Rennes – Toulouse 3:2 (kon.) | Saint-Étienne – Amiens 2:2 (kon.) | Paríž – Marseille 4:0 (kon.)
koniec
Stade Rennes
3:2 (2:1)
Toulouse FC
cz Nedeľa 27.10.2019, 15:00 • Roazhon Park, Rennes • Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (16:57:32)
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 5 – 5
    Střely mimo: 5 – 6
    Držení míče: 51% – 49
    Rohové kopy: 7 – 5
    Ofsajdy: 3 – 0
    Fauly: 18 – 20
    Žluté karty: 1 – 2.
     
    První ze tří nedělních zápasů Ligue 1 rozhodně nenudil. Rennes už po šesti minutách vedlo 2:0, jenže od té doby si nevytvořilo žádnou větší šanci a Dossevi s Gradelem v závěrech obou poločasů vyrovnali na 2:2. Dělba bodů se každopádně nekonala, protože v nastaveném čase vrátil domácí tým do vedení osmnáctiletý Gboho, který byl na hřišti jen pár vteřin. Renens se tak posouvá tabulkou na osmé místo, zatímco Toulouse bude po jedenáctém kole sedmnácté.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hostům zbyl čas nanejvýš na jednu akci. Centr zprava ale lapil Mendy a tím sebral Toulouse i tu poslední naději. Z protiútoku pak ještě zakončoval Traoré, ale Reynet dalšímu gólu zabránil.
    90+2. Yann GBOHO - 3:2
     
    90+2
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Po snovém úvodu slaví domácí i fantastickou koncovku zápasu, který už pomalu směřoval do remízového konce! Bourigeaud potáhl míč přes otevřený střed hřiště. Ve finále jej přenechal Raphinovi, jehož pas směřující do vápna Siebatcheu z jedničky sklepl pro YANNA GBOHOA a ten po pár vteřinách na hřišti asi rozhodl o výhře svého týmu!
     
    90+1
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Romain Del Castillo, přichází Yann Gboho.
     
    90
    Opět v akci Del Castillo, který si navedl míč na pravačku. Přes Bourigeauda propadl centr až těsně před branku, ale tam se nepovedlo vystřelit Raphinovi ani Niangovi.
     
    89
    Romain Del Castillo utržil od Makenga ránu do zubů. Sudí ale pískal proti Rennes, protože domácí záložník ještě předtím zatáhl svého soupeře za dres.
     
    88
    Raphina svým centrem z pravé strany hledal na malém vápně stojící spoluhráče, ale před nimi balón resolutně odkopl do klidnějších vod Issiaga Sylla.
     
    87
    Benjamin Bourigeaud se posouval s míčem do křídla, kde nervy neudržel na uzdě faulující Makengo. Na řadu tak přichází jedna z mnoha standardních situací.
     
    86
    Hamari Traoré trochu netakticky zakopl balón do autu. Toulouse je zpět v útoku a ještě se určitě pokusí o velkolepý obrat!
    84. Max-Alain GRADEL - 2:2
     
    84
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Hosté pár minut před koncem mažou i druhou polovinu ze svého dvougólového manka vzniklého v samotném úvodu zápasu! Přímý kop perfektně rozehrál kapitán MAX-ALAIN GRADEL, který pravačkou překopl zeď a situaci nezachránil už ani Mendy, který si na balón sáhl, ale vyrazit ho nedokázal.
     
    83
    Steven Moreira se po neúspěšném rohu ještě snažil udržet míč před pokutovém území, kde si poměrně přísně odpískaným faulem pomohl Del Castillo. Je z toho nebezpečný přímák.
     
    82
    Damien Da Silva byl po centru z pravé strany velmi těsně bráněn a nedostal prostor k hlavičce, Hosté rychle otočili hru a po sražené střele Koulourise získali aspoň roh.
     
    81
    Opět Sylla úplně nevyřešil situaci poté, co odzbrojil Raphina. Ten ho ještě vyrazil napadat a vynutil si faul v prostoru vedle pokutového území.

    Michal Břuchanský

    Góly: 3. Niang (Maouassa), 6. Hunou (Gnagnon), 90+2. Gboho (Siebatcheu) – 42. Dossevi, 84. Gradel

    Karty:   65. Bourigeaud (REN) – 36. Moreira (TOU), 79. Amian (TOU)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 18:20.
    Stade Rennes: Mendy – H. Traoré, Gnagnon, Da Silva (C), Maouassa (73. Morel) – Del Castillo (90+1. Gboho), Bourigeaud, Camavinga, Hunou (64. Siebatcheu) – Raphinha, Niang.
    Náhradníci: Bonet – Gboho, Gelin, Guitane, Siliki, Morel, Siebatcheu.

    Toulouse FC: Reynet – Amian, Isimat-Mirin, Moreira, Issiaga Sylla – I. Sangaré (28. Boisgard), Vainqueur (76. Makengo), Gradel (C) – Dossevi, Sanogo (65. Leya Iseka), Koulouris.
    Náhradníci: Goicoechea – Boisgard, Diarra, Kone, Leya Iseka, Makengo, Ngoumou.

    Rozhodca: Gautier – Annonier, Lombard