Pittsburgh – Anaheim 2:1 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 3:7 (kon.) | NJ Devils – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.)
Montreal – Detroit 2:4 (kon.) | Ottawa – St. Louis 4:6 (kon.) | Nashville – Washington 6:5 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:2 (kon.) | Chicago – San Jose 4:5 (kon.) | Dallas – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.)
Colorado – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – Vegas 4:1 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
4:6 (2:0, 1:2, 1:4)
St. Louis Blues
cz Piatok 11.10.2019, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Ryan O'REILLY - 4:6
     
    58:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, St. Louis Blues si odveze vítězství v normální hrací době! Tyler Bozak sice vyslal těžkou přihrávku na parťáka, ovšem RYAN O'REILLY puk ve vzduchu zpracoval holí a pak neměl problém zamířit do opuštěné klece. Asistence: Tyler Bozak.
    54:54 David PERRON - 4:5
     
    54:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný stav netrval dlouho a Bluesmani jdou znovu do trháku! Celou akci začal Jake Allen, jenž rozehrál až do středního pásma. K následnému zakončení se dostal DAVID PERRON, jehož pokus zacinkal na brankovou konstrukci a zamířil za brankovou čáru. Asistence: Tyler Bozak a Ryan O'Reilly.
    54:12 Anthony DUCLAIR - 4:4
     
    54:12
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Výborné utkání opravdu pokračuje a Ottawě se podařilo vyrovnat! Od zadního mantinelu přihrával Bobby Ryan, jenž na ose našel osamoceného ANTHONYHO DUCLAIRA, jehož pokus po ledě proletěl mezi brankářovy betony mezi tři tyče. Asistence: Bobby Ryan a Erik Brännström.
    52:47 Brayden SCHENN - 3:4
     
    52:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Sledujeme neuvěřitelné utkání a doufejme, že v něm budeme pokračovat. Na pravé straně se ocitl BRAYDEN SCHENN, jehož zakončení z kruhu pro vhazování bylo přesné. Autor gólu sice mohl přihrávat na druhou stranu, ale rozhodl se zcela jinak, což se jeví jako správné řešení. Bez asistence.
     
    49:30
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Colin White – 2 min., držení).
     
    47:36
    Do předbrankového prostoru si najel Ryan O'Reilly, který se nacházel v gólové pozici. Ovšem z nadějného místa branku Ottawy netrefil.
    41:38 Jay BOUWMEESTER - 3:3
     
    41:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na levé straně se snažil soupeře zbavit Ryan O'Reilly, což se mu nepovedlo, a tak přišla přihrávka na modrou čáru. Z jedné se do kotouče opřel JAY BOUWMEESTER, který propálil vše, co mu stálo v ceště. Asistence: Ryan O'Reilly a Colton Parayko.
     
    40:01
    Omlouváme se, ale v současné době jsme z technických důvodů nuceni přinést jen změny stavu ze třetí třetiny.
    37:49 Chris TIERNEY - 3:2
     
    37:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná individuální akce a Sens jdou znovu do vedení! CHRIS TIERNEY se v útočné třetině natlačil před Alexa Pietrangela, čímž se dostal před branku, odkud prostřelil brankáře. Bez asistence.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Vitalij Abramov – 2 min., podrážení).
     
    34:40
    Bobby Ryan byl velmi blízko vstřelení branky! Jake Allen byl sice u puku dříve, ale domácí devítka plácla do puku, který jen těsně neskončil v brance!
    31:32 Oskar SUNDQVIST - 2:2
     
    31:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A už máme srovnáno! A nutno podotknout, že rozhodně zaslouženě. OSKAR SUNDQVIST vyslal hned po buly nádhernou ránu, která zapadla přesně do růžku branky! Asistence: Alexander Steen a Ivan Barbašev.
    29:07 David PERRON - 2:1
     
    29:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jedné branky! Ryan O'Reilly našel od mantinelu volného DAVIDA PERRONA, jehož rychlá střela zápěstím trefila šibenici u vzdálenější tyče! Dnes vidíme pěkné branky. Asistence: Ryan O'Reilly a Alex Pietrangelo.
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Scott Sabourin – 2 min., hákování).
     
    28:25
    Tohle jsou momenty gólmana hostí, neskutečné zákroky opravdu! Domácí na něj šli dva na nikoho, přesto Brady Tkachuk nedokázal dát gól. Následně se puk ještě odrazil do jízdy Tyleru Ennisovi, ale toho fantasticky vychytal Allen lapačkou!
     
    27:36
    Přečíslení tři na jednoho v podání domácích nekončí brankou v síti hostí! Thomas Chabot si najel z druhé vlny, přesto Jake Allen předvedl neskutečný zákrok betonem!
     
    24:45
    No, vypadá to, že hosté začínají zatápět pod kotlem. Ryan O'Reilly dostal skvělou přihrávku, kdy šel sám na gólmana. Toho chtěl překonat střelu k tyči, ale Anders Nilsson vytáhl zákrok betonem!
     
    22:18
    Střely na branku: 10 – 10
    19:08 Arťom ANISIMOV - 2:0
     
    19:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators se prosazují v dnešní první periodě i podruhé a vedou už o dva góly! Navíc tomu předcházela krásná akce! Connor Brown získal špatnou rozehru hostí, načež našel před brankou volného ARŤOMA ANISIMOVA, jenž překonal gólmana přesnou střelou na bližší tyč! Asistence: Connor Brown a Vladislav Naměstnikov.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:30
    A tento boj nakonec prohrála, takže na druhé straně musel Anders Nilsson být na pozoru. Brayden Schenn pálil a do jeho rány sáhl ještě jeho spoluhráč. Tato teč se zastavila na tyči!
     
    17:50
    Nyní je jasné, že na zbytek první třetiny si budeme muset počkat! Ta se totiž dohraje před periodou druhou, která bude ihned následovat. To se jeví jako rozhodně správné rozhodnutí, do konce první části zbývají dvě minuty.
     
    12:13
    Bobby Ryan je na ledě!
     
    10:13
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Bobby Ryan – 2 min., podrážení).
    08:10 Vitalij ABRAMOV - 1:0
     
    08:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba gólmana hostí přináší první branku! Jake Allen totiž vyjel za pukem, jenže ten mu hokejku přeskočil. Za ním byl však obsazený spoluhráč, jemuž vzal puk Scott Sabourin, jenž před prázdnou brankou našel VITALIJE ABRAMOVA, jenž měl jednoduchou pozici. Pro ruského útočníka je to však debut jako hrom! Asistence: Scott Sabourin a Nikita Zajcev.
     
    06:28
    Střely na branku: 5 – 1

    Michal Luxa

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 9. Abramov (Sabourin, N. Zajcev), 20. Anisimov (Co. Brown, Namestnikov), 38. Tierney, 55. Duclair (B. Ryan, Brännström) – 30. Perron (R. O'Reilly, Pietrangelo), 32. Sundqvist (Steen, Barbašev), 42. Bouwmeester (R. O'Reilly, Parayko), 53. B. Schenn, 55. Perron (Bozak, R. O'Reilly), 59. R. O'Reilly (Bozak)


    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – N. Zajcev, Chabot, Hainsey, Brännström, DeMelo, Borowiecki – Ennis, White, B. Tkachuk – B. Ryan, Tierney, Duclair – Co. Brown, Anisimov, Namestnikov – Sabourin, Pageau, Abramov.
    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo, Faulk, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Blais – Fabbri, Bozak, Sanford – Steen, Sundqvist, Barbašev.

    Rozhodca: O'Halloran, Lee – Nansen, Nagy