Konyaspor – Yeni Malatyaspor 0:2 (kon.)
koniec
Konyaspor
0:2 (0:1)
Yeni Malatyaspor
cz Pondelok 21.10.2019, 19:00 • Torku Arena, Konya • Turecká Superliga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Malatyasporu, který svého soupeře porazil poměrem 2:0. Ve druhém dějství jsme sledovali celkem jednoznačnou záležitost, hostující celek byl totiž směrem dopředu aktivnější, navíc se ubezpečil dvoubrankovým vedením. Oslabený domácí celek se snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat, nakonec se to vůbec nepovedlo.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:14. (20:55:24)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V závěru utkání se domácí hráči dostali na polovinu soupeře, jenomže Jevtović se nakonec vydal zpět, kde pro změnu spolupracoval s brankářem Taskiranem.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi zápasu se zdá být rozhodnuto. Ještě musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Mitchell Donald, přichází Ahmed Ildiz.
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Jens Jönsson, přichází Amir Hadžiahmetović.
     
    87
    Střídající Tore se dostal do zajímavé pozice na zakončení, přičemž se po delší době činil domácí brankář Taskiran, kterému se povedlo zakročit.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Malatyaspor i nadále vede o dvě branky, v posledních minutách se domácí začínají osmělovat.
     
    85
    Až posléze se domácí pravý obránce postaral o ostrý centr, který se stal snadnou kořistí pozorného Akbase. Ten pro změnu odvracel za cenu dalšího autu.
     
    84
    Skubićovi se povedlo proniknout do dobré pozice pro centr, jenomže tento úmysl si nakonec rozmyslel. Místo toho si počkal na podporu svých kolegů.
     
    79
    Po krátkém přerušení se opět pokračuje ve hře. Konyaspor měl možnost vhazovat z levé strany, Sahinerovi se nakonec nepovedlo najít Jevtoviće.
     
    78
    Po kterém pro změnu skončil na zemi Chebake, který si nakonec vyžádal péči lékařského personálu. V posledních minutách se nám hra hodně přiostřila.
     
    77
    Zdálo se, že jeden z hostujících hráčů zahrál v pokutovém území rukou, jenomže sudí nechal pokračovat ve hře. Nyní sledujeme rychlý protiútok.
     
    75
    Střídání v týmu Yeni Malatyaspor: ze hřiště odchází Guilherme, přichází Thievy Bifouma.
     
    74
    Malatyaspor celkem dlouho kombinoval na vlastní polovině, kde ho z rozehrávky vyrušil napadající Miya, kterému moc nechybělo k zisku balón.
     
    73
    O autové vhazování se z pravé strany postaral Akbas, po jehož nabídce si nedovoleným zákrokem pomohl Sahiner, který poslal k zemi protihráče.
     
    72
    Chebake zkoušel přihrát podél autové lajny, jenomže kolega Guilherme na jeho nabídku nedosáhl. V tuto chvíli s míčem hraje domácí zadák Aničić.

    David Suchý

    Góly: 4. Guilherme, 52. Yalcin

    Karty:   25. Jevtović (KOY) – 10. Akbaş (YMA), 65. Chebake (YMA)   1. Kirintili (KOY)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:14.
    Konyaspor: Kirintili – Skubič, Ali Turan, Aničić, Uludağ (3. Taşkıran) – Jevtović, Jönsson (87. Hadžiahmetović) – Šengelia (68. Daci), Milošević, Şahiner – Miya.
    Náhradníci: Taşkıran – Ay, Akçay, Çamdalı, Bajić, Diagné, Daci, Hadžiahmetović, Findikli, Öztorun.

    Yeni Malatyaspor: Farnolle – Chebake, Akbaş, Hadebe, Aytaç – Yalcin, Acquah – Guilherme (75. Bifouma), Donald (87. Ildiz), Fofana (69. Töre) – Jahović.
    Náhradníci: Ceylan – Çağıran, Bifouma, Ildiz, Kas, A. Mina, Töre, Özdemir, Tozlu, M. Yıldırım.

    Rozhodca: Öğretmenoğlu – Elbil, Mazlum