Florida – Carolina 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.)
NY Islanders – Edmonton 2:5 (kon.) | Detroit – Anaheim 1:3 (kon.) | Nashville – San Jose 5:2 (kon.)
Calgary – LA Kings 3:4 (po pr.) | Vegas – Boston 3:4 (kon.)
koniec po predl.
Washington Capitals
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:1)
Dallas Stars
cz Streda 09.10.2019, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Partner:
    60:43 Tyler SEGUIN - 3:4
     
    60:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Mužstvo z Texasu nakonec nemusí vůbec mrzet, že půlminutu před koncem třetí třetiny ztratilo nejtěsnější vedení. Poté, co Alexandr Ovečkin ztratil puk v útočném pásmu, vyrazil na zteč jeho krajan Radulov. Ten zkušeně objel ležícího Carlsona a zleva předložil kotouč před branku, kde už to měl TYLER SEGUIN při zakončení do odkryté branky velice jednoduché. Asistence: Alexandr Radulov.
    59:29 Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:3
     
    59:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v Capital One Areně, která podle všeho uvidí prodloužení! Jako slepý k houslím se ke gólové střele dostal NICKLAS BÄCKSTRÖM, ke kterému Wilson posunul puk během nepřehledné trmy vrmy. Švédský útočník se rychle zorientoval a střelou přes nohu Sekery dopravil puk za vyjetého Bishopa. Asistence: Tom Wilson, John Carlson.
    52:03 Nick CAAMANO - 2:3
     
    52:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se osm minut před koncem třetí třetiny poprvé ujímají vedení! Hagelin ztratil puk na obranné modré čáře. Cogliano ho pak přenechal NICKU CAAMANOVI, jenž se v levém kruhu prohnal kolem Carlsona a bekhendovou střelou mezi betony zaznamenal svůj první gól v kariéře! Asistence: Andrew Cogliano, Tyler Seguin.
    47:53 Alexandr RADULOV - 2:2
     
    47:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že nás čeká pořádně dramatická koncovka! Poprvé v sezóně se do střelecké listiny zapisuje urostlý ruský útočník ALEXANDR RADULOV, kterému se povedlo dorazit mezi Holtbyho betony Lindellovo nahození od modré čáry. Asistence: Esa Lindell, Jamie Benn.
    35:55 John CARLSON - 2:1
     
    35:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná ukázka pravidla nedáš – dostaneš! Holtby udržel pro Capitals remízový stav a po chvilce se naopak mohl zaradovat z gólu na 2:1. JOHN CARLSON si prohodil pozici s Ovečkinem a Bishop si jeho střelu z pravého křídla ramenem smolně srazil do sítě. Asistence: Alex Ovečkin, Nicklas Bäckström.
    21:59 Roope HINTZ - 1:1
     
    21:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Zničehonic je vyrovnáno na 1:1! Jamie Oleksiak zachytil křižnou přihrávku a ve středním pásmu přihrál mezi obranné duo na vycházející hvězdu ROOPEHO HINTZE, který z levé strany vystřelil nad Holtbyho lapačku. Asistence: Jamie Oleksiak.
    04:49 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    04:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí se v páté minutě dostávají do vedení! Siegenthaler se vysunul do levého křídla, odkud s trochou štěstí přihrál na JEVGENIJE KUZNĚCOVA a ten bekhendem zvedl kotouč mimo dosah Bena Bishopa. Asistence: Jonas Siegenthaler.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 5. Kuzněcov (Siegenthaler), 36. Carlson (Ovečkin, Bäckström), 60. Bäckström (T. Wilson, Carlson) – 22. Hintz (Oleksiak), 48. Radulov (Lindell, Ja. Benn), 53. Caamano (Cogliano, Seguin), 61. Seguin (Radulov)


    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Siegenthaler, Jensen, Orlov, Gudas, Lewington – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Eller, J. Vrána – Pánik, Kuzněcov, Hagelin – Hathaway, Stephenson, Leipsic.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Heiskanen, Lindell, J. Klingberg (A), Sekera, Fedun, Oleksiak – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pavelski, Hintz, Janmark – L'Esperance, Faksa, Cogliano – Dowling, Gardner, Caamano.

    Rozhodca: Pollock, McIsaac – Tobias, Cormier

    Diváci: 18 573