Amiens – Bordeaux 1:3 (kon.) | Brest – Lyon 2:2 (kon.) | Lille – Štrasburg 2:0 (kon.)
Montpellier – Nîmes 1:0 (kon.) | Nantes – Rennes 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Metz 0:1 (kon.)
Toulouse – Angers 0:2 (kon.) | Paríž – Remeš 0:2 (kon.)
koniec
Toulouse FC
0:2 (0:0)
Angers SCO
cz Streda 25.09.2019, 19:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:12. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:12. (20:52:34)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Angers, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. I ve druhém dějství jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, avšak i nadále platilo, že směrem dopředu bylo nebezpečnější Angers, které opět několikrát prověřilo brankáře Reyneta. Naopak domácí celek nepodal zrovna nejlepší výkon, Toulouse se především trápilo směrem dopředu, za celý zápas si nevytvořilo ani jednu stoprocentní šanci. Navíc ke konci zápasu se hosté střelecky prosadili, a sice hned dvakrát.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. Rachid ALIOUI - 0:2
     
    90+5
    Angers právě vstřelilo branku!
    Je tu definitivní tečka za dnešním utkáním! Domácí obrana zapomněla na zadní vrátka, do nich pronikla hned dvojice protihráčů, přičemž Ninga předkládal před prázdnou branku na RACHIDA ALIOUIHO, který měl snadnou práci.
     
    90+4
    Poté se Said pokoušel přenést hru na pravou stranu, avšak před hranicí pokutového území číhala smečka protihráčů, která odklidila míč do bezpečí.
     
    90+3
    Domácí sice dopravili míč do sítě, avšak hlavní sudí už předtím odpískal útočný faul.
     
    90+1
    Před hostujícího brankáře přiletěl další centr, avšak i tentokráte dosedl přesně na hlavu jednoho z obránců soupeře. Toulouse bude zahrávat roh.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
    89. Rachid ALIOUI - 0:1
     
    89
    Angers právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom jsme se dočkali úvodní branky! Angers si totiž vybojovalo standardní situaci z velice nebezpečné vzdálenosti od branky. K rozehrávce se nakonec postavil RACHID ALIOUI, jehož náramná rána pod břevno směřovala mimo dosah domácího brankáře.
     
    88
    Manceau si nakonec pro spolupráci vybral Cappella, který otřel hrací předmět o nohu protihráče. To znamená, že se Angers s autem posunulo blíže.
     
    87
    Míč se opět ocitl za postranní lajnou, což Angers přinese další autové vhazování.
     
    86
    Jenomže rozehrávka standardní situace nebyla vůbec dobrá, ba naopak. Centr do přehuštěného prostoru se nakonec snesl do rukavic brankáře Butelleho.
     
    85
    Velice chytrým způsobem to provedl Gradel, který naznačil manévr do volného prostoru, načež se vydal opačným směrem, což přineslo nedovolený zákrok.
     
    84
    Po rychlém protiútoku se k sympatickému zakončení dostal Alioui, kterému se nepovedlo zakončit dle představ. Výsledkem je střelecký pokus vysoko nad.
     
    83
    Ta nakonec přinesla centr do pokutového území, který pouze proletěl celou šestnáctkou. Žádný z hráčů tak nezasahoval, k volnému předmět se jako první dostal Pajot.
     
    82
    Obrannou povinnost si před malým momentem splnil hostující Pavlović, který i přesto odvracel pouze na kopačku domácích, kteří rozjeli další kombinaci.
     
    81
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Antonin Bobichon, přichází Vincent Pajot.

    David Suchý

    Góly: 89. Alioui, 90+5. Alioui (Ninga)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:12. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:12.
    Toulouse FC: Reynet – Moreira, Šoji (46. Amian), Isimat-Mirin, Issiaga Sylla – I. Sangaré, Vainqueur – Saïd, Dossevi (C), Boisgard (66. Gradel) – Koulouris (77. Leya Iseka).
    Náhradníci: Goicoechea – Gradel, Leya Iseka, Makengo, Sanogo, Sidibé, Amian.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, Pavlović, Thomas (C), Pellenard – Santamaría – Ninga, Fulgini (69. Capelle), Bobichon (81. Pajot), Pereira Lage – Bahoken (62. Alioui).
    Náhradníci: Petković – Alioui, Capelle, Pajot, I. Traoré, Mangani, Kanga.

    Rozhodca: Thual – Lombard, Drouet