Bergamo – Cagliari 0:2 (kon.) | CFC Janov – Udinese 1:3 (kon.) | Hellas Verona – Brescia 2:1 (kon.)
Fiorentina – Parma 1:1 (kon.) | AC Miláno – Lazio 1:2 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:2 (1:1)
Lazio Rím
cz Nedeľa 03.11.2019, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání jedenáctého kola italské Serie A, v němž milánské AC podlehlo na domácím hřišti Laziu 1:2. Hosté se dostali do vedení ve 25. minutě zásluhou branky nejlepšího střelce celé soutěže Cira Immobileho, avšak o pouhé tři minuty později bylo opět srovnáno, to když si smolný vlastenec vstřelil Bastos. Rozhodující moment utkání přišel v 83. minutě, kdy Joaquín Correa tváří v tvář gólmanovi nezaváhal a tím rozhodl o třech bodech pro Lazio. Římané se díky vítězství vyhoupli před Atalantu na čtvrté místo, Milán kvůli remíze Parmy spadl na příčku jedenáctou.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:44:53)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:1. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:13.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Na domácích je vidět obrovská frustrace. Giacomo Bonaventura po ztrátě balónu fauloval unikajícího Correu. Tímto momentem nejspíše skončily snahy na vyrovnání.
     
    90+4
    Poslký forvard se po kontaktu s Acerbim skácel k zemi, všichni hráči Milánu se hromadně dožadují odpískání pokutového kopu. Zákrok Bastose však byl v rámci praviděl.
     
    90+3
    A právě stoper a kapitán AC Milán vyslal dlouhý míč do pokutového území, který si ale dokázal pohlídat gólman Tomas Strakoša. Albánec vysokým výskokem vymyzal ze hry Piateka.
     
    90+2
    Rafael Leao se dokázal u pravé lajny zbavit Leivy, jenže to bylo vše, co Brazilec dokázal. Dopředu totiž neměl komu nahrát, a tak míč předal jen Romagnolimu.
     
    90+1
    Římané drží balón, což jim pochopitelně vyhovuje. Vůbec už se netlačí dopředu, naopak šetří každou cennou vteřinku.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Defenziva Lazia se zdá býti neřešitelným úkolem pro Rossoneri. Všichni fotbalisté ve světlemodrém nyní brání na vlastní polovině těsný náskok.
     
    88
    Gólman Gianluigi Donnarumma odvážně vyběhl proti centru Alberta, míč dokázal zachytit na poslední chvíli. Ke střele se už už připravoval Luis Alberto.
     
    87
    Ismaël Binnásir se balónu zmocnil, avšak bylo to za pomoci nedovolených prostředků. Sudí Calvarese tasí již sedmnou žlutou kartu.
     
    86
    Svěřenci kouče Pioliho teď pochopitelně vrhnou všechny síly do útoku. Toho se Římané určitě pokusí využít k založení rychlého brejku, který by mohl definitivně rozhodnout o osudu střetnutí.
     
    85
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Rade Krunić, přichází Giacomo Bonaventura.
    83. Joaquín CORREA - 1:2
     
    83
    Lazio právě vstřelilo branku!
    AC bylo aktivnějším týmem ale do vedení se znovu dostává Lazio! Dlouhý odkop odhlavičkoval Duarte pouze k Albertovi, jenž vyslal do úniku JOAQÍNA CORREU. Argentinec se tváří v tvář gólmanovi nemýlil!
     
    82
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Caicedo, přichází Danilo Cataldi.
     
    82
    AC Milán se i nadále pokouší o kombinační hru, která ale zatím není vůbec účinná. Nahrávku Piateka bez problémů vystihl Francesco Acerbi.
     
    81
    Hra se teď hodně kouskuje, sledujeme jeden nedovolený zákrok za druhým. Tím posledním se prezentoval Theo Hernández.

    Milan Huppert

    Góly: 28. Bastos (vla.) – 25. Immobile (Lazzari), 83. Correa (Alberto)

    Karty:   51. Duarte (ACM), 55. Krunić (ACM), 87. Binnásir (ACM) – 43. S. Milinković-Savić (LAZ), 63. Parolo (LAZ), 64. S. Radu (LAZ), 71. Lucas Leiva (LAZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:1. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:13.
    AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, Duarte, A. Romagnoli (C), Hernández – Paquetá (53. Leao), Binnásir, Krunić (85. Bonaventura) – Castillejo (35. Rebić), K. Piątek, Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Biglia, Bonaventura, Borini, Caldara, Conti, Gabbia, Kessié, Leao, Rebić, Ricardo Rodríguez.

    Lazio Rím: Strakoša – Bastos, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić (60. Parolo), Lucas Leiva, Alberto, Lulić (C) – Correa – Immobile (60. F. Caicedo, 82. Cataldi).
    Náhradníci: Guerrieri – Adekanye, Valon Beriša, F. Caicedo, Cataldi, Jony, Luiz Felipe, J. Lukaku, Marušić, Parolo, Patric, Vavro.

    Rozhodca: Calvarese – Costanzo, Alassio