Mallorca – Espanyol 2:0 (kon.) | Vigo – Bilbao 1:0 (kon.) | Valladolid – Atlético Madrid 0:0 (kon.)
Sociedad – Getafe 1:2 (kon.) | Barcelona – Sevilla 4:0 (kon.)
koniec
Real Valladolid
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Nedeľa 06.10.2019, 16:00Španielska LaLiga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V dnešnom zápase sme videli útočné snaženie nie len od hráčov Atlética Madrid ale aj Valladolidu. Napriek tomu obom mužstvám chýbali častejšie strely na bránu a kľúčové nahrávky v šestnástke. Domácich môže najviac mrzieť nepremenená penalta Sandra Ramíreza ešte v prvom polčase. Madrid mal jednu veľkú príležitosť keď striedajúci Ángel Correa trafil tyč Masipovej brány. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (17:58:39)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Héctor Herrera (Atlético Madrid) si chcel vypýtať faul na hranici šestnástky, no rozhodca ukazuje, že má pokračovať v hre. Pri lopte je Jordi Masip, ktorý sa s rozohrávkou neponáhľa.
     
    90+1
    V závere zápasu sú častejšie pri lopte hostia. Madrid má autové vhadzovanie a Kieran Trippier naznačuje, že to pošle do šestnástky.
     
    90
    Rozhodca pridal druhému polčasu 3 minúty.
     
    89
    Strely na bránu: 1:1
     
    88
    Žltú kartu dostáva Thomas Lemar (Atlético Madrid).
     
    86
    V závere zápasu vidíme útočiť nie len hráčov Madridu ale aj domáci celok, ktorý by chcel strhnúť vedenie na svoju stranu.
     
    85
    Anuar Tuhami (Valladolid) dostal nepríjemný zásah do pravého členka. Tento zákrok sa mu v závere zápasu bude ťažko rozbehávať.
     
    84
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Míchel, prichádza Anuar Tuhami.
     
    83
    Diego Costa (Atlético Madrid) dostal príliš nepresný center do šestnástky a loptu už nedokázal spracovať. Bude nasledovať odkop od brány domácich.
     
    82
    Po centri do šestnástky sa k zakončeniu dostal Joaquin Fernández (Valladolid). Všetko však zastavil čiarový rozhodca kvôli ofsajdu.
     
    81
    Kieran Trippier (Atlético Madrid) zastavil rozbehnutého Walda Rubia odstrčením až za postrannú čiaru kde zvalil aj domáceho trénera.
     
    80
    Enes Ünal (Valladolid) chcel skúsiť pozornosť brankára strelou z veľkej vzdialenosti, no trafil len hráča stojaceho pred ním.
     
    79
    Ángel Correa (Atlético Madrid) si spravil priestor a prudko vystrelil. Loptu napálil do žrdi Masipovej brány.
     
    78
    Ángel Correa (Atlético Madrid) dostal nahrávku do šestnástky od rozbehnutého Renana Lodiho, no loptu si nedokázal dobre spracovať.
     
    77
    Thomas Lemar (Atlético Madrid) si otestoval svoje individuálne schopnosti a dostal sa až pred šestnástku. Tam po obrannom zákroku spadol a pýtal si faul, no rozhodca nereaguje.
     
    76
    Nacho Martínez (Valladolid) nevedel čo s loptou a pod tlakom zvolil iba dlhý nepresný center na súperovi polovicu.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Waldo Rubio (Real Valladolid).

    Martin Schlosser

    Góly:

    Karty:   2. Nacho Martínez (RVL), 10. T. Villa (RVL), 28. Moyano (RVL), 48. Plano (RVL), 53. Fernández (RVL), 75. Rubio (RVL) – 25. Morata (ATM), 45+1. Saúl Ñíguez (ATM), 59. Félix (ATM), 88. Lemar (ATM)

    Nepremenená penalta: 37. Sandro Ramírez (RVL), mimo


    Real Valladolid: Masip – Moyano (C), Olivas, Karim, Nacho Martínez – Plano, Fernández, Míchel (84. Tuhami), T. Villa (64. Rubio) – Guardiola, Sandro Ramírez (68. Ünal).
    Náhradníci: Lunin – El Hacen, Hervías, Ünal, Tuhami, Rubio, Antoñito.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Lodi – Félix (61. Á. Correa), Partey, Koke (C) (65. Lemar), Saúl Ñíguez – D. Costa, Morata (71. H. Herrera).
    Náhradníci: Adán – Arias, Á. Correa, H. Herrera, M. Llorente, Lemar, Felipe.