Spišská N. Ves – Žilina 5:1 (kon.) | Martin – Skalica 2:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Levice 6:3 (kon.)
Topoľčany – Dubnica 3:1 (kon.) | Bratislava Capitals – Trnava 8:3 (kon.)
koniec
iClinic Bratislava Capitals
8:3 (3:1, 3:0, 2:2)
HK Gladiators Trnava
Streda 09.10.2019, 18:30 • Štadión Ondreja Nepelu • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:54
    Trnava dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru. Strelu Hrbáčika Hamerlík vyrazil pred seba, tam bol ale pripravený ROMAN JURÁK, ktorý trafi odkrytú bránu domácich a znížil na 3:8!

    Asistencia: Martin Hrbáčik
     
    46:32
    HC Bratislava Capitals dáva gól! R. Varga prihral ERICOVI SELLECKOVI, ktorý bekhendom na prvý pokus trnavského gólmana neprekonal, potom sa ale dostal aj k dorážke, gólu sa snažil ešte hráč Trnavy zabrániť, no puk aj s ním končí v sieti. Pri góle bola aj posunutá brána, hlavný rozhodca ale neváhal ani chvíľu a gól uznal, všetko videl z bezprostrednej blízkosti.

    Asistencie: Róbert Varga, Tibor Varga
     
    46:01
    Trnava dala gól!
    V tomto zápase vidíme už tretí gól v oslabení. JURAJ KAMENICKÝ dostal puk do jazdy, korčuľoval sám na Hamerlíka a trafil presne pomedzi jeho betóny!

    Asistencie: Šimon Beták, Dávid Schmidt
     
    41:53
    HC Bratislava Capitals dáva gól! DENIS HUDEC sa individuálne predral cez viacerých hráčov, strela mu síce nevyšla podľa predstáv, no po zásahu Bartozela mal čas na dorážku a z tej sa už nemýlil.

    Asistencia: Vladimír Lukáčik
     
    32:26
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Domáci dostávajú v útočnom pásme obrovský priestor, čo teraz využil FILIP SUROVKA, ktorý si vlastnú strelu aj dorazil do siete.

    Asistencie: Marek Slovák, Mário Róth
     
    24:44
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Po deviatich sekundách tu máme ďalší gól v trnavskej sieti, druhý v tom istom oslabení! FILIP SUROVKA strelou švihom trafil nad lapačku!

    Asistencia: Denis Hudec
     
    24:35
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Domáci tím skóruje v oslabení! Dvojica hráčov zaútočila, strelu Sellecka Brucháč vyrazil pred seba, MAREK SLOVÁK z dorážky puk poľahky upratal do siete!

    Asistencia: Eric Selleck
     
    15:38
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Tibor Varga prihrával spoza brány, našiel hokejku RÓBERTA VARGU, ktorý prestrelil Brucháča!

    Asistencie: Tibor Varga, Marek Slovák
     
    10:58
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Nedáš-dostaneš. Kamenický svoju šancu nepremenil a Trnava následne inkasuje druhý gól v zápase. Slovák bekhendovou prihrávkou našiel MÁRIA RÓTHA, ten zamieril a trafil presne medzi Brucháčove betóny!

    Asistencie: Marek Slovák, Eric Selleck
     
    08:19
    HC Bratislava Capitals dáva gól! Strelu R. Vargu ešte Brucháč kryl, no chvíľu nato strieľal po prihrávke Martinelliho z druhej strany TIBOR VARGA a aj keď trnavský gólman na strelu videl, bola príliš prudká a veľmi dobre umiestnená k vzdialenejšej žŕdke.

    Asistencia: Ryan Martinelli
     
    07:05
    Trnava dala gól!
    Domáci prehrali súboj na zadnom mantineli, odkiaľ prišla prihrávka Juráka pred bránu, z prvej sa ponad Hamerlíkovu lapačku trafil MARTIN HRBÁČIK!

    Asistencie: Roman Jurák, Dušan Klučiar
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím iClinic Bratislava Capitals. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. T. Varga (Martinelli), 11. Róth (Slovák, Selleck), 16. R. Varga (T. Varga, Slovák), 25. Slovák (Selleck), 25. Surovka (D. Hudec), 33. Surovka (Slovák, Róth), 42. D. Hudec (Lukáčik), 47. Selleck (R. Varga, T. Varga) – 8. Hrbáčik (Jurák, Klučiar), 47. Kamenický (Beták, Schmidt), 50. Jurák (Hrbáčik)


    iClinic Bratislava Capitals: Hamerlík – Martinelli, S. Hudec, Bača, Jankovič, Lukáčik, Lopejský, Juriga, Danišovský – T. Varga, Buc, R. Varga – Róth, Slovák, Selleck – D. Hudec, Holovič, Surovka – Vašaš, Kalináč, Smolka
    HK Gladiators Trnava: Brucháč (25. Bartozel) – Vidovič, Schmidt, Mihalko, Mrázik, Klein, Burian, Hudec, Olša – Klučiar, Hrbáčik, Jurák – Kamenický, Beták, Bobál – Ševčík, Lindeman, Mrava – Litavec, Lavrenov, Marguš

    Rozhodca: Valachovič – Maškulka, Šefčík