Pittsburgh – Anaheim 2:1 (kon.) | Toronto – Tampa Bay 3:7 (kon.) | NJ Devils – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.)
Montreal – Detroit 2:4 (kon.) | Ottawa – St. Louis 4:6 (kon.) | Nashville – Washington 6:5 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:2 (kon.) | Chicago – San Jose 4:5 (kon.) | Dallas – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.)
Colorado – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – Vegas 4:1 (kon.)
koniec
Nashville Predators
6:5 (1:1, 1:3, 4:1)
Washington Capitals
cz Piatok 11.10.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:20 Mattias EKHOLM - 6:5
     
    55:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Neskutečný zápas pokračuje. Domácí konečně zlomili menší prokletí a poprvé vedou! Calle Järnkrok vracel puk z levého kruhu na modrou čáru, odkud napřáhl MATTIAS EKHOLM a zprvu nenápadná střela prosvištěla přes balík těl a hokejek až za Holtbyho, který asi neměl ideální výhled. Asistence: Calle Järnkrok.
    54:52 Nick BONINO - 5:5
     
    54:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Pět minut před koncem třetí třetiny začínáme znovu od nuly! Nicklas Bäckström nejprve vytvořil šanci Hagelinovi. Rinne svůj tým ale podržel a pak z dálky přihlížel nahrávce Sissonse z rohu hřiště do brankoviště, kde se puk pododrážel od Holtbyho, Hagelina a NICKA BONINA až do branky. Asistence: Colton Sissons, Austin Watson.
    50:09 T. J. Oshie - 4:5
     
    50:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to už musí být strašlivě frustrující pro domácí hokejisty, kteří zas a znovu prohrávají. Jakub Vrána přitvrdil v souboji s Ekholmem, který ztratil puk u mantinelu. Díky tomu se do útoku dostal Orlov a přihrávkou do pravého kruhu dostal do šance T. J. OSHIEHO, který neomylně zacílil k vzdálenější tyči. Asistence: Dmitrij Orlov.
    46:13 Matt DUCHENE - 4:4
     
    46:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    Dnešní den nabízí spoustu vyrovnaných a na góly velice bohatých bitev, mezi které se rozhodně řadí i tento duel! Fanoušci Nashvillu mohutně oslavují vyrovnání na 4:4, o které se minimálně z poloviny zasloužil Filip Forsberg. Ten si při kličce přehodil puk na bekhend a posunul ho na pravou stranu, odkud MATT DUCHENE jednoduše překonal přesouvajícího se gólmana. Asistence: Filip Forsberg, Mikael Granlund.
    45:03 Ryan JOHANSEN - 3:4
     
    45:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak i Predátoři v přesilovce dostrkali puk za Holtbyho záda! Arvidssonovu střelu z mezikruží hostující gólman zcela nezastavil a RYAN JOHANSEN nějakým záhadným způsobem dotlačil puk zpod pravého betonu do sítě. Sudí se poté ještě radili, ale na platnosti gólu se už nic měnit nebude. Asistence: Viktor Arvidsson, Roman Josi.
    37:36 Alexandr OVEČKIN - 2:4
     
    37:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo jako přes kopírák! Capitals podruhé skórují v přesilovce a z levé strany se o to jako vždy postaral ALEXANDR OVEČKIN, kterého od modré čáry jednoduše našel přesilovkový dirigent John Carlson. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
    32:28 Tom WILSON - 2:3
     
    32:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí inkasují ve vlastní přesilovce a znovu budou muset dotahovat! Fatální chybu u levého mantinelu vyrobil Bonino, který se už nestihl vrátit s protiútokem dvou na jednoho. TOM WILSON měl na výběr mezi zakončením a přihrávkou na Stephensona, nakonec u něj zvítězila první varianta a Rinne byl na rychlou střelu z levého kruhu krátký. Asistence: Chandler Stephenson.
    27:37 Ryan JOHANSEN - 2:2
     
    27:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři opět srovnávají krok! Calle Järnkrok dlouhou diagonální přihrávkou dostal do přečíslení dvou na jednoho Arvidssona, který přes posledního beka přihrál na RYANA JOHANSENA. Ten si kotouč sice špatně zpracoval, ale i tak se dokázal natáhnout k forhendové střele letící k levé Holtbyho tyči. Asistence: Viktor Arvidsson, Calle Järnkrok.
    24:46 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    24:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps využívají početní výhodu a podruhé v zápase vedou! Stačilo k tomu opravdu málo, Carlson ležérně podržel puk na modré čáře a pak ho posunul k vrcholku levého kruhu, kde svou typickou střelou golfákem udeřil ALEXANDR OVEČKIN a vůbec poprvé v kariéře dokázal prostřelit brankáře Rinneho. Asistence: John Carlson, Jevgenij Kuzněcov.
    10:39 Filip FORSBERG - 1:1
     
    10:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Capitals se ze svého vedení dlouho neradovali! Kuzněcov ve středním pásmu nezpracoval rozehrávku Vrány. Kotouče se po zásahu Granlunda zmocnil Duchene a přihrávkou přes Orlova parádně vysunul FILIPA FORSBERGA, jenž po kličce do forhendu zvedl puk k horní tyči. Asistence: Matt Duchene, Mikael Granlund.
    09:17 Lars ELLER - 0:1
     
    09:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se v desáté minutě radují z vedoucího gólu! Zmatky vytvořené chybou Fabbra skončily přihrávkou Carlsona doleva na Hathawaye, který okamžitě vracel puk před branku a vyřadil tím ze hry Rinneho, jenž se marně natahoval po snadné koncovce LARSE ELLERA. Asistence: Garnett Hathaway, John Carlson.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 11. F. Forsberg (Duchene, Mikael Granlund), 28. Johansen (Arvidsson, Järnkrok), 46. Johansen (Arvidsson, Josi), 47. Duchene (F. Forsberg, Mikael Granlund), 55. Bonino (Sissons, Watson), 56. Ekholm (Järnkrok) – 10. Eller (Hathaway, Carlson), 25. Ovečkin (Carlson, Kuzněcov), 33. T. Wilson (Stephenson), 38. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 51. Oshie (Orlov)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Y. Weber, Irwin – Arvidsson, Johansen, Järnkrok – Mikael Granlund, Duchene, F. Forsberg – Watson, Bonino, Sissons – C. Smith, Turris, Carr.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Siegenthaler, Jensen, Orlov, Lewington, Gudas – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Hagelin – Hathaway, Stephenson, Leipsic.

    Rozhodca: Peel, Luxmore – Tobias, Rody

    Diváci: 17 386