Trenčín – Slovan Bratislava 2:4 (kon.)
koniec
AS Trenčín
2:4 (1:2)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 22.09.2019, 18:00 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    74
    Slovan dal gól!

    Autor otváracieho gólu tohto stretnutia sa takisto druhýkrát zapisuje do listiny strelcov! Trenčín nezvládol situáciu vo svojom pokutovom území, Strelec vyslal výbornú prihrávku na Medveděva, ten mal dostatok času aby si ju spracoval, následne našiel voľného ANDRAŽA ŠPORARA a ten presnou strelou do horného rohu brány upravuje stav stretnutia na 2:4!
     
    56
    Slovan dal gól!

    A po spomínanom rohovom kope už Slovan znova vyhráva v tomto zápase! Centrovaná lopta od rohovej zástavky smerovala až pred Šemrincovu bránu, obrana Trenčína si nepostrážila DÁVIDA STRELCA a ten odrazenú loptu bezpečne dopravil do siete – 2:3!
     
    46
    Trenčín dal gól!

    Tak to je fantastický vstup Trenčína do druhého polčasu a ihneď tu máme vyrovnaný stav! Toto bola veľká chyba v zadných radoch Slovana, Bukarí sa až veľmi ľahko s loptou prebojoval do pokutového územia, hostia ho nedokázali ustrážiť, jeho zakončenie sa od Greifa odrazilo na kopačku
    GINA VAN KESSELA a ten loptu úspešne doklepol do siete – 2:2!
     
    37
    Trenčín dal gól!

    Trenčínu sa napokon predsa len podarilo stav skorigovať! Toto bola pekná akcia zo strany domácich, centrovanú loptu do pokutového územia z pravej strany síce hostia ešte odvrátili, ale rýchlo sa k nej dostal ANTE ROGULJIĆ a ten prepálil všetko čo mu stálo v ceste – 1:2!
     
    29
    Slovan dal gól!

    Ale zakrátko je tu druhý gól Slovana! Aj v tomto prípade môžme hovoriť o hrubej chybe obrany Trenčína, keď v pokutovom území Moha pekne pätičkou sklepol loptu pre DÁVIDA STRELCA a to následne vo veľkej šanci nezaváhal – 0:2!
     
    25
    Slovan dal gól!

    Je tu otvárací zásah tohto stretnutia, o ktorý sa postaral hosťujúci Slovan a tak sa ako prvý ujíma vedenia v tomto zápase! Defenzíva Trenčína teraz vážne pochybila, keď nezachytila túto loptu za ktorou sa okamžite rozbehol ANDRAŽ ŠPORAR, ktorý sa presnou strelou presadil aj cez dvoch obrancov súpera a loptu posila presne k vzdialenejšej žrdi – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Góly: 37. Roguljić, 46. van Kessel – 25. Šporar, 29. Strelec (Moha), 56. Strelec, 74. Šporar (Medveděv)

    Karty:   34. Zubairu (TRE) – 70. de Kamps (SBA), 75. Nono (SBA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 13:6. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 20:11.
    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Kleščík (C) (72. Comvalius), Keston – Zubairu, Koolwijk, Roguljić – Bukari, Čataković (81. Depetris), van Kessel.
    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Comvalius, Slávik, Križan, Corryn, Depetris.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau (27. Medveděv), Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Ljubicić, de Kamps – Strelec (83. De Marco), Nono (75. Daniel), Moha – Šporar.
    Náhradníci: Šulla – Rabiu, Dražić, Medveděv, Daniel, Holman, De Marco.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Branislav Hancko, Peter Kováč – Adam Jekkel