Trenčín – Slovan Bratislava 2:4 (kon.)
koniec
AS Trenčín
2:4 (1:2)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 22.09.2019, 18:00 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Dávid Strelec, prichádza Vernon De Marco.
     
    83
    Zaujímavý moment v Žiline po ktorom je rušno! Comvalius centroval do pokutového územia hostí a trafil pravdepodobne ruku de Kampsa. Podľa opakovaných záberov sa zrejme mala kopať penalta, ale hlavný rozhodca Peter Kráľovič tak nučinil. Potom domáci predsa len dopravili loptu do siete zásluhou Bukariho, ale to už bolo z jasného ofsajdu.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hamza Čataković, prichádza David Depetris.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Nono (ŠK Slovan Bratislava).
     
    75
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Nono, prichádza Erik Daniel.
     
    74
    Slovan dal gól!

    Autor otváracieho gólu tohto stretnutia sa takisto druhýkrát zapisuje do listiny strelcov! Trenčín nezvládol situáciu vo svojom pokutovom území, Strelec vyslal výbornú prihrávku na Medveděva, ten mal dostatok času aby si ju spracoval, následne našiel voľného ANDRAŽA ŠPORARA a ten presnou strelou do horného rohu brány upravuje stav stretnutia na 2:4!
     
    72
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Peter Kleščík, prichádza Ivenzo Comvalius.
     
    70
    Žltú kartu dostáva Joeri de Kamps (ŠK Slovan Bratislava).
     
    68
    Výborný center pred bránu hostí, Greif vybiehal proti tomuto centru, ale ten dopadol na hlavu Čatakovića, ktorý však svojou hlavičkou tesne minul odkrytú bránu Slovana!
     
    67
    No a po ňom bolo opäť skoro vyrovnané! Koolwijk sa ocitol sám pred Greifom, ktorý išiel von zo svojej brány, ale futbalista AS Trenčín ho ani nadvakrát prekonať nedokázal!
     
    66
    Toto boli veľké zmätky v pokutovom území Slovana, k odrazenej lopte sa dostal Čataković, ale Greif vytiahol ďalší presný a výborný zákrok, po ktorom bude nasledovať rohový kop Trenčína!
     
    56
    Slovan dal gól!

    A po spomínanom rohovom kope už Slovan znova vyhráva v tomto zápase! Centrovaná lopta od rohovej zástavky smerovala až pred Šemrincovu bránu, obrana Trenčína si nepostrážila DÁVIDA STRELCA a ten odrazenú loptu bezpečne dopravil do siete – 2:3!
     
    55
    Ohrozenie brány potom bolo aj na druhej strane! Slovan založil rýchly protiútok, najprv sa do zakončenia v pokutovom území Trenčína prebíjal Moha, ale lopta sa odrazila k Ljubicićovi a jeho ďalekonostný pokus musel Šemrinec vyraziť na rohový kop!
     
    54
    Nenápadný center z väčšej vzdialenosti prepadol až na zadný tyč Greifovej brány, tam sa do zakončenia z prvej dostal van Kessel, ale jeho zakončeniu chýbala potrebná razancia a tak Greif jeho pokus skrotil!
     
    46
    Trenčín dal gól!

    Tak to je fantastický vstup Trenčína do druhého polčasu a ihneď tu máme vyrovnaný stav! Toto bola veľká chyba v zadných radoch Slovana, Bukarí sa až veľmi ľahko s loptou prebojoval do pokutového územia, hostia ho nedokázali ustrážiť, jeho zakončenie sa od Greifa odrazilo na kopačku
    GINA VAN KESSELA a ten loptu úspešne doklepol do siete – 2:2!
     
    41
    Greif zachránil hostí od druhého inkasovaného gólu! Čataković dobehol v pokutovom území dlhú prihrávku, následne prihrával pred bránu na úplne voľného Bukariho, ktorého však v stopercentnej šanci vychytal parádným zákrokom Greif!
     
    37
    Trenčín dal gól!

    Trenčínu sa napokon predsa len podarilo stav skorigovať! Toto bola pekná akcia zo strany domácich, centrovanú loptu do pokutového územia z pravej strany síce hostia ešte odvrátili, ale rýchlo sa k nej dostal ANTE ROGULJIĆ a ten prepálil všetko čo mu stálo v ceste – 1:2!
     
    34
    Žltú kartu dostáva Abdul Zubairu (AS Trenčín).
     
    29
    Slovan dal gól!

    Ale zakrátko je tu druhý gól Slovana! Aj v tomto prípade môžme hovoriť o hrubej chybe obrany Trenčína, keď v pokutovom území Moha pekne pätičkou sklepol loptu pre DÁVIDA STRELCA a to následne vo veľkej šanci nezaváhal – 0:2!
     
    27
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mitch Apau, prichádza Jurij Medveděv.
     
    25
    Slovan dal gól!

    Je tu otvárací zásah tohto stretnutia, o ktorý sa postaral hosťujúci Slovan a tak sa ako prvý ujíma vedenia v tomto zápase! Defenzíva Trenčína teraz vážne pochybila, keď nezachytila túto loptu za ktorou sa okamžite rozbehol ANDRAŽ ŠPORAR, ktorý sa presnou strelou presadil aj cez dvoch obrancov súpera a loptu posila presne k vzdialenejšej žrdi – 0:1!
     
    14
    A po ňom mohol Slovan ísť do vedenia! Nono výborne zakrútil center pred bránu súpera, kde sa do zakončenia dostal Strelec, ale Šulek výborne zasiahol na bránkovej čiare a hostí získavajú v krátkosti aj druhý rohový kop!
     
    13
    Ljubicić si pekne nabehol tesne pred pokutové územie Trenčína, následne sa poriadne oprel do tejto strely a Šemrinec musel pozorným zákrokom vyraziť loptu na prvý rohový kop v tomto zápase!

    Miroslav Revaj

    Góly: 37. Roguljić, 46. van Kessel – 25. Šporar, 29. Strelec (Moha), 56. Strelec, 74. Šporar (Medveděv)

    Karty:   34. Zubairu (TRE) – 70. de Kamps (SBA), 75. Nono (SBA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 13:6. Střely mimo: 7:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 20:11.
    AS Trenčín: Šemrinec – Ligeon, Šulek, Kleščík (C) (72. Comvalius), Keston – Zubairu, Koolwijk, Roguljić – Bukari, Čataković (81. Depetris), van Kessel.
    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Comvalius, Slávik, Križan, Corryn, Depetris.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Apau (27. Medveděv), Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Ljubicić, de Kamps – Strelec (83. De Marco), Nono (75. Daniel), Moha – Šporar.
    Náhradníci: Šulla – Rabiu, Dražić, Medveděv, Daniel, Holman, De Marco.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Branislav Hancko, Peter Kováč – Adam Jekkel