Salzburg – Olomouc 3:5 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 8:5 (kon.) | Hradec Králové – Plzeň 1:2 (po pr.)
Chomutov – Kladno 2:8 (kon.) | Sparta Praha – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:2 (kon.)
Slavia – Liberec 2:7 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 2:1 (po pr.) | Pardubice – K. Vary 3:2 (po pr.)
koniec
HC Oceláři Třinec
8:5 (2:2, 3:2, 3:1)
HC Kometa Brno
cz Sobota 19.10.2019, 12:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost. (14:06:46)
     
    Oceláři v závěrečné třetině přidali ještě tři branky a navázali tak na včerejší výhru proti Jihlavě. Kometa tedy po pěti výhrách v řadě musí zkousnout porážku na ledě loňského mistra.
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Utkání se už spíše dohrává, oba dva celky ví, že se nic nestane.
     
    58:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme hotovo! Z rohu kluziště a z velkého úhlu dokázal prostřelit Kubíka FILIP INDRST. Asistence: Michal Matiaško a Pavel Matěj.
     
    57:59
    Střela Studeného od modré čáry, tečoval jeden z obránců Třince do ochranné sítě.
     
    57:41
    Hra se přerušuje, píská se icing Brna.
     
    57:26
    Obrázek hry je stále stejný, Oceláři se nikam nehrnou a pouze čekají na soupeřovy chyby.
     
    55:47
    Kometě se nedá upřít snaha. Oceláři jsou ale ve své obranné třetině dobře seskupení a nepouští hostující celek k větším šancím.
     
    54:05
    Oceláři se dostali do brejku dva na jednoho, zakončují Havránek střílel z první, jeho pokus svou vyrážečkou vyrazil Kubík až do ochranné sítě. Perfektní zákrok brněnského brankáře tak stále drží naději na srovnání.
     
    52:49
    Tam však u něj byli první hráči Třince, kteří při následné protiakci přišli o kotouč, který vyletěl na jejich střídačku.
     
    52:33
    Vašíček nahazuje puk do pásma.
     
    50:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa snižuje! Ocelářům se také příliš nepovedl přechod přes středním pásmo. Kotouče se zmocnil Adam Stránský, který jej ještě předložil PETRU ŽÁKOVI, který střelou na vzdálenější tyč překonal Suchánka již podruhé v tomto zápase. Asistence: Adam Stránský.
     
    50:21
    Kometa se na chvíli dostala do pásma soupeře, tam však o něj bleskurychle přišla a Třinec zakládá protiakci.
     
    49:28
    Kometa nyní působí velice nervózně. Dělá především chyby při zakládání útoku. Oceláři dobře forčekují a dostávají ji pod tlak.
     
    48:38
    Oceláři kontrolují zápas. Jsou opět naskládaní v pásmu soupeře a kombinují.
     
    46:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kometa se po delším tlaku v útočné třetině neprosadila a Třinec ji za to náležitě trestá. Havránek skvěle ukázal své dokonalé čtení hry. Nejdříve se mu podařilo obehrát jednoho z obránců Komety v rohu kluziště, ze kterého se následně natlačil před branku a perfektní zadovkou našel PAVLA MATĚJE, který už pouze trefil odkrytou klec. Asistence: Marek Havránek.
     
    44:52
    Plandorův útočný vpád končí kotoučem mimo hřiště. Třinecký forvard se dostal ke střele z levého kruhu, avšak jeho střela byla ztečována do ochranné sítě. Hra se přerušuje.
     
    43:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři trestají a odskakují do dvoubrankového vedení! Chybnou rozehrávku Komety potrestal střelou mezi betony ŠIMON JENÁČEK. Bez asistence.

    Dominik Stošek

    Góly a asistencie: 7. Havránek (Matiaško), 20. Jenáček (Matěj), 22. Čmiel (Mastič, Ramik), 31. Havránek (Indrst, Matěj), 39. Čmiel, 44. Jenáček, 47. Matěj (Havránek), 59. Indrst (Matiaško, Matěj) – 11. Kunc (Kowalczyk, Vašíček), 15. Malý (Kunc, Vašíček), 28. Malý (Vašíček, Kowalczyk), 36. Žák (Studený, Furch), 51. Žák (Stránský)


    HC Oceláři Třinec: Suchánek (Švančara) – Jenáček, Vacula, Cienciala, Šulák(C), Mituchovič– Havránek, Indrst, Pastor, Mikler, Mastič, Lipianský, Čmiel, Matiaško, Plandor, Matěj(A), Stebel, Ramik, Králík.
    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Holemý, Furch, P. Vašíček, Sedláček, Studený (A), Kowalczyk (C) – Žák, Indrák, Bartes, Svoboda, Dufek, Stránský, Malý, Martiška, D. Vašíček, Kunc (A)

    Rozhodca: Kubičík – Bartek, Hranoš