Třinec – Lausanne 2:1 (po pr.) | Pelicans Lahti – Junosť Minsk 2:4 (kon.) | EC-KAC – Biel 3:6 (kon.)
Zug – Plzeň 5:2 (kon.)
koniec
EV Zug
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
cz Streda 09.10.2019, 19:45 • Bossard Arena • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:49 LANGENEGGER - 5:2
     
    47:49
    Zug právě vstřelil branku!
    Kolářovi se nepovedla rozehrávka podle představ a domácí trestají. LIVIO LANGENEGGER dostal od Leuenbergera přihrávku mezi kruhy a vracejícího se plzeňského gólmana překonal střelou po ledě k levé tyčce. Asistence: Sven Leuenberger.
    39:45 MARTSCHINI - 4:2
     
    39:45
    Zug právě vstřelil branku!
    Domácí se rozstříleli a těsně před koncem druhé části odskakují na rozdíl dvou gólů. Thorell z pravého kruhu našel na levém kruhu najíždějícího LINA MARTSCHINIHO, který se raduje z druhého gólu během 80 sekund! Z první zakončil opět do poloprázdné branky, Kolář se nestačil přesunout. Asistence: Erik Thorell a Oscar Lindberg.
    38:25 MARTSCHINI - 3:2
     
    38:25
    Zug právě vstřelil branku!
    Nádherná akce švýcarského týmu a Zug poprvé v zápase vede, využívá druhou přesilovku! Martschini přihrál Hofmannovi, který se parádně prokličkoval přes plzeňskou defenzivu a předložil puk zpět LINU MARTSCHINIMU, který už měl jednoduchou práci a dorazil kotouč do poloprázdné branky. Asistence: Gregory Hofmann a Raphael Diaz.
    31:59 SIMION - 2:2
     
    31:59
    Zug právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty stačily domácím na dohnání dvougólového manka! Martschini nabídl kotouč na teč DARIU SIMIONOVI, který parádní střílenou přihrávkou nepohrdl a poslal kotouč ka Kristána Koláře. Asistence: Lino Martschini.
    29:19 THORELL; - 1:2
     
    29:19
    Zug právě vstřelil branku!
    Po sedmnácti sekundách ovšem domácí snižují! Veliký závar před plzeňskou brankou, Kolář nedokázal kotouč přikrýt, nejlépe se zorientoval ERIK THORELL a doklepl puk do sítě. Je to tak znovu o gól. Asistence: Oscar Lindberg a Dominik Schlumpf.
    29:02 ČEREŠŇÁK - 0:2
     
    29:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychle rozehraná přesilovková akce a Západočeši jdou do dvoubrankového vedení! PETER ČEREŠŇÁK měl po Kaňákově pasu hodně prostoru na levém kruhu, zpracoval si kotouč a vypálil do vzdálenějšího horního rohu! Asistence: Lukáš Kaňák a Miroslav Indrák.
    13:11 STRAKA - 0:1
     
    13:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Avšak první útočná formace indiánů zůstala v útočném pásmu a otevírá skóre! Petr Kodýtek zpoza branky viděl na levém kruhu najíždějícího Vojtěcha Budíka, který si zpracoval puk a tečovanou střelou překonal Hollensteina. Nejprve puk zasáhl obráncovu hůl, poté také hokejku PETRA STRAKY! Šťastný gól pro Škodovku, který však vyplynul z tlaku. Asistence: Vojtěch Budík a Petr Kodýtek.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 30. Thorell; (Lindberg, Schlumpf), 32. Simion (Martschini), 39. Martschini (Hofmann, Diaz), 40. Martschini (Thorell, Lindberg), 48. Langenegger (Leuenberger) – 14. Straka (Budík, Kodýtek), 30. Čerešňák (Kaňák, Indrák)


    EV Zug: Hollenstein (Genoni) – Stadler, Diaz, Alatalo, Schlumpf, Zryd, Thiry, Wütrich – Hofmann, Kovář, Klingberg – Thorell, Lindberg, Martschini – Bachofner, McIntyre, Simion – Zehnder, Albrecht, Leuenberger – Langenegger
    HC Škoda Plzeň: Kolář (Micka) – Moravčík, Kaňák, Budík, Čerešňák, Pulpán, Vráblík, Houdek – Straka, Kodýtek, Eberle – Němec, Vlach, Indrák – Pour, Heřman, Rob – Kolda, Přikryl, Kantner

    Rozhodca: Vikman, Stricker – Progin, Ambrosetti