Red Star Kunlun – Nižnekamsk 2:1 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 3:4 (po pr.) | Jaroslavľ – Soči 1:0 (kon.)
Omsk – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Petrohrad – Jekaterinburg 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Metallurg Magnitogorsk
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:1)
Admiral Vladivostok
cz Štvrtok 10.10.2019, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:50 Markus LJUNGH - 3:4
     
    60:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Prodloužení netrvalo ani minutu, je rozhodnuto! Bakoš dlouho kroužil s kotoučem, následně ho přihrával svému spoluhráči mezi kruhy. MARKUS LJUNGH zakončoval z první přesně do růžku domácí svatyně! Asistence: Adam Almqvist a Martin Bakoš.
    41:47 Konstantin GLAZAČEV - 3:3
     
    41:47
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a dotahují krok! Do samostatného úniku se dostal KONSTANTIN GLAZAČEV, který si počínal velmi sebevědomě! Udělal kličku do bekhendu, poté zakončoval přes beton Košečkina! Asistence: Kirill Voronin a Kirill Ďakov.
    30:36 Denis PARŠIN - 3:2
     
    30:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk otáčí průběh tohoto utkání a jde do vedení! Z levé strany střílel Vereščagin, kotouč byl před Olkinuorou ještě tečován DENISEM PARŠINEM. Hostující gólman na změnu směru kotouče zareagovat nedokázal! Asistence: Sergej Mozjakin a Ivan Vereščagin.
    24:39 Brandon KOZUN - 2:2
     
    24:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Rasmussen našel Potěchina, jehož střela zasáhla BRANDONA KOZUNA na brankovišti. Právě domácí hráč se nejlépe zorientoval a volný kotouč poslal za záda finského brankáře!
    17:24 Sergej MOZJAKIN - 1:2
     
    17:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující obrana teď trestuhodně zapomněla na SERGEJE MOZJAKINA, který po přihrávce Paršina zpoza branky prostřelil finského gólmana a snížil! Asistence: Andrej Nestrašil a Denis Paršin.
    08:43 Martin BAKOŠ - 0:2
     
    08:43
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nakonec přeci jen využitá přesilovka! Na levé straně dostal moře prostoru MARTIN BAKOŠ. Ten na nic nečekal a zakončoval. Puk se trochu šťastně dostal za přesouvajícího se Košečkina, pravděpodobně od bránícího Vereščagina! Asistence: Markus Ljungh.
    01:24 Alexandr MERESKIN - 0:1
     
    01:24
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté jdou brzy do vedení! Přihrávku do jízdy obdržel ALEXANDR MERESKIN, který i přesto, že byl dobře bráněn, dokázal poslat kotouč nad rukavici brankáře Košečkina a otevřít skóre! Asistence: Konstantin Glazačev a Kirill Voronin.

    Štěpán Slovák

    Góly a asistencie: 18. Mozjakin (A. Nestrašil, Paršin), 25. Kozun (Rasmussen, Potěchin), 31. Paršin (Mozjakin, Vereščagin) – 2. Mereskin (Glazačev, K. Voronin), 9. Bakoš (Ljungh), 42. Glazačev (K. Voronin, Ďakov), 61. Ljungh (Almqvist, Bakoš)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – Bereglazov, Antipin (A), Vereščagin, J. Jakovlev (A), Matuškin, Dronov, Minulin – Timkin, N. Kuljomin, Ľubimov – Paršin, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Kozun, Rasmussen, Potěchin – Dorofejev, Loktionov, Rožkov – Avramenko.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Osipov, Almqvist, Kozlovskij, Miščenko, Ďakov, Bobrjašov, Ibatullin, Ostrovskij – Butuzov, Ljungh, Bakoš – Strelcov, V. Strelcov, Lomako – K. Voronin, Mereskin (A), Glazačev (C) – Konnov, J. Petrov (A), Lisin.

    Rozhodca: Ansons, Cyplakov – Viljugin, Nikolajev