Vigo – Sociedad 0:1 (kon.) | Granada – Real Betis 1:0 (kon.) | Levante – Espanyol 0:1 (kon.)
Sevilla – Getafe 2:0 (kon.) | Osasuna – Valencia 3:1 (kon.)
koniec
Granada CF
1:0 (0:0)
Real Betis
Nedeľa 27.10.2019, 14:00Španielska LaLiga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ďalší z mnoha nepresvedčivých výkonov Betisu v tejto sezóne. Asi tak by sa dal zhrnúť zápas Betisu v jednej vete. Neklapalo im to ani v útoku ani v obrane. Nepomohli im ani zmeny v zostave. Joaquína síce na ihrisku bolo vidno ale iba pri rozhadzovaní rúk na zemi. Na druhej strane si Granada dokázala vypracovať niekoľko šancí na strelenie gólu a rozdiel v skóre mohol byť kľudne väčší. Ja vám ďakujem za pozornosť a prejem príjemný zvyšok dňa. (15:57:57)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Ramon Azeez (Granada) potiahol akciu stredom ihriska a nahral na ľavú stranu. Tento pokus mu nevyšiel a lopta končí u hráčov Betisu.
     
    90
    Rozhodca pridal druhému polčasu 3 minúty.
     
    89
    Joaquín (Real Betis) si chcel pred šestnástkou súpera vypýtať ďalší faul, no tentokrát sa mu to nepodarilo a protiútok môže založiť Granada.
     
    88
    Ramon Azeez (Granada) si perfektne pokryl loptu v rohu ihriska a napriek dvom protihráčom okolo seba sa s ňou dokázal dostať až na hranicu šestnástky.
     
    87
    Pri lopte je už Rui Silva a s rozohrávkou sa vôbec neponáhľa. Pochopiteľne na to už ani nemá žiadny dôvod. Betis je na koni a domáci musia zbierať každú sekundu.
     
    86
    Betis v závere zápasu drží kontrolu na dianím v hre a súpera dlho tlačia pred vlastnou šestnástkou. Ku gólu majú blízko, no chýba im presnejšie zakončenie.
     
    85
    Ďalšie zahranie štandardky si tentokrát zobral na zodpovednosť Sergio Canales. Jeho strela vôbec nebola zlá. Lopta sa od brvna odrazila za bránu.
     
    83
    Joaquín (Real Betis) videl v šestnástke voľného Emersona (Real Betis) a loptu mu perfektne posunul. Emersonova strela šla vysoko nad bránu.
     
    82
    Loptu si klasicky zobral Cristian Tello (Real Betis). Jeho priama strela ponad múr prešla aj ponad bránu.
     
    81
    Faul na hranici šestnástky od hráčov Granady. Táto chyba ich môže stáť ešte veľmi veľa. Z tejto pozície sa góly dávajú veľmi často.
     
    80
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Carlos Fernández, prichádza José Antonio Martínez.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Joaquín (Real Betis).
     
    78
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Zouhair Feddal, prichádza Borja Iglesias.
     
    77
    Joaquín (Real Betis) bol obraný a loptu veľmi tvrdo, no rozhodca to ako faul neposúdil. Tento verdikt Joaquín nechcel prijať a rozhodol sa diskutovať.
     
    76
    Ďalší z mnoha centerov do šestnástky poslal Emerson (Real Betis). K lopte sa dostal Sánchez (Granada) a loptu odpratal ďaleko od svojej brány.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Roberto Soldado (Granada CF).
     
    74
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Álvaro Vadillo, prichádza Roberto Soldado.

    Martin Schlosser

    Góly: 61. Vadillo

    Karty:   8. Machís (GRN), 23. Y. Herrera (GRN), 75. Soldado (GRN) – 11. Javi García (RBE), 28. Fékir (RBE), 44. Feddal (RBE), 79. Joaquín (RBE)


    Granada CF: Rui Silva – Díaz (C), D. Duarte, Sánchez, Neva – Y. Herrera (59. Eteki), Gonalons – Vadillo (74. Soldado), Azeez, Machís – C. Fernández (80. J. A. Martínez).
    Náhradníci: A. Escandell – Soldado, Ramos, J. A. Martínez, Eteki, Köybaşı, Á. Martínez.

    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Feddal (78. Iglesias), Pedraza (71. Moreno) – Javi García (70. Joaquín) – Fékir, Canales, Guardado (C), Tello – Loren.
    Náhradníci: Marín – Bartra, Iglesias, Joaquín, Sidnei, Moreno, Gutiérrez.