Litoměřice – Kadaň 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 2:8 (kon.) | Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
Motor ČB – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Chomutov – Poruba 2011 8:3 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
8:3 (2:2, 2:1, 4:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
cz Streda 09.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance Liga (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, které Piráti ovládli díky vstupu do poslední třetiny. Chomutovští se hned třikrát radovali ve dvaačtyřicáté minutě, kdy soupeři usadili poslední ránu. Ovšem Poruba až na třetí třetinu byla více než vyrovnaným soupeřem, jenomže hokej se hraje šedesát minut a ne jenom dvě třetiny.

    Střely na branku: 31:40 (20:22:24)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Ještě jeden zákrok pro Dominika Pavláta, který se musel znovu přesunout s přihrávkou a zastavit pokus Patrika Husáka od modré čáry.
    59:04 Denis ZEMAN - 8:3
     
    59:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to už je kanonáda! Nicolas Hlava má další asistenci, když přihrál mezi kruhy, kam dobruslil DENIS ZEMAN. Pokus domácího obránce byl přesný a hlavně mladíček Pirátů zaznamenává první branku v Chance lize. Asistence: Nicolas Hlava a Filip Suchý.
     
    58:55
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Filip Dundáček – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost). Trest odpyká Petr Obdržálek.
     
    58:10
    Piráti Chomutov vyhráli vhazování a okamžitě posílají černou gumu do bezpečných míst, tedy za branku Poruby.
     
    58:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Chrpa – 2 min., sekání).
     
    57:30
    Radek Havel se snažil vyhodit puk do středního pásma, ale trefil jen soupeře. Puk na chvíli zamířil do rohu, odkud se ho Chomutovu podařilo dostat pryč z pásma.
     
    55:43
    Tomáš Pastor od modré čáry hledal hůl spoluhráče, Tomáš Gřeš si puk našel, ale poslal jej jen k zadnímu mantinelu.
     
    55:17
    Jakub Veselý po první brance hraje opravdu skvěle, tentokrát přihrál mezi kruhy, kde se nacházel Kryštof Hrala. Jeho pokus zamířil do brankáře, který ještě před střelou upadl.
     
    54:56
    Poruba uháněla ve dvou na jediného obránce! Kotouč na osu hrací plochy dostal Martin Bodák, jemuž se kotouč postavil a díky tomu zamířil do ochranné sítě.
     
    54:33
    Na levém kruhu měl trochu času aktivní Richard Nejezchleb, který bez váhání vystřelil. Dominik Pavlát se znovu skvěle přemístil a zakončení zastavil.
     
    53:44
    Od pravého mantinelu zkusil propagační pokus Denis Zeman, který mířil nad ledem k zadní tyči. Hostující brankář zaznamenal další zákrok betonem.
     
    52:59
    Viktor Lang zakončil jen do prvního soupeře a Poruba se pak ocitla u kotouče, který vyhodila přes všechny čáry.
     
    52:30
    Po přesné kombinaci se kotouč dostal na modrou čáru, odkud ho proti brance nahodil Dušan Žovinec. Hynek Kůdela celou situaci dobře viděl, a tak schoval puk do lapačky.
     
    51:18
    Z levého kruhu zakončil Petr Stloukal, jehož pokus vykopl hostující brankář betonem. K dorážce po ledě se probojoval ještě Tomáš Pitule, jenž černou gumu nasměřoval do tyče.
     
    51:04
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:52
    Přes celé kluziště projel Radek Havel, jenž z rohu zamířil do venkovní strany tyče. Poté ještě vystřelil Jakub Chrpa, jenž trefil prvního bránícího hráče.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 1. Stloukal (Hlava), 16. Hlava (Klíma), 32. Stloukal (Pitule), 39. Klíma (R. Havel), 42. Suchý (Hlava), 42. Suchý (Hlava), 42. Jakub Veselý (Pitule, Hrala), 60. D. Zeman (Hlava, Suchý) – 13. Bodák (Kanko, T. Jáchym), 16. Sikora (Hudeček, Svačina), 33. Nejezchleb (Kanko)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Pařízek, R. Havel (A), Tejnor, Štochl, Lang, D. Zeman – Stloukal, Pitule (C), Llewellyn – Klíma, Suchý, Hlava – Chrpa (A), J. Svoboda, Jakub Veselý – Ma. Svoboda, Hrala, Tupý.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (42. Kůdela) – Husák, Rudl, Bodák (A), Dundáček (C), Dluhoš, Urbanec, Pastor – Svačina, Zdeněk, Sikora – Kanko, T. Jáchym, Nejezchleb – Gřeš, Hudeček (A), J. Káňa – Špaček, M. Hlinka, Obdržálek.

    Rozhodca: Zubzanda, Valenta – Janíček, Šimánek

    Diváci: 1895