Trenčín – Slovan Bratislava 2:4 (kon.)
koniec
AS Trenčín
2:4 (1:2)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 22.09.2019, 18:00 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj druhý polčas ešte bol bohatý na góly. Fantastický vstup do druhého dejstva predviedol Trenčín, keď hneď v 46. minúte vyrovnal na 2:2 van Kessel. Následne sme sledovali útočné akcie na oboch stranách, sledovali sme zaujímavé príležitosti a po jednej z nich poslal Slovan späť do vedenia svojim druhým gólom Strelec. Trenčín si následne vypracoval tri dobré príležitosti na gól, ale nepremenil ani jednu z nich a to vďaka výborným zákrokom Greifa, ktorý dnes toho pochytal veľmi veľa a aj jemu môže Slovan vďačiť za víťazstvo. V 74. minúte sa po chybe domácich v pokutovom území presadil po druhýkrát aj Šporar a viacej gólov už v Žiline nepadlo, takže Slovan si odváža domov tri body za víťazstvo 4:2 nad Trenčínom. Zaujal však ešte jeden moment, keď v 83. minúte Comvalius zrejme nastrelil ruku de Kampsa, ale hlavný rozhodca Peter Kráľovič pokutový kop neodpískal, čo spôsobilo vlnu nevôle v tábore Trenčína a diváci rozhodcov z hracej plochy na konci zápasu vyprevadili piskotom.

    To je už z nášho prenosu všetko, ďakujem za vašu pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera, rovnako aj úspešný štart do nového pracovného týždňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj, dovidenia a dočítania pri ďalších športových prenosoch. (19:53:46)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Zvyšné minúty tohto stretnutia sa odohrávajú na polovici Trenčína a tak je jasné, že Slovan povezie domov do Bratislavy všetky tri body.
     
    90
    V druhom polčase sa nadstavujú dve minúty!
     
    89
    Rozbieha sa posledná minúta riadneho hracieho času v Žiline. Uričte by sa ešte malo niečo nadstavovať, ale zrejme to už nijak tri body pre Slovan neohrozí.
     
    88
    Čas sa už rýchlo kráti a Trenčín potrebuje na bodový zápis streliť aspoň dva góly. Kto vie, ako by sa to ešte celé vyvíjalo, keby sa pred pár minútami odpíska zrejme spravodlivý pokutový kop pre domácich.
     
    87
    Na obraze hry sa teraz nič nemení, Trenčín je pri lopte a snaží sa ešte preniknúť na polovicu súpera. Domáci však už zrejme pomaličky svoje zbrane skladajú.
     
    85
    Slovan však stále čelí útokom zo strany súpera, ale všetko zvládla a dostáva lopty do bezpečia. Zrejme to už vyzerá, že hostia pocestujú domov s troma bodmi.
     
    84
    Trenčín teraz cíti veľkú krivdu, zrejme to mala byť penalta. Ostáva dohrať tak posledné minúty druhého polčasu, Slovan aj naďalej vyhráva v Žiline nad Trenčínom o dva góly.
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Dávid Strelec, prichádza Vernon De Marco.
     
    83
    Zaujímavý moment v Žiline po ktorom je rušno! Comvalius centroval do pokutového územia hostí a trafil pravdepodobne ruku de Kampsa. Podľa opakovaných záberov sa zrejme mala kopať penalta, ale hlavný rozhodca Peter Kráľovič tak nučinil. Potom domáci predsa len dopravili loptu do siete zásluhou Bukariho, ale to už bolo z jasného ofsajdu.
     
    82
    Je tu druhá výmena na strane Trenčína. Do hry naskakuje Depetris, zrejme to tak domáci ešte budú skúšať smerom dopredu.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hamza Čataković, prichádza David Depetris.
     
    80
    Približne desať minút ostáva do konca druhého polčasu v Žiline. Zrejme sa ešte bude aj niečo nadstavovať, pomaly to však vyzerá, že Slovan domov naprázdno neodíde.
     
    79
    Po postupnom prechode do útoku sa dostal k strele van Kessel, ale mieril nepresne a rozohrávať od svojej brány bude brankár Greif.
     
    78
    Bukari sa prebil s loptou až do pokutového územia súpera, ale k presnému zakončeniu sa už nedostal. Slovan drží loptu na svojich kopačkách a nemusí sa nikam ponáhľať.
     
    77
    Trenčínu sa totižto čas kráti a Slovan je už v defenzívne pozornejší. Domáci to však stále skúšajú smerom dopredu a zrejme sa aj pustia do ofenzívneho rizika.
     
    76
    Hostia teda opäť vyhrávajú o dva góly. Toto svoje vedenie už raz v tomto zápase stratili, ale teraz je veľmi otázne, či sa Trenčínu opäť podarí vyrovnať.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Nono (ŠK Slovan Bratislava).
     
    75
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Nono, prichádza Erik Daniel.
     
    74
    Slovan dal gól!

    Autor otváracieho gólu tohto stretnutia sa takisto druhýkrát zapisuje do listiny strelcov! Trenčín nezvládol situáciu vo svojom pokutovom území, Strelec vyslal výbornú prihrávku na Medveděva, ten mal dostatok času aby si ju spracoval, následne našiel voľného ANDRAŽA ŠPORARA a ten presnou strelou do horného rohu brány upravuje stav stretnutia na 2:4!
     
    73
    Práve teraz prebehla prvá zmena v tábore Trenčína. Ihrisko opustil kapitán Kleščík, kapitánsku pásku tak prenechal brankárovi Šemrincovi. Jeho miesto zaujal Comvalius, domáci tak logicky posilnili ofenzívu.
     
    72
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Peter Kleščík, prichádza Ivenzo Comvalius.
     
    72
    Stále sme v druhom polčase neboli svedkami striedania, ktoré by mohlo priniesť prípadné väčšie oživenie. Doposiaľ sa zmena udiala ešte v prvom polčase, keď nútene musel odstúpiť Apau, ktorého nahradil Medveděv.
     
    71
    Neúnavný Trenčín ide ďalej za vyrovnaním a drží svojho dnešného súpera pod neustálym tlakom. Hostia však stále držia svoje tesné vedenia 3:2, ale ako to vyzerá na ihrisku, na body sa dnes Slovan ešte poriadne nadrie.
     
    70
    Žltú kartu dostáva Joeri de Kamps (ŠK Slovan Bratislava).
     
    69
    Trenčín v týchto posledných chvíľach poriadne búši do súpera a veľa nechýbalo, aby bolo minimálne opäť vyrovnané. Tesné vedenie Slovana drží hlavne brankár Greif, ktorý dnes v Žiline už vytiahol hneď niekoľko vynikajúcich zákrokov.
     
    68
    Výborný center pred bránu hostí, Greif vybiehal proti tomuto centru, ale ten dopadol na hlavu Čatakovića, ktorý však svojou hlavičkou tesne minul odkrytú bránu Slovana!
     
    67
    No a po ňom bolo opäť skoro vyrovnané! Koolwijk sa ocitol sám pred Greifom, ktorý išiel von zo svojej brány, ale futbalista AS Trenčín ho ani nadvakrát prekonať nedokázal!
     
    66
    Toto boli veľké zmätky v pokutovom území Slovana, k odrazenej lopte sa dostal Čataković, ale Greif vytiahol ďalší presný a výborný zákrok, po ktorom bude nasledovať rohový kop Trenčína!
     
    65
    Hosťom sa nevydaril rýchly prechod na útočnú polovicu a tak už svoju kombináciu rozbieha Trenčín. Futbalisti v bielych dresoch však majú problémy s prechodom na útočnú polovicu.
     
    64
    Ten už Trenčín sithol rozohrať, ale nič zaujímavého nám to neponúklo. Slovan tak ustál tento nápor súpera a momentálne už drží loptu na svojich kopačkách.
     
    63
    Šulek sa odhodlal k strele z väčšej vzdialenosti, mieril to do stredu brány a lopta ešte veľmi nebezpečne podskočila. Greif ju tak presne skrotiť nedokázal a tak ju Medveděv rýchlo musel odvrátiť na rohový kop.
     
    62
    To sa domácim aj vyplatilo, získali aut na útočnej polovici a po ňom už rozbiehajú svoju kombináciu. Domáci chcú čo najskôr vyrovnať, aby boli ešte v hre o prípadné víťazstvo.
     
    61
    Častejšie je teraz pri lopte Slovan, ale nedarí sa mu v prechode na útočnú polovicu. Trenčín sa však snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    60
    Po hodine hry tak Slovan vyhráva v Žiline nad Trenčínom tesne 3:2!
     
    59
    Moha sa prezentoval strelou z otočky, ale Šemrincovu bránu netrafil a tak už Trenčín rozbieha kombináciu na svojej polovici ihriska.
     
    58
    Útočné výpady sa nám tak aj naďalej striedajú na oboch stranách. Snáď teda ešte budeme svedkami nejakých presných zásahov v Žiline, oba tímy sa o to aj naďalej snažia.
     
    57
    Slovan sa teda dostáva po druhom góle Strelca do tesného vedenia, ale ako sme sa už v tomto zápase presvedčili, určite to ešte nič neznamená. V Žiline sme tak podľa očakávania svedkami veľmi kvalitného a ofenzívne ladeného stretnutia.
     
    56
    Slovan dal gól!

    A po spomínanom rohovom kope už Slovan znova vyhráva v tomto zápase! Centrovaná lopta od rohovej zástavky smerovala až pred Šemrincovu bránu, obrana Trenčína si nepostrážila DÁVIDA STRELCA a ten odrazenú loptu bezpečne dopravil do siete – 2:3!
     
    55
    Ohrozenie brány potom bolo aj na druhej strane! Slovan založil rýchly protiútok, najprv sa do zakončenia v pokutovom území Trenčína prebíjal Moha, ale lopta sa odrazila k Ljubicićovi a jeho ďalekonostný pokus musel Šemrinec vyraziť na rohový kop!
     
    54
    Nenápadný center z väčšej vzdialenosti prepadol až na zadný tyč Greifovej brány, tam sa do zakončenia z prvej dostal van Kessel, ale jeho zakončeniu chýbala potrebná razancia a tak Greif jeho pokus skrotil!
     
    53
    Pri postrannej čiare sa intenzívne rozcvičoal hosťujúci Erik Daniel. Uvidíme, kedy sa niekto z trénerov odhodlá k zmene v zostave.
     
    52
    Čataković ťahal rýchly útok svojho celku, ale napokon je z toho len postavenie mimo hru. Pri lopte je už Slovan, ktorý sa teraz snaží upokojiť diane na hracej ploche.
     
    51
    Trenčín sa aj s loptou usadil na útočnej polovici, ale k ničomu zaujímavému to neviedlo. Slovan sa potom snažil o rýchly protiútok, ale ten si domáci postrážili.
     
    50
    Úvodných päť minút druhého polčasu v Žiline tak bolo veľmi zaujímavých, prakticky sa toto stretnutie začalo odznova. Trocha ožívajú aj diváci v hľadisku.
     
    49
    Čatakovič operoval s loptou v pokutovom území a od Božikova bol poslaný k zemi. Trenčín si ihneď pýtal pokutový kop, ale hlavný rozhodca Peter Kráľovič tak neučinil.
     
    48
    Slovan sa už snaží čo najrýchlejšie otriasť a opäť sa pokúša o útočné akcie. Aj v minulosti sa ukázalo, že zápasy týchto celkov sú bohaté na góly.
     
    47
    To je určite moment, ktorý Trenčín veľmi povzbudí a psychicky pomôže. Slovan naopak prišiel o svoje dvojgólové vedenie a razom sa to tak celé otočilo. Snáď ešte uvidíme zaujímavé futbalové predstavenie v Žiline.
     
    46
    Trenčín dal gól!

    Tak to je fantastický vstup Trenčína do druhého polčasu a ihneď tu máme vyrovnaný stav! Toto bola veľká chyba v zadných radoch Slovana, Bukarí sa až veľmi ľahko s loptou prebojoval do pokutového územia, hostia ho nedokázali ustrážiť, jeho zakončenie sa od Greifa odrazilo na kopačku
    GINA VAN KESSELA a ten loptu úspešne doklepol do siete – 2:2!
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril Trenčínu. Ani jeden z trénerov nestriedal, domáci musia doháňať náskok súpera.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo v Žiline sa rozbiehalo pomalšie, ale potom sa určite bolo na čo pozerať. V 25. minúte sa ako prvý do listiny strelcov zapísal Šporar a o štyri minúty neskôr sa k nemu pridal aj Strelec a podľa vývoja na ihrisku to začínalo zaváňať debaklom pre Trenčín. Domáci sa však rýchlo z týchto dvoch úderov otriasli, výrazne pridali na aktivite a začali hroziť. Na 1:2 sa podarilo znížiť Roguljićovi a vyrovnanie na kopačke mal Bukari, ktorého však fantastickým zákrokom vychytal z tesnej blízkosti brankár Greif. Záver prvého polčasu potom ďalej patril Trenčínu, ale vyrovnania sa už nedočkal.

    Verme tak, že pred nami je ešte aj zaujímavý druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:01.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Bukari sa dostal do veľkej šance a postupoval na brankára Greifa, následne padol na zem a dožadoval sa pokutového kopu. Hore je však zástavka postranného rozhodu, ktorý signalizuje ofsajd!
     
    44
    Beží posledná minúta prvého polčasu v Žiline. Čoskoro by sme mali získať informáciu o nadstavenom čase, záver prvého dejstva jednoznačne patrí Trenčínu.
     
    43
    V krátkosti zahrával Trenčín ďalší rohový kop, ale aj v tomto prípade to defenzíva Slovana ustála. Blíži sa záver prvého polčasu a domáci sú stále hladní po vyrovnaní.
     
    42
    Trenčín potom ešte zahrával rohový kop, ale ten si už Slovan postrážil. Greifa môžu teraz jeho spoluhráči velebiť, toto bol neskutočný zákrok a len vďaka nemu sú stále v tesnom vedení.
     
    41
    Greif zachránil hostí od druhého inkasovaného gólu! Čataković dobehol v pokutovom území dlhú prihrávku, následne prihrával pred bránu na úplne voľného Bukariho, ktorého však v stopercentnej šanci vychytal parádným zákrokom Greif!
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu v Žiline, ale určite ešte môžme očakávať, že sa bude aj niečo nadstavovať.
     
    39
    Snaha to teda je, ale toto zakončenie z väčšej vzdialenosti bolo nepresné. Slovan je však už častejšie pod tlakom a musí sa teda vyvarovať každnej jednej chybe.
     
    38
    A ešte ostáva v prvom polčase trocha času, aby sa Trenčín pokúsil o prípadné vyrovnanie pred prestávkou. Podarí sa to domácim?
     
    37
    Trenčín dal gól!

    Trenčínu sa napokon predsa len podarilo stav skorigovať! Toto bola pekná akcia zo strany domácich, centrovanú loptu do pokutového územia z pravej strany síce hostia ešte odvrátili, ale rýchlo sa k nej dostal ANTE ROGULJIĆ a ten prepálil všetko čo mu stálo v ceste – 1:2!
     
    36
    Zrodila sa však rýchla útočná akcia hostí, Strelec nabehol s loptou do otvoreného priestoru a v pokutovom území prihrával na Mohu, ktorý sa však previnil iba útočný faulom, hosťujúci futbalista sa naopak doažadoval pokutového kopu.
     
    35
    Trenčín sa po krátkej dobe znova presúva na útočnú polovicu, určite by domáci chceli do konca polčasu aspoň tento nepriaznivý stav skorigovať.
     
    34
    Žltú kartu dostáva Abdul Zubairu (AS Trenčín).
     
    32
    Božikov padá po nedovolenom zákroku súpera a tak Trenčín vo svojom útočnom ťažení pokračovať nemôže. Slovan bude rozohrávať loptu zo svojej polovice ihriska.
     
    31
    Naopak Trenčín má pred sebou veľmi náročnú úlohu, musí zmazať dvojgólové manko súpera, ak ešte pomýšľa na body z tohto stretnutia. Navyše, defenzíva si môže spytovať svedomie pri oboch góloch súpera.
     
    30
    Polhodina z tohto stretnutia v Žiline je už minulosťou, Slovan je momentálne na koni. Vyhráva o dva góly a ešte nečelil žiadnemu vážnemu ohrozeniu.
     
    29
    Slovan dal gól!

    Ale zakrátko je tu druhý gól Slovana! Aj v tomto prípade môžme hovoriť o hrubej chybe obrany Trenčína, keď v pokutovom území Moha pekne pätičkou sklepol loptu pre DÁVIDA STRELCA a to následne vo veľkej šanci nezaváhal – 0:2!
     
    28
    Trenčín na nič nečaká a rýchlo sa tak snaží odpovedať. Slovan však v tejto chvíli výborne bráni stred poľa a svojho dnešného súpera k ničomu nepúšťa.
     
    27
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mitch Apau, prichádza Jurij Medveděv.
     
    26
    Šporar sa tak v tejto chvíli dostáva na čelo ligových strelcov, keď na svojom konte má už šesť gólov. Trenčín tak teraz bud musieť doťahovať náskok súpera.
     
    25
    Slovan dal gól!

    Je tu otvárací zásah tohto stretnutia, o ktorý sa postaral hosťujúci Slovan a tak sa ako prvý ujíma vedenia v tomto zápase! Defenzíva Trenčína teraz vážne pochybila, keď nezachytila túto loptu za ktorou sa okamžite rozbehol ANDRAŽ ŠPORAR, ktorý sa presnou strelou presadil aj cez dvoch obrancov súpera a loptu posila presne k vzdialenejšej žrdi – 0:1!
     
    24
    Trenčín svoj pobyt na útočnej polovici ukončil len nedovoleným zákrokom a tak je pri lopte Slovan. Domáci sa tak rýchlo vracajú späť na svoju polovicu ihriska.
     
    23
    Čo úspešne zvládol, ale zakrátko sa Trenčín znova dostáva k lopte a rozbieha svoju kombináciu na útočnej polovici. Medzičasom sme sa už dostali do druhej polovice prvého polčasu.
     
    22
    Aj sa to futbalistom Trenčína vyplatilo, po rýchlom protiútoku a strele Koolwijka získava Trenčín rohový kop. Slovan sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    21
    Dlhšiu dobu teraz Slovan drží loptu na svojich kopačkách a snaží sa pritlačiť na súpera. Trenčín sa však už snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    20
    Obranca Slovana sa napokon vrátil na ihrisko, ale otázka je, že dokedy bude môcť pokračovať. Slovan je momentálne pri lopte a snaží sa o postupný prechod do útoku.
     
    19
    Apau za pomoci odkrýval za postrannú čiaru, kde je ešte ošetrovaný, ale toto už vyzerá na vynútené striedanie. Dianie na hracej ploche už plynnie ďalej, Slovan hrá v tejto chvíli s 10 hráčmi.
     
    18
    Hra je teraz prerušená, na ihrisku ostal ležať spomínaný van Kessel a Apau. Futbalista Trenčína je už na nohách, ale obranca Slovana zrejme dnes dohral.
     
    17
    van Kessel sa postaral o druhú strelu Trenčína do priestoru brány. Po zisku lopty sa šikovne otočil a oklamal tak obranu súpera, jeho následný strelecký pokus bol však málo razantný a Greif si aj v tomto prípade pripísal ľahký zákrok.
     
    16
    Trenčín sa už snaží o rýchlu odpoveď. Čataković sa chcel presadiť individuálne, ale cez obranu súpera sa mu až do pokutového územia preniknúť nepodarilo.
     
    15
    Dve predchádzajúce situácie teda poriadne preverili defenzívu Trenčína a aj brankára Šemrinca. Trenčín tak ustál tento nápor súpera a stále sa teda v Žiline pokračuje za bezgólového stavu.
     
    14
    A po ňom mohol Slovan ísť do vedenia! Nono výborne zakrútil center pred bránu súpera, kde sa do zakončenia dostal Strelec, ale Šulek výborne zasiahol na bránkovej čiare a hostí získavajú v krátkosti aj druhý rohový kop!
     
    13
    Ljubicić si pekne nabehol tesne pred pokutové územie Trenčína, následne sa poriadne oprel do tejto strely a Šemrinec musel pozorným zákrokom vyraziť loptu na prvý rohový kop v tomto zápase!
     
    12
    Oba celky sa síce snažia niečo v ofenzíve vymyslieť, ale na polovici súpera sa prezentujú len nepresnými prihrávkami. Snáď čoskoro uvidíme aj niečo zaujímavejšie.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka z tohto stretnutia v Žiline je už minulosťou, zatiaľ sme nič zaujímavého nevideli. Ani atmosféra v hľadisku nie je moc futbalová, tribúny skôr zívajú prázdnotou.
     
    10
    Šporar sa však ocitol len v ofsajde, takže hostia z tohto útoku nič nevyťažili. Uvidíme, čo nám teraz predvedie Trenčín, ktorý už s loptou kombinuje na útočnej polovici.
     
    9
    Nedovoleným zákrokom sa na druhej strane potom previnili aj futbalisti AS, brankár Greif sa zapojil do kombinácie svojho tímu a Slovan sa už snaží o založenie útočnej akcie.
     
    8
    Hra je na malú chvíľu prerušená, na ihrisku ostáva ležať Roguljić, ale je už v poriadku a bude môcť v tomto stretnutí pokračovať. Pri lopte je tak teraz Trenčín.
     
    7
    Následne Slovan narobil poriadny vietor v pokutovom území súpera. Šulek zaváhal v obrane a Šporar vyslal presnú prihrávku na Nona, ale ten už zakončiť nestihol.
     
    6
    Je tu prvá strela do priestoru brány v tomto stretnutí. Postaral sa o ňu Zubairu, keď po rýchlom získaní lopty do skúšal spoza pokutového územia, ale prvý zákrok v tomto zápase si pripísal brankár Greif.
     
    5
    Nono sa snažil rozvinúť útok Slovana, ale v súboji so Zubairom neuspel a autové vhadzovanie získava Trenčín. Bude to v strede poľa a tak sa hostia musia vrátiť späť.
     
    4
    Trenčín sa cez postupné prihrávky prepracoval až na útočnú polovicu, ale tam sa previnil len faulom na Šporara a tak je už pri lopte Slovan. Troška pomalší úvod stretnutia z oboch strán.
     
    3
    Momentálne je pri lopte Trenčín, ktorému sa však nedarí v prechode do útoku. Sledujeme tak výmenu lôpt futbalistov v bielom na vlastnej polovici ihriska.
     
    2
    Slovan sa ihneď po výkope pokúšal o prienik na útočnú polovicu, ale nepresná prihrávka smerovala len do autu. Potom sa Trenčín prezentoval rýchlou útočnou akciu, ale Bukari nestihol dobehnúť dlhú prihrávku.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu celku, ktorý odohrá toto stretnutie v tmavomodrých dresoch. Trenčín o tri body zabojuje v bielej sade.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami stretnutia prítomné na hracej ploche, prvý polčas v Žiline sa tak čoskoro začne! Prajem príjemný športový zážitok.
     
    Prajem príjemný futbalový večer! Dnes je na programe posledný zápas deviateho kola Fortuna ligy a na štadióne v Žiline proti sebe nastúpia AS Trenčín a ŠK Slovan Bratislava. V prechodnom domove Trenčína sa môžu diváci tešiť na atraktívny súboj, v Žiline sa predstaví náš pohárový účastník v Európskej lige ŠK Slovan Bratislava, ktorý v utorok senzačne doma zdolal Bestikas Istanbul 4:2 a tak je určite výborne naladený na toto stretnutie. Ak by dnes Trenčín v tomto zápase zvíťazil, tak sa vďaka lepšiemu vzájomnému stretnutie posunie na piate miesto pred Trnavu, Slovan v prípade akéhokoľvek výsledku ostane na druhom mieste za vedúcou Žilinou. Verme tak, že uvidíme kvalitný futbal, s množstvom zaujímavých momentov. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Peter Kráľovič – Branislav Hancko, Peter Kováč – Adam Jekkel. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Kleščík (C), Keston – Zubairu, Koolwijk, Roguljić – Bukari, Čataković, van Kessel

    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Comvalius, Slávik, Križan, Corryn, Depetris

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau, Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Ljubicić, de Kamps – Strelec, Nono, Moha – Šporar

    Náhradníci: Šulla – Rabiu, Dražić, Medveděv, Daniel, Holman

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Branislav Hancko, Peter Kováč – Adam Jekkel
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá AS Trenčín a ŠK Slovan Bratislava. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

    Fortuna liga cez víkend pokračuje deviatym kolom, v nedeľu sa odohrá posledné stretnutie tohto kola. V Žiline, na štadióne Pod Dubňom sa diváci môžu tešiť na atraktívne stretnutie medzi Trenčínom, ktorý má v Žiline prechodný domov, a slovenským zástupcom v Európskej lige ŠK Slovan Bratislava.

    AS Trenčín:
    Trenčín má momentálne na svojom konte 11 bodov a predbežne sa tak v tabuľke nachádza na šiestom mieste. Vlani musel Trenčín bojovať v baráži s Popradom o udržanie sa v najvyššej súťaží, tento rok by zrejme rád prenikol práve medzi najlepšiu šestku. AS ťahal peknú šnúru troch výhier v rade, ale prerušila ju remíza v predposlednom kole s Nitrou a v tom poslednom ťahal Trenčín za kratší koniec, keď podľahol v Michalovciach 2:1.

    ŠK Slovan Bratislava:
    Slovan zažíva momentálne veľmi vydrené obdobie. Sezónu síce hostia odštartovali vypadnutím hneď v prvom predkole Ligy majstrov, ale potom mužstvo prebral ako dočasný tréner Ján Kozák ml. a ten ho dotiahol až do skupinovej fázy Európskej ligy, čím si svoju trénersku stoličku udržal. Svoje prvé vystúpenie má už Slovan v Európskej lige úspešne za sebou, vo štvrtok senzačne doma porazil Bestikas Istanbul 4:2 a tak do Žiliny určite pricestoval vo výbornej nálade.

    Toto stretnutie v Žiline tak ľubuje atraktívne stretnutie a my verme, že to oba tímy potvrdia aj svojimi výkonmi na ihrisku. Sledujte náš online prenos!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 37. Roguljić, 46. van Kessel – 25. Šporar, 29. Strelec (Moha), 56. Strelec, 74. Šporar (Medveděv)

    Karty:   34. Zubairu (TRE) – 70. de Kamps (SBA), 75. Nono (SBA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 13:6. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 20:11.
    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Kleščík (C) (72. Comvalius), Keston – Zubairu, Koolwijk, Roguljić – Bukari, Čataković (81. Depetris), van Kessel.
    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Comvalius, Slávik, Križan, Corryn, Depetris.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau (27. Medveděv), Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Ljubicić, de Kamps – Strelec (83. De Marco), Nono (75. Daniel), Moha – Šporar.
    Náhradníci: Šulla – Rabiu, Dražić, Medveděv, Daniel, Holman, De Marco.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Branislav Hancko, Peter Kováč – Adam Jekkel