Hra nyní ubíhá velmi rychle. U míčku jsou však domácí hráči, kteří se nikam hnát nemusí.
     
    50:17
    Hosté se už skoro radovali, jenže nebyl důvod! Martin Frühbauer se totiž natáhl na svém brankovišti a míček zůstal někde pod ním!
     
    49:51
    Nyní je navíc pískáno. Black Angles mohli rozehrávat z rohu útočné poloviny, ale žádnou výhodu jim to zatím nepřineslo.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 19. Tlapák (Havlas), 30. Meliš (Havlas), 33. Meliš (Kreysa), 36. Meliš (Langer), 49. Brautferger (Jak. Kolísko), 59. Mühlfait (Meliš) – 19. Neklan (Hanák), 21. Renčín (Boček), 44. Renčín (Boček)


    PSN Tatran Střešovice: Frühbauer (Kříž) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sádlo, Sládeček, Pánek – Kreysa, Kurrel, Jak. Kolísko – Langer, Havlas, Pixa – Šrámek, Josef Novák, Meliš – Brautferger, Švéda, Šindelář.
    Black Angels: Matiášek (Körber) – Vaculík, Straka, Bauman, Bouček – Ludvík, Hušek, Neklan – Boček, Novotný, Burian – Kopecký, Jaroš, Hromada – Hanák, Boček, Rulíšek – Hněvkovský, Renčín.

    Rozhodca: Filip Drápal a Jakub Pospíšil