Tisková konference s Petrou Kvitovou (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference s Petrou Kvitovou před Turnajem mistryň

cz Pondelok 21.10.2019, 13:00 • TK Sparta Praha • Tlačové konferencie
     
    13:17
    Tisková konference je u konce, ze Stromovky přeji vše dobré a zase někdy na počtenou! (13:17:57)
     
    13:17
    O tipu na fotbalový zápas Slavia – Barcelona: "Jakožto velký fanoušek tipuji výsledek 1:0 pro Slavii. (smích)"
     
    13:16
    O olympiádě příští rok: "Programově jsem se na to ještě nedívala, ale samozřejmě tomu budu věnovat velkou pozornost. Olympiáda je přeci jen to nej., budu se na to snažit připravit."
     
    13:16
    O českém zastoupení na Turnaji Mistryň: "Dvě Češky v singlu jsou velký úspěch, máme být právem na co hrdí. Na holky se určitě těším, je to pro nás odměna za celý rok a věřím, že si to všechny společně užijeme."
     
    13:15
    O čínských fanoušcích: "Podporují mě při tréninku, už i při zápase občas zakřičí "Pojď!". Dokonce už za mnou jednou přišla jedna fanynka a řekla mi jednu větu česky, což pro ně musí být hrozně složité se naučit a já si toho hrozně vážím."
     
    13:14
    O instagramu: "Mám lidi, kteří se o to starají a píší mi pokaždé, když tam mám něco dát. (smích) Upřímně můžu říct, že je to sice dnes důležité, ale ty nápady z mé strany moc nechodí. (smích)"
     
    13:13
    O sponzorství Turnaje Mistryň: "My jako tenistky ty peníze úplně nesháníme, to je hlavně na sponzorech, možná proto to i dali do Číny. "
     
    13:12
    O osmičce účastnic: "Nikdo mi tam nechybí. (smích) Pocitově ani nemůžu říct, že by mi tam nikdo vyloženě jako soupeř vadil nebo jsem se na někoho vyloženě těšila."
     
    13:11
    O Belindě Bencicové: "Jsem ráda, že se tam dostala. Je to šikovná mladá hráčka, má své kvality a určitě to pro ní bude velký zážitek."
     
    13:10
    O Simoně Halepové: "Ta všechno doběhne, všechno zaběhne tam, kam má. Všechno to bude o trpělivosti z mé strany."
     
    13:09
    O zápasech s Karolínou Plíškovou: "Karolína výborně servíruje a snaží se do toho chodit, takže vlastně něco podobného jako já."
     
    13:08
    O prvním pořadatelství v Šen-Čenu: "Bude to na výborné úrovni, jen tedy nevíme, co vlastně čekat. Vím, že v Číně je trochu problém s návštěvností, já mám tedy prý hodně čínských fanoušků, tak doufám, že alespoň tak jich přijde hodně. (smích)"
     
    13:07
    O křížení fotbalové Slavie a odletu: "Úplně to nevyšlo, an fotbale jsem byla alespoň sobotu, jen to tedy nebyla Barcelona, ale Příbram. (smích)"
     
    13:06
    O sedmé účasti na Turnaji Mistryň: "Už jsem tkaová matadorka. (smích) Hraje se tam o každý gem a set, nedá se tam počítat předem s ničím, a to je na tom to krásné."
     
    13:06
    O místě konání: "Myslím si že to bude skvělé a na úrovni, věřím že do toho pořadatelé dají všechno a bude to zážitek."
     
    13:05
    O trénincích se zraněnou rukou: "Sešla jsem se s profesorem Kolářem a udělali jsme podobný plán, jako před US Open, takže ruka postupně zesiluje."
     
    13:04
    O pocitech před odletem: "Nejlepší pocit pro mě byl ten, že i po tom všem jsem se dokázala do Číny kvalifikovat a zakončit tak tu sezonu. Určitě tam nejedu jen to odehrát, ale i si to užít a vyhrát."
     
    13:04
    O turnajích v Číně: "Jel ajsem tam s tím, že už jsem něco natrénovala, protože předtím to bylo náročnější v tom, že ty zápasy pro mě byly těžší. Už tam to bylo fajn, už jsem tam viděla nějaké aspekty v té mé hře, že už se to vrací a mám z toho dobrý pocit a doufám že na posledním turnaji sezony to bude podobné."
     
    13:03
    O regeneraci: "Potřebovala jsem pauzu fyzickou i kvůli ruce, která toho po Číně měla hodně. Vypnula jsem tělem i hlavou, bylo to fajn, ale už si musím začít balit a něco dělat. Dovolenou jsem neměla, byla jsem jen na chvíli u rodičů na Moravě. Naposledy jsem si tenis zahrála v pátek."

    Tomáš Pauček