Pittsburgh – Anaheim 2:1 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 3:7 (kon.) | NJ Devils – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.)
Montreal – Detroit 2:4 (kon.) | Ottawa – St. Louis 4:6 (kon.) | Nashville – Washington 6:5 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:2 (kon.) | Chicago – San Jose 4:5 (kon.) | Dallas – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.)
Colorado – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – Vegas 4:1 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
4:6 (2:0, 1:2, 1:4)
St. Louis Blues
cz Piatok 11.10.2019, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký den a někdy zase u onlajnu na počtenou! (04:21:34)
     
    Československá stopa

    V zápase se neobjevil český ani slovenský hráč.
     
    Hvězdy utkání:

    1. David Perron – 2+0
    2. Ryan O'Reilly – 1+3
    3. Vitalij Abramov – 1+0
     
    Je konec! Hostující tým nakonec potvrdil roli favorita a hlavně díky skvělému výkonu ve třetí třetin, kdy dal rovnou čtyři branky, bere z dnešního utkání plný počet dvou bodů. Ottawa také nehrála špatně, ovšem nejvíce se jí vydařila první perioda, načež přebírali převahu Blusemani.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Před branku si najel Chris Tierney, který mohl v závěru ještě snížil. Jeho pokus z mezikruží byl ale nepřesný. Je jasné, že Blues dnes vyhrají.
    58:44 Ryan O'REILLY - 4:6
     
    58:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, St. Louis Blues si odveze vítězství v normální hrací době! Tyler Bozak sice vyslal těžkou přihrávku na parťáka, ovšem RYAN O'REILLY puk ve vzduchu zpracoval holí a pak neměl problém zamířit do opuštěné klece. Asistence: Tyler Bozak.
     
    58:12
    Od modré čáry se napřáhl Erik Brännström, jehož pokus byl před brankou St. Louis sražen do ochranné sítě, následuje vhazování po pravici hostujícího gólmana.
     
    56:44
    U pravé tyče se nacházel Anthony Duclair, který mohl vyrovnat. Ovšem to by v brance Blues nesměl být Jake Allen, který domácího útočníka vychytal
    54:54 David PERRON - 4:5
     
    54:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný stav netrval dlouho a Bluesmani jdou znovu do trháku! Celou akci začal Jake Allen, jenž rozehrál až do středního pásma. K následnému zakončení se dostal DAVID PERRON, jehož pokus zacinkal na brankovou konstrukci a zamířil za brankovou čáru. Asistence: Tyler Bozak a Ryan O'Reilly.
     
    54:40
    Colton Parayko si sjel z modré čáry blíže a zakončil z vrcholu kruhu. Jenže Anders Nilsson nyl připraven a kotouč vyrazil.
    54:12 Anthony DUCLAIR - 4:4
     
    54:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Výborné utkání opravdu pokračuje a Ottawě se podařilo vyrovnat! Od zadního mantinelu přihrával Bobby Ryan, jenž na ose našel osamoceného ANTHONYHO DUCLAIRA, jehož pokus po ledě proletěl mezi brankářovy betony mezi tři tyče. Asistence: Bobby Ryan a Erik Brännström.
    52:47 Brayden SCHENN - 3:4
     
    52:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Sledujeme neuvěřitelné utkání a doufejme, že v něm budeme pokračovat. Na pravé straně se ocitl BRAYDEN SCHENN, jehož zakončení z kruhu pro vhazování bylo přesné. Autor gólu sice mohl přihrávat na druhou stranu, ale rozhodl se zcela jinak, což se jeví jako správné řešení. Bez asistence.
     
    49:38
    Z vrcholu pravého kruhu se k dalšímu pokusu dostal Justin Faulk, jenže ani on černou gumu za brankovou čáru neprocedil.
     
    49:38
    A znovu bylo před brankou Sens rušno! Brayden Schenn zakončil bekhendem, ovšem Anders Nilsson jeho snažení zastavil.
     
    49:30
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Colin White – 2 min., držení).
     
    47:36
    Do předbrankového prostoru si najel Ryan O'Reilly, který se nacházel v gólové pozici. Ovšem z nadějného místa branku Ottawy netrefil.
     
    45:55
    Od levého mantinelu zkusil štěstí Vince Dunn, jehož pokus brankář dobře viděl a schoval jej do výstroje.
     
    44:05
    Jay Bouwmeester si najel na osu hrací plochy, ale byl trochu dále od branky než by potřeboval. Anders Nilsson zaznamenal další zákrok do statistik.
     
    43:39
    Kotouč zamířil na modrou čáru, kde se nacházel Justin Faulk, jehož pokus byl ale nepřesný.
    41:38 Jay BOUWMEESTER - 3:3
     
    41:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na levé straně se snažil soupeře zbavit Ryan O'Reilly, což se mu nepovedlo, a tak přišla přihrávka na modrou čáru. Z jedné se do kotouče opřel JAY BOUWMEESTER, který propálil vše, co mu stálo v ceště. Asistence: Ryan O'Reilly a Colton Parayko.
     
    40:51
    Na druhé straně si do stejného prostoru najel Brady Tkachuk, ale ani on recept na hostujícího brankáře ve třetí části nenašel.
     
    40:25
    Mezi kruhy se nacházel Vladimir Tarasenko, jenž vyslal z nebezpečné pozice dva pokusy. Ovšem Anders Nilsson byl na místě, a tak se stav zápasu nemění.
     
    40:01
    Omlouváme se, ale v současné době jsme z technických důvodů nuceni přinést jen změny stavu ze třetí třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    37:49 Chris TIERNEY - 3:2
     
    37:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná individuální akce a Sens jdou znovu do vedení! CHRIS TIERNEY se v útočné třetině natlačil před Alexa Pietrangela, čímž se dostal před branku, odkud prostřelil brankáře. Bez asistence.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Vitalij Abramov – 2 min., podrážení).
     
    36:28
    Přesto musel Anders Nilsson zakročit. Střela však nepatřila mezi ty nejnebezpečnější, a tak je z toho jen další úspěšný zákrok.
     
    36:04
    Jaden Schwartz se dral do útočné třetiny a obhodil si svého soka. Ten ho však dokázal zpomalit, načež se ke kotouči dostal další domácí obránce.
     
    35:40
    To byla solidní bomba od modré. Justin Faulk dostal nabito a jeho rána z první měla nadělat problémy gólmanovi domácích, ten sklapl však své betony včas.
     
    35:19
    Nyní mají puk zase hosté na svých holích, chtěli by přidat ještě branku v dobře odehrané periodě. Nyní je však hra přerušena v obranném pásmu domácích.
     
    34:40
    Bobby Ryan byl velmi blízko vstřelení branky! Jake Allen byl sice u puku dříve, ale domácí devítka plácla do puku, který jen těsně neskončil v brance!
     
    33:45
    St. Louis zahrálo jen na zakázané uvolnění, a tak se vhazovalo v jeho obranném pásmu. Hosté však buly vyhráli a poslali puk mimo nebezpečí.
     
    32:55
    Thomas Chabot nyní předvedl dobrou defenzivní práci, na kterou je jako obránce určen. Obehrál soupeře u mantinelu a poslal puk do středního pásma.
     
    32:44
    Bluesmani se snaží i nadále hrát s pukem a obrana Senators už má problémy je od puku odstavit. Mohli bychom vidět ještě nějaké góly.
    31:32 Oskar SUNDQVIST - 2:2
     
    31:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A už máme srovnáno! A nutno podotknout, že rozhodně zaslouženě. OSKAR SUNDQVIST vyslal hned po buly nádhernou ránu, která zapadla přesně do růžku branky! Asistence: Alexander Steen a Ivan Barbašev.
     
    31:29
    Hra je přerušena, jelikož se kotouč dostal mimo hrací plochu. Před námi je další komerční přestávka, po které může St. Louis pokračovat v tlaku.
     
    31:07
    Sammy Blais měl dostatek místa, a tak si najel i s kotoučem na střed hřiště. Vypálil zápěstím, ovšem jeho rána byla sražena do rohu kluziště.
     
    30:32
    Jake Allen je znovu pod solidní palbou svého soupeře. Ve druhé třetině však chytá fantasticky a drží svůj tým nad vodou a hlavně ve hře o dva body.
    29:07 David PERRON - 2:1
     
    29:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jedné branky! Ryan O'Reilly našel od mantinelu volného DAVIDA PERRONA, jehož rychlá střela zápěstím trefila šibenici u vzdálenější tyče! Dnes vidíme pěkné branky. Asistence: Ryan O'Reilly a Alex Pietrangelo.
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Scott Sabourin – 2 min., hákování).
     
    28:25
    Tohle jsou momenty gólmana hostí, neskutečné zákroky opravdu! Domácí na něj šli dva na nikoho, přesto Brady Tkachuk nedokázal dát gól. Následně se puk ještě odrazil do jízdy Tyleru Ennisovi, ale toho fantasticky vychytal Allen lapačkou!
     
    27:36
    Přečíslení tři na jednoho v podání domácích nekončí brankou v síti hostí! Thomas Chabot si najel z druhé vlny, přesto Jake Allen předvedl neskutečný zákrok betonem!
     
    27:13
    Máme přerušenou hru, po které se bude vhazovat na útočné modré Ottawy. Předtím si ale střihneme komerční přestávku. Bluesmani alespoň mohou na střídačce něco vymyslet směrem dopředu.
     
    26:32
    Jenže nemohou se dostat pořádné s kotoučem do útočného pásma. Senators zatím velmi solidně brání a St. Louis to dělá problémy.
     
    26:03
    Domácí obránce byl pod tlakem na své obranné modré, a tak raději nahodil puk do útočného pásma. Tam ho sebrali hosté, kteří mohou znovu zaútočit.
     
    25:15
    Hostující tým už svého soupeře přestřeluje, přestože měl mnohem méně střel. Ottawa by neměla přejít do pasivní hry, to by mohlo přinést zkázu.
     
    24:45
    No, vypadá to, že hosté začínají zatápět pod kotlem. Ryan O'Reilly dostal skvělou přihrávku, kdy šel sám na gólmana. Toho chtěl překonat střelu k tyči, ale Anders Nilsson vytáhl zákrok betonem!
     
    24:02
    Jake Allen musel během krátké chvilky předvést dva zákroky. Nutno dodat, že nebyly nijak zázračné. Jeden z nich ani nebude počítán do statistik, puk šel nad.
     
    23:37
    Nyní vidíme hodně vyrovnanou hru a týmům nedělá žádné problémy přechod středního pásma. To vypadalo na začátku, že bude.
     
    22:18
    Střely na branku: 10 – 10
     
    21:41
    Hostující hráči nyní chytili druhý dech, vědí, že musí ve svém výkonu hodně přidat. Proto vyslali další střelu, jenže ta jen prolétla okolo levé tyčky.
     
    20:29
    Bluesmani mohli záhy snížit na rozdíl jediné branky! Robby Fabbri dostal přihrávku do soupeře na střed hřiště, ale jeho rána mířila jen doprostřed brány.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první perioda dnešní utkání a hned půjdeme na část druhou. Ottawa stihla v dohrávané periodě vstřelit branku a už vede o dva góly.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:08 Arťom ANISIMOV - 2:0
     
    19:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators se prosazují v dnešní první periodě i podruhé a vedou už o dva góly! Navíc tomu předcházela krásná akce! Connor Brown získal špatnou rozehru hostí, načež našel před brankou volného ARŤOMA ANISIMOVA, jenž překonal gólmana přesnou střelou na bližší tyč! Asistence: Connor Brown a Vladislav Naměstnikov.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:30
    A tento boj nakonec prohrála, takže na druhé straně musel Anders Nilsson být na pozoru. Brayden Schenn pálil a do jeho rány sáhl ještě jeho spoluhráč. Tato teč se zastavila na tyči!
     
    18:00
    A my už můžeme dohrát poslední dvě minuty v této třetině! Na kotouči se drží Ottawa v útočné třetině, i když o něj zatím spíše bojuje v rohu.
     
    Pokud bychom si měli zrekapitulovat první část už teď, spokojenější mohou být rozhodně domácí hráči. Ti totiž první polovinu této periody vládli na ledě a vstřelili zaslouženou branku, která byla hodně šťastná. Jake Allen totiž nezachytil puk za brankou, načež Scott Sabourin našel před brankou volného Vitalije Abramova, pro kterého je to první banka v prvním zápase. Ideální start tohoto jednadvacetiletého mladíka. Bluesmani poté začali něco konečně hrát a byli aktivnější. Srovnat se jim však ještě nepodařilo.
     
    17:50
    Nyní je jasné, že na zbytek první třetiny si budeme muset počkat! Ta se totiž dohraje před periodou druhou, která bude ihned následovat. To se jeví jako rozhodně správné rozhodnutí, do konce první části zbývají dvě minuty.
     
    17:50
    A my zde máme přerušení, které by nemuselo trvat zrovna krátce. Jedeno z plexiskel totiž prasklo po dohrání. Musí se vyměnit, snad to nezabere moc dlouho.
     
    17:33
    Jak hrála Ottawa aktivně první polovinu první periody, tak nyní přebírají otěže utkání hostující hokejisté. Uvidíme, jestli tuto převahu využijí a vstřelí branku.
     
    16:42
    A v něm to nevypadalo věru zle! V jednu chvíli se totiž puk odrazil před branku, kde se to hemžilo různými dresy. Nejrychleji se však zorientoval domácí hráč.
     
    16:14
    Přesto jsme viděli střelu v podání Ottawy, avšak ta byla jen sražena do rohu útočného pásma. Bluesmani se tak mohou vydat také do útočného pásma.
     
    15:44
    Erik Brännström jako obránce táhl útok, když zachytil nepřesnou přihrávku. Dobře se mu však postavil ve středním pásmu soupeř, jenž ho od puku odstavil.
     
    15:23
    Bluesmani začínají přidávat na tempu. Robby Fabbri se dostal ke střele z celkem slušné pozice, ale Anders Nilsson chytil jeho střelu do své lapačky.
     
    14:50
    Jenže Ottawě se vůbec nepovedla rozehrávka, a tak je pískáno zakázané uvolnění. Domácí hráči navíc vypadají celkem unavení, využijí toho hosté?
     
    14:35
    Ovšem St. Louis se tentokrát bez potíží ubránilo a vydalo se na útočnou zteč. Přišla rána od modré, avšak ta se nevešla mezi tři tyče domácího gólmana.
     
    13:45
    Vladimir Tarasenko napadal hodně aktivně a dohrál svého soupeře u mantinelu, ovšem kotouč nezískal. Senators jsou tak znovu v útočné třetině.
     
    13:17
    Nyní se hostující hráč snažil aktivně napadat, ale domácí hokejista si to nekomplikoval a poslal puk na útočnou modrou. Zabránil tak rychlému přečíslení.
     
    12:51
    Ottawa se snaží pokračovat v aktivní hře a zatím hraje opravdu lépe než soupeř. Vypadá to, že zde přišly po dvou porážkách menší změny v taktice.
     
    12:13
    Bobby Ryan je na ledě!
     
    11:40
    Až teď a konečně přišla i střela v podání hostí! Alex Pietrangelo se napřáhl na modré, ale Anders Nilsson všechno viděl a puk skryl do své výstroje.
     
    11:18
    Od hostujících hráčů to opravdu není moc dobře sehraná přesilová hra. Ottawa znovu vyhodila a St. Louis si nemůže vytvořit nějaký větší tlak.
     
    10:52
    Jenže takhle to opravdu nepůjde. Senators zatím brání své oslabení na jedničku. Connor Brown se dostal k puku a vyhodil ho přes všechny čáry.
     
    10:22
    Vince Dunn nezpracoval kotouč na útočné modré a musel hodně přidat, aby byl u puku dříve než soupeř. To se mu povedlo, a tak mohou hosté útočit.
     
    10:13
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Bobby Ryan – 2 min., podrážení).
     
    09:40
    Alex Pietrangelo vypálil od modré, ovšem jeho rána nebyla moc přesná. Chvilku poté navíc puk opustil útočné pásmo a hostům je odpískán ofsajd.
     
    09:04
    St. Louis se hned snažilo s nepříznivým stavem něco udělat, jenže o kotouč přišlo v útočném pásmu. Přesto znovu získalo puk a je znovu v útočné třetině.
    08:10 Vitalij ABRAMOV - 1:0
     
    08:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba gólmana hostí přináší první branku! Jake Allen totiž vyjel za pukem, jenže ten mu hokejku přeskočil. Za ním byl však obsazený spoluhráč, jemuž vzal puk Scott Sabourin, jenž před prázdnou brankou našel VITALIJE ABRAMOVA, jenž měl jednoduchou pozici. Pro ruského útočníka je to však debut jako hrom! Asistence: Scott Sabourin a Nikita Zajcev.
     
    07:25
    Bluesmanům se zatím moc nedaří. Nemohou se dostat do útočného pásma, spíše se jen brání. Přesto Ottawa obstřeluje gólmana hostí častými pokusy.
     
    06:53
    Arťom Anisimov nyní táhl celou akci svého týmu. Za brankou soupeře se však dostal do problémů, načež kotouč ztratil. Přesto ho domácí znovu brzy získali.
     
    06:28
    Střely na branku: 5 – 1
     
    06:20
    Jake Allen má na svém kontě další zákrok, zatím je rozhodně více vytíženým gólmanem. Zatím však lehčí zákroky, následuje komerční přestávka.
     
    05:58
    Nikita Zajcev nejspíše nahazoval kotouč na teč, jenže jeho spoluhráč u branky byl těsně bráněn, takže nezvládl změnit směr puku. Takto zaduněl jen o mantinel.
     
    05:34
    Jake Allen si dnes odbývá sezónní premiéru. Nyní se musel mít znovu na pozoru, ovšem na střelu od mantinelu dobře viděl a chytil jí do své výstroje.
     
    05:02
    Až teď se konečně po dlouhé době přerušilo, hrálo se dobré čtyři minuty v kuse! Přerušilo se z důvodu ofsajdového postavené domácího mužstva.
     
    04:43
    Hostující obránce si nyní nepohlídal místečko u mantinelu, kudy se povedlo domácímu hráči posla puk do střední třetiny, skoro se nepřerušuje zatím.
     
    04:00
    Bluesmani nyní předvedli dobré napadání, díky čemuž se dostali k puku na útočné modré. Jejich další pochod s pukem už byl ale zastaven a jsou u puku domácí.
     
    03:25
    Thomas Chabot následně vyslal velmi tvrdou ránu od modré. Chvilku nikdo nevěděl, kde se kotouč nachází, avšak ten se ocitl za brankou gólmana hostí.
     
    02:52
    Tyler Ennis se z ničeho nic zjevil ve velmi zajímavé šanci! Puk se k němu totiž odrazil na střed hřiště, ale domácí útočník nedokázal propálit obránce před sebou.
     
    02:23
    Oba týmy se hodně snaží hlídat si střední pásmo. Vypadá to, že dnes bude těžké zakládat útoky. Nejspíše budou často končit právě ve středním pásmu.
     
    01:52
    Navíc z toho nebylo ani zakázané uvolnění, a tak se oba týmy rozhodly pro střídání. Zatím jsme neviděli ani jednu střelu na bránu, snad se to brzy změní.
     
    01:15
    Ottawa protečovala puk do útočného pásma, načež ho po krátkém boji také získala na své hokejky. Bluesmani se ale ubránili a poslali kotouč za branku soupeře.
     
    00:36
    Během první minuty se nám již dvakrát přerušovalo, takže jsme viděli už tři vhazování. Většinou byli úspěšnější centři hostujícího St. Louis.
     
    00:06
    A dnešní utkání nám s již klasickým zpožděním právě začalo! Nikoho nepřekvapí, že domácí Ottawa nastupuje v červených dresech, zatímco hosté v bílých.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – N. Zajcev, Chabot, Hainsey, Brännström, DeMelo, Borowiecki – Ennis, White, B. Tkachuk – B. Ryan, Tierney, Duclair – Co. Brown, Anisimov, Naměstnikov – Sabourin, Pageau, Abramov.

    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo, Faulk, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Blais – Fabbri, Bozak, Sanford – Steen, Sundqvist, Barbašev..
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto zápase neuvidíme ani jednoho českého či slovenského hokejistu.
    V brance začne na straně Bluesmanů Jack Allen!
     
    St. Louis Blues

    Loňští překvapiví vítězové Stanley Cupu rozjeli svou sezónu velmi solidně. Po třech utkáních mají totiž na svém kontě pět bodů ze šesti možných a patří jim první místo v rámci Centrální divize. První dva zápasy odehráli Bluesmani na svém ledě. Nejprve přivítali Washington a po velmi tuhém boji padli 2:3 po prodloužení. Následovala však výhra v souboji s Dallasem poměrem 3:2. V posledním utkání cestovalo St. Louis na hřiště Toronta, kde zvítězil 3:2.

    Nejproduktivnější hráči:
    Sammy Blais – 4 body (2+2)
    David Perron – 3 body (1+2)
    Ryan O'Reilly – 3 body (0+3)
     
    Ottawa Senators

    Ottawa má za sebou dvě utkání, ve kterých si však nevedla vůbec dobře. V kolonce získaných bodů ji totiž svítí nula a Ottawa se krčí na posledním místě v rámci Atlantické divize. Celkové skóre -5 také rozhodně není dobrou devízou. Senators totiž vstřelili čtyři branky, avšak inkasovali jich rovnou devět. V prvním zápase hráli na ledě Toronta, kde však padli 3:5. V druhém a zároveň posledním zápase hrála Ottawa na svém ledě, kde hostila New York Rangers. V domácím duelu však vstřelili jen jednu branku a padli 1:4.

    Nejproduktivnější hráči:
    Brady Tkachuk – 2 body (2+0)
    Jean-Gabriel Pageau – 2 body (0+2)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Michal Luxa

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 9. Abramov (Sabourin, N. Zajcev), 20. Anisimov (Co. Brown, Namestnikov), 38. Tierney, 55. Duclair (B. Ryan, Brännström) – 30. Perron (R. O'Reilly, Pietrangelo), 32. Sundqvist (Steen, Barbašev), 42. Bouwmeester (R. O'Reilly, Parayko), 53. B. Schenn, 55. Perron (Bozak, R. O'Reilly), 59. R. O'Reilly (Bozak)


    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – N. Zajcev, Chabot, Hainsey, Brännström, DeMelo, Borowiecki – Ennis, White, B. Tkachuk – B. Ryan, Tierney, Duclair – Co. Brown, Anisimov, Namestnikov – Sabourin, Pageau, Abramov.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo, Faulk, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Blais – Fabbri, Bozak, Sanford – Steen, Sundqvist, Barbašev.

    Rozhodca: O'Halloran, Lee – Nansen, Nagy